A-merken en winkelketens
Home » iBood

iBood

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

iBood Hunt

 de online koopjesjacht van iBood met megakortingen op o.a. smartphones, witgoed, mode, elektronica, gadgets, enzovoorts
 de Hunt vindt plaats op dinsdag 29 en woensdag 30 mei 2018. Op=Op
✔ ook de flash sales, happy hour en de iBood Box zijn weer van de partij

Tuinweek

 maak je tuin voordelig lenteklaar, kortingen tot 80%
 voordelig tuingereedschap, terrasreinigers, barbecues, meubilair, enzovoorts.
 vanaf maandag 19 maart 2018

iBood Hunt

 dinsdag 27 en woensdag 28 februari 2018
 tientallen procenten korting op tal van apparatuur, gadgets en elektronica
✔ Op=Op dus mis de deals niet

20 november 2017: iBood Hunt komt eraan

Op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2017 is het iBood Hunt. Profiteer van honderden superdeals.

 

iBood Hunt

De iBood Hunt is een van de meest geliefde uitverkoopperiodes van voornamelijk elektronica. Het online verkoopplatform verkoopt dan gedurende 48 uur alle onverkochte items met enorme kortingen. In totaal passeren meer dan 500 aanbiedingen de revue. Van ieder item zijn maar een beperkt aantal stuks op voorraad dus je moet alert zijn om geen topaanbiedingen te missen. Zodra een item is uitverkocht komt de volgende aanbieding aan bod. Een prachtige kans dus voor een voordelige smartphone, wasmachine, sportschoenen, koelkast of televisie. Ook deze editie van de iBood Hunt zijn er weer vaste onderdelen als de iBood Box en de Flashsale. 

 

Duur van de Hunt

De iBood Hunt duurt 48 uur en begint op dinsdag 21 november om 00.00 uur. De Hunt eindigt op woensdag 22 november om 23.59 uur.

4 oktober 2017: Consumables

iBood is meer dan alleen elektronica. Zo zijn er op 4 oktober 2017 zeer voordelige consumables te koop, oftewel producten als pampers, scheermesjes, hondenvoer, batterijen, enzovoorts. Zoals altijd zijn de producten van absolute A-merken.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties

iBood Dagdeals

De Dagdeals van iBood zijn zoals de naam al aangeeft, de dagelijkse aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn maar maximaal 24 uur lang geldig. Je moet er dus op tijd bij zijn. Maar wanneer je ze mist hoef je natuurlijk niet te treuren, iedere dag zijn er weer verse Dagdeals. 

iBood Hunt

Enkele malen per jaar is het enorme uitverkoop bij iBood. Tijdens de iBood Hunt worden alle restvoorraden en andere waanzinnige producten aangeboden tegen bodemprijzen. De kortingen zijn soms wel 80%! Tijdens de Hunt is het belangrijk dat je er snel bij bent want op is op.

iBood Flash Sales

De iBood Flash Sales berusten op hetzelfde principe als de Dagdeals, namelijk enorm scherpe aanbiedingen. Het verschil is dat de Flash Sales langer dan 24 uur duren. Vaak het je bij producten die verkozen zijn tot iBood Flash Sale enkele dagen de tijd om ze te kopen. Mits ze natuurlijk niet uitverkocht zijn want op is op.

iBood Rush

Wanneer je al nerveus wordt van de iBood Hunt dan is de iBood Rush waarschijnlijk niks voor jou. Geniet je van het kopen van elektronica, gadgets en andere producten tegen lachwekkend lage prijzen? Dan is de iBood Rush jouw ding. Tijdens iBood Rush heb je slechts 1 tot 1,5 uur de tijd om gebruik te maken van de aanbiedingen. En de prijzen zijn lager dan laag!

iBood is een online verkoper die dagelijks met behulp van grote kortingen elektronica, gadgets en andere woonartikelen verkoopt. Iedere dag zijn er weer scherpe aanbiedingen welke 24 uur lang geldig zijn. Ook bekend zijn natuurlijk de Hunt en Flash Sales wanneer er nog eens extra veel korting wordt gegeven. Onderstaand zijn alle iBood klantacties op een rij gezet:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.