A-merken en winkelketens
Home » iBood

iBood: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

  • 30 mei 2017: iBood Hunt
  • 21 maart 2017: de iBood Hunt is losgebarsten

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

iBood Dagdeals

ibood-1.png

De Dagdeals van iBood zijn zoals de naam al aangeeft, de dagelijkse aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn maar maximaal 24 uur lang geldig. Je moet er dus op tijd bij zijn. Maar wanneer je ze mist hoef je natuurlijk niet te treuren, iedere dag zijn er weer verse Dagdeals.

Meer over de iBood Dagdeals.

 

iBood Hunt

iboodhuntdatum-3.png

Enkele malen per jaar is het enorme uitverkoop bij iBood. Tijdens de iBood Hunt worden alle restvoorraden en andere waanzinnige producten aangeboden tegen bodemprijzen. De kortingen zijn soms wel 80%! Tijdens de Hunt is het belangrijk dat je er snel bij bent want op is op. 

Meer over de iBood Hunt en de begindatum.

 

iBood Flash Sales

iboodflashsales-3.png

De iBood Flash Sales berusten op hetzelfde principe als de Dagdeals, namelijk enorm scherpe aanbiedingen. Het verschil is dat de Flash Sales langer dan 24 uur duren. Vaak het je bij producten die verkozen zijn tot iBood Flash Sale enkele dagen de tijd om ze te kopen. Mits ze natuurlijk niet uitverkocht zijn want op is op.

Meer over de iBood Flash Sales.

iBood Rush

iboodrush-3.png

Wanneer je al nerveus wordt van de iBood Hunt dan is de iBood Rush waarschijnlijk niks voor jou. Geniet je van het kopen van elektronica, gadgets en andere producten tegen lachwekkend lage prijzen? Dan is de iBood Rush jouw ding. Tijdens iBood Rush heb je slechts 1 tot 1,5 uur de tijd om gebruik te maken van de aanbiedingen. En de prijzen zijn lager dan laag!

Meer over de iBood Rush.

iBood EuroClix

euroclix-6.png

Kopen bij iBood kan je ook nog Clix opleveren. Het online spaarprogramma Euroclix laat je punten sparen bij aankopen bij deelnemende webshops. Gespaarde Clix zijn op een later moment weer in te leveren tegen geld. Meesparen met EuroClix kost niets en wanneer je je registreert ontvang je direct € 1,95.

Meer over EuroClix sparen.

iBood is een online verkoper die dagelijks met behulp van grote kortingen elektronica, gadgets en andere woonartikelen verkoopt. Iedere dag zijn er weer scherpe aanbiedingen welke 24 uur lang geldig zijn. Ook bekend zijn natuurlijk de Hunt en Flash Sales wanneer er nog eens extra veel korting wordt gegeven. Onderstaand zijn alle iBood klantacties op een rij gezet:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.