iBood Flash Sales

Last update: 25-02-2020

iBood is groot geworden met haar Dagdeals, aanbiedingen die maximaal 24 uur lang geldig zijn. Maar dankzij de iBood Flash Sales kan je nu ook profiteren van aanbiedingen die enkele dagen geldig zijn. De iBood Flash Sales zijn uiteraard ook zeer scherp geprijsd met kortingen tussen de 20 en 90%. Telkens zijn er enkele tientallen Flash Sales te koop, waardoor het aanbod ook veel ruimer is dan de normale Dagdeals. Ales over de iBood Flash Sales volgt in dit artikel. Kom bijvoorbeeld te weten wat de aanbiedingen van vandaag zijn, hoe je kunt bestellen en wat de korting per artikel is.

iBood Flash Sales

Meer deals en meerdere dagen; dat is wat de Flash Sales anders maakt dan de normale Dagdeals. Internetplatform iBood is natuurlijk zeer sterk in het aanbieden van laaggeprijsde artikelen en dat zie je dan ook terug bij de Flash Sales. Het voordeel aan de Flash Sales is dat de aanbiedingen langer dan 24 uur geldig zijn, mits het artikel niet eerder is uitverkocht natuurlijk. Over het algemeen heb je dus wat langer de tijd om te bepalen of je tot koop wilt overgaan, maar ook hier geldt ‘op is op’.

Soort aanbiedingen

Wat de Flash Sales nog meer onderscheid van andere soorten acties van iBood is dat de aanbiedingen gegroepeerd zijn weergegeven. Hierbij worden meerdere artikelen van hetzelfde merk of thema tegelijk aangeboden. Dankzij de Flash Deals heb je dus de kans om in een keer allerlei bij elkaar horende elektronica te kopen, of om bijvoorbeeld verschillende soorten beddengoed of beveiligingsproducten voor de woning voordelig aan te schaffen. Alle soorten aanbiedingen kunnen voorbijkomen als Flash Sale; of het nu gaat om televisies, wasmachines, computers, smartphones, tassen, sportkleding, enzovoorts. De iBood Flash Sales zijn ook ideaal rondom feestdagen wanneer de aanbiedingen zich bijvoorbeeld speciaal richten op Kerst of Moederdag.

Hoe lang duren de Flash Sales?

De duur van iBood Flash Sales kan varieren per artikel maar in de regel meerdere dagen. Door op een artikel te klikken krijg je te zien hoeveel dagen de aanbieding nog geldig is. Wel geldt er het credo op is op. Wanneer het artikel al eerder uitverkocht is stopt de verkoop direct.

Korting

De korting van de iBood Flash Sales varieert per artikel. In het overzicht van de iBood Flash Sales van vandaag is per artikel aangegeven wat het kortingspercentage en het voordeel in euro’s is. De korting die wordt weergegeven is ten opzichte van de winkeladviesprijs.

Alleen topmerken

Wie weleens heeft rondgeneusd op iBood weet dat het internetbedrijf alleen maar producten van topmerken verkoopt. Natuurlijk kunnen producten van minder bekende merken ook van goede kwaliteit zijn, maar doordat de Flash Sales uit topmerken bestaan weet je dat je altijd het beste van het beste koopt.

Bestellen artikel

Om aanbiedingen te kunnen bestellen is het nodig dat je een gratis account hebt aangemaakt bij iBood. Eenmaal ingelogd is bestellen zeer eenvoudig en gaat via de button ‘ik neem er een!’. Betalen is mogelijk op tal van manieren waaronder via PayPal, iDeal en creditcard. De verzending van bestelde iBood Flash Sales kan langer duren dan de verzending van bijvoorbeeld de Dagdeals. Dit komt doordat de iBood Flash Sales meerdere dagen duren per artikel en ervoor kan worden gekozen om gelijke artikelen pas na afloop van de uitverkoopperiode ineens te verzenden.

Flash Sale gemist?

Wanneer je te laat bent voor een iBood Flash Sale of wanneer je deze simpelweg hebt gemist hoef je niet te treuren. Als de artikelen niet uitverkocht zijn geraakt komen ze op een later moment mogelijk terug tijdens de iBood Hunt tegen nog lagere prijzen. En omdat iBood zoveel snel wisselende acties heeft is de kans ook groot dat er op korte termijn weer een soortgelijk item in de aanbieding komt.

iBood Hunt, Dagdeals, Rush en Secret Deals

De iBood Flash Sales zijn niet het enige wat iBood te bieden heeft. Wat te denken van de volgende acties:

  • iBood Hunt: drie keer per jaar is het massale uitverkoop van honderden soorten artikelen tegen bodemprijsen
  • iBood Rush: hetzelfde principe als de Hunt, alleen duurt de Rush maximaal 1,5 uur
  • iBood Dagdeals: de dagelijkse topaanbiedingen van iBood
  • iBood Secret Deal: houd hiervoor social media van iBood in de gaten waar daar komen deze speciale aanbiedingen voorbij