iBood Hunt 2022

Last update: 28-02-2022

Het internetplatform iBood verkoopt dagelijks diverse artikelen met grote kortingen. Deze zogenoemde dagdeals zijn uitermate scherp geprijsd en worden veelvuldig besteld. Tijdens de iBood Hunt passeren er gedurende twee dagen ruim 500 aanbiedingen de revue. Tijdens de iBood Hunt geldt het credo ‘op is op’, dus je moet er tijdig bij zijn om geen enkele topaanbieding te missen. De iBood Hunt vindt ieder jaar minimaal drie keer plaats. Kom meer te weten over de iBood Hunt 2022 en op welke datum deze weer begint en eindigt. Ook volgt informatie over hoe te bestellen en tips voor het scoren van de allerbeste aanbiedingen.

iBood Hunt

Internet’s best online offer daily, oftewel iBood, is binnen Nederland uitgegroeid tot een fenomeen. Iedere dag weer biedt iBood verschillende topproducten aan tegen een zeer sterk gereduceerde prijs. Tijdens de iBood Hunt worden tal van artikelen gedurende twee dagen met extra grote kortingen aangeboden. Het gaat vaak om beperkte hoeveelheden per artikel en zodra een artikel is uitverkocht komt direct de volgende aanbieding ervoor in de plaats. Tijdens de iBood Hunt worden zowel nieuwe artikelen verkocht en artikelen die eerder ooit zijn aangeboden als Dagdeal. Overgebleven artikelen worden opgespaard totdat ze tijdens de iBood Hunt worden verkocht.

Datum iBood Hunt 2022

De begindatum van de iBood Hunt wordt geheim gehouden tot enkele dagen voor de start. Het is dus niet exact te zeggen wanneer de iBood Hunt precies zal beginnen in 2022. Iedere iBood Hunt duurt maximaal één (24 uur) of twee volle dagen (48 uur). Maar mocht het zo zijn dat alles sneller uitverkocht is, dan eindigt de iBood Hunt per direct. Het kan dus zomaar zo zijn dat de uitverkoop in minder dan 24 of 48 uur alweer is afgelopen. Kijken we naar het voorgaande jaar dan was de iBood Hunt telkens rond dezelfde tijd. Voor 2022 is de voorspelling (let op: dit is onbevestigd) dat de iBood Hunt zal plaatsvinden op de volgende datums:

 • Woensdag 23 en donderdag 24 februari 2022 (bevestigd!)
 • Woensdag 25 en donderdag 26 mei 2022 (nog niet bevestigd!)
 • Woensdag 24 en donderdag 25 augustus 2022 (nog niet bevestigd)
 • Woensdag 9 en donderdag 10 november 2022 (nog niet bevestigd)

Welke artikelen zijn afgeprijsd?

iBood verkoopt alleen maar absolute A-merken. Het meest bekend zijn de voordelige elektronica, maar iBood verkoopt ook verzorgingsproducten, fashion, sportartikelen, woonartikelen en gadgets. Het kan dus gaan om televisies, scheerapparatuur, keukenapparatuur, tassen, decoratie, zonnebrillen, stofzuigers, kleding, meubels en ga zo maar door. Omdat de aanbiedingen tijdens de Hunt elkaar snel afwisselen moet je goed in de gaten houden wanneer er weer nieuwe knalaanbiedingen worden geplaatst.

Korting

De korting is variabel per artikel maar bedraagt vaak meerdere tientallen procenten. Je kunt rekenen op prijzen tussen de 30 en 80% voordeliger ten opzichte van de normale winkelprijzen. In vergelijking met de normale iBood Dagdeals liggen de prijzen voor identieke artikelen tijdens de iBood Hunt vaak tussen de € 10 en € 50,- lager.

iBood Box

De meest gewilde aanbieding tijdens de Hunt is de iBood Box. Als je van verrassingen houdt is dit helemaal iets voor jou. De iBood Box is een verrassingspakket die meerdere keren wordt aangeboden. Hoewel je niet altijd weet wat er precies in de iBood Box zit weet je al wel dat je er een ongelooflijk lage prijs voor betaald. De waarde van de inhoud van de Box overstijgt de winkelwaarde op een verbluffende wijze.

Kooptips iBood Hunt

Het voordeel aan de iBood Hunt zijn natuurlijk de zeer lage prijzen. Toch zijn er ook enkele aspecten waarmee je rekening moet houden om niet achter het net te vissen:

 • Wacht niet te lang met het kopen van een product dat je graag wilt hebben. De voorraad van de aanboden producten tijdens de iBood Hunt is vaak beperkt (op = op)
 • Log alvast in zodat je geen tijd mist. Wanneer er een topaanbieding voorbij komt kan je dan namelijk direct overgaan tot koop.
 • Heb je een normale Dagdeal gemist? Dan is de iBood Hunt het moment om alsnog te proberen die ene aanbieding te scoren.

iBood Dagdeals, Flash Sales, Rush en Secret Deals

De iBood Hunt is niet het enige wapenfeit van het internetplatform. Het hele jaar door worden er bijzondere kortingsacties georganiseerd:

 • iBood Dagdeals: iedere dag zijn er de iBood Dagdeals wanneer een beperkt aantal artikelen voordelig worden aangeboden. De Dagdeals zijn 24 uur lang geldig en eindigen om klokslag middernacht wanneer de volgende groep afgeprijsde artikelen worden verkocht.
 • iBood Rush: deze uitverkoop duurt maar 1 tot 1,5 uur lang en is feitelijk een korte versie van de Hunt. De prijzen zijn nog lager tijdens de iBood Rush.
 • iBood Secret Deal: op gezette tijdens worden via de Twitter, Facebook of e-mail onaangekondigde aanbiedingen gedaan.
 • iBood Flash Sales: tijdens deze uitverkoop zijn maximaal 12 aanbiedingen (van een bepaald thema of merk) tegelijkertijd te koop gedurende meerdere dagen

Mis geen enkele Hunt

Het moge duidelijk zijn dat de Hunt van iBood telkens onaangekondigd op momenten gedurende het hele jaar kan plaatsvinden. Wil je op de hoogte worden gehouden zodra de datum van een nieuwe editie is aangekondigd? Meld je dan aan via onderstaande button en we zullen een melding sturen:

Reactie plaatsen

Reacties

Raphael Menger
4 jaar geleden

TV

Bastiaan
5 jaar geleden

Als je alles wilt weten over de iBOOD HUNT, lees dan onderstaande blog. Ps: het duurt niet lang meer voordat er weer een huntje aankomt;-)

https://blog.ibood.com/2019/10/10/ibood-hunt-nog-meer-korting-dan-normaal/