iBood

Laatste acties en aanbiedingen

iBood - Hunt

 de grootste online koopjesjacht is weer losgebarsten. De iBood Hunt vindt plaats op woensdag 22 en donderdag 23 september 2021
 tientallen procenten korting op tal van apparatuur, gadgets en elektronica. Dé uitgelezen kans om een nieuwe smartphone, laptop, keukenmachine, hardloopschoenen, wasmachine of designstoel op de kop te tikken.
✔ de deals staan vaak niet langer dan vijf minuten online en Op=Op dus mis de deals niet

Lees meer »

iBood - Tuinweek

misschien geen verre reis dit jaar, maar aan vakantiegevoel geen gebrek met de iBood deals voor in de tuin
 voordelig tuingereedschap, terrasreinigers, barbecues, meubilair, enzovoorts.
 vanaf maandag 10 mei 2021

Lees meer »

iBood - Hunt

 De bekende online koopjesjacht van iBood met megakortingen op o.a. een nieuwe smartphone, laptop, keukenmachine, hardloopschoenen, wasmachine of designstoel
 De Hunt vindt plaats op woensdag 11 en donderdag 12 november 2020. Op=Op
je moet er snel bij zijn, want de deals staan vaak niet langer dan 5 minuten online en de voorraad is beperkt

Lees meer »

iBood - Hunt

Tijdens de HUNT vliegen honderden extra dikke deals van de mooiste merken je om de oren. Dé kans om je nieuwe smartphone, wasmachine, servies, sneakers of designstoelen te scoren
 de Hunt vindt plaats op woensdag 26 en donderdag 27 augustus 2020
je moet er snel bij zijn, want de deals staan vaak maar enkele minuten online en de voorraad is beperkt

Lees meer »

iBood - Hunt

De grootste online koopjesjacht, 1000+ megadeals op dinsdag 11 november 2019!
in de VERNIEUWDE HUNT staan de deals slechts ÉÉN minuut online in de carrousel.
✔ nog even en dan begint de 48 uur durende dealgekte.. Zit je klaar?

Lees meer »

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties

iBood Dagdeals

De Dagdeals van iBood zijn zoals de naam al aangeeft, de dagelijkse aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn maar maximaal 24 uur lang geldig. Je moet er dus op tijd bij zijn. Maar wanneer je ze mist hoef je natuurlijk niet te treuren, iedere dag zijn er weer verse Dagdeals. 

iBood Hunt

Enkele malen per jaar is het enorme uitverkoop bij iBood. Tijdens de iBood Hunt worden alle restvoorraden en andere waanzinnige producten aangeboden tegen bodemprijzen. De kortingen zijn soms wel 80%! Tijdens de Hunt is het belangrijk dat je er snel bij bent want op is op.

iBood Flash Sales

De iBood Flash Sales berusten op hetzelfde principe als de Dagdeals, namelijk enorm scherpe aanbiedingen. Het verschil is dat de Flash Sales langer dan 24 uur duren. Vaak het je bij producten die verkozen zijn tot iBood Flash Sale enkele dagen de tijd om ze te kopen. Mits ze natuurlijk niet uitverkocht zijn want op is op.

iBood Rush

Wanneer je al nerveus wordt van de iBood Hunt dan is de iBood Rush waarschijnlijk niks voor jou. Geniet je van het kopen van elektronica, gadgets en andere producten tegen lachwekkend lage prijzen? Dan is de iBood Rush jouw ding. Tijdens iBood Rush heb je slechts 1 tot 1,5 uur de tijd om gebruik te maken van de aanbiedingen. En de prijzen zijn lager dan laag!

iBood is een online verkoper die dagelijks met behulp van grote kortingen elektronica, gadgets en andere woonartikelen verkoopt. Iedere dag zijn er weer scherpe aanbiedingen welke 24 uur lang geldig zijn. Ook bekend zijn natuurlijk de Hunt en Flash Sales wanneer er nog eens extra veel korting wordt gegeven. Onderstaand zijn alle iBood klantacties op een rij gezet:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.