Ook een BTW Actie bij BCC?

Last update: 21-01-2020

 

Wanneer je het hebt over de BTW Vrije Dagen dan denk je al snel aan de Media Markt BTW Actie. BCC gebruikt niet de term BTW Vrije Dagen, maar BCC zorgt ervoor dat de prijzen altijd lager zijn dankzij de BCC Prijsgarantie. Ook bij BCC krijg je dus een korting die gelijk is aan het BTW bedrag. Sterker nog, dankzij de Prijsgarantie betaal je dus bij BCC vaak zelfs minder. BCC past de prijzen namelijk direct aan wanneer er bijvoorbeeld prijsdalingen bij een concurrent ontstaan. Kom meer te weten over de BCC BTW Actie 2020 zoals de datum dat deze wordt georganiseerd, de deelnemende producten en kortingen waarop je kunt rekenen. 

Naam actie

BCC gebruikt zelf niet de term BTW Actie, maar door de Prijsgarantie van BCC zijn de prijzen altijd gelijk of lager dan bij Media Markt. Dus ook tijdens de BTW Actie van Media Markt shop je het best bij BCC. De voordeelprijs is al aangepast in het totaalbedrag (korting net zo hoog als het BTW bedrag), het is dus niet zo dat er bij het afrekenen het BTW bedrag nog wordt afgehaald.

BTW Actie

BCC is binnen Nederland een van de grootste spelers als het aankoopt op verkoop van elektronica en apparatuur. BCC garandeert altijd de laagste prijzen en volgt hiervoor de prijzen van de grootste concurrenten. Ook wanneer er bij Media Markt de bekende BTW Actie plaatsvindt, wordt bij BCC deze kortingsactie opgevolgd en betaal je voor je aankopen geen BTW. Nou ja, eigenlijk betaal je wel BTW, want daar ontkomt BCC natuurlijk niet aan. Wel geeft BCC je precies evenveel korting als dat er normaal gesproken aan BTW betaald moet worden. Dankzij de Prijsgarantie zal je nooit één cent meer betalen bij BTW.

Datum 

Qua datum moet de BTW Actie van de Media Markt in de gaten gehouden worden. De prijzen bij BCC passen zich hier automatisch op aan. De enorme BTW kortingen bij BCC vinden dus plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020. De lagere prijzen gaan in op 23 januari om 00.00 uur en gaan door tot en met 26 januari om 23.59 uur.

Winkels en online

De BCC BTW Actie vindt plaats bij de verschillende filialen van BCC en natuurlijk online. De kortingen zijn in beide gevallen telkens even hoog. Sommige filialen zijn op zondag gesloten waardoor daar de BTW Actie maar tot en met zaterdag duurt. Online bestellen bij BCC is natuurlijk prettig wanneer je geen zin of tijd hebt om een van de filialen te bezoeken.

Kortingen

Zoals bekend is het meest gangbare BTW tarief in Nederland 21%. Dat betekent dat er van alle aankopen dit deel aan belasting wordt betaald. Als consument betaal je deze BTW die reeds bij de prijs is inbegrepen. Tijdens de BTW Actie betaal je evenveel of minder dan identieke producten bij Media Markt. En daar zijn de kortingen gelijk is aan het te betalen BTW bedrag. Om erachter te komen wat de prijzen zullen zijn tijdens deze uitverkoopperiode kan je simpelweg het oude bedrag delen door 1,21. Het voordeel aan de BTW korting bij BCC is dat hoe groter het bedrag is dat je uitgeeft, hoe hoger ook het kortingsbedrag wordt. Het kortingspercentage is namelijk altijd hetzelfde. Vooral voor de aankoop van dure artikelen leent de BCC BTW Actie zich dus perfect. Bij een aankoop van € 1000,- krijg je bijvoorbeeld al € 173,55 korting. Het gaat dus echt om enorme bedragen.

Deelnemend assortiment

BCC staat bekend om haar grote assortiment vol met A-merken. Bijna het hele assortiment van BCC doet mee tijdens de BTW Actie. Gedurende de BTW Actie zit je dus op pole position voor enorme kortingen op bijvoorbeeld smartphones, televisies, koelkasten, fotocamera’s, laptops, printers, navigatiesystemen, wasmachine, keukenapparatuur, stofzuigers, kabeltjes en ga zo maar door. Tijdens de BCC BTW Actie kan het soms voorkomen dat diverse producten en merken niet afgeprijsd zijn. Maar hoe dan ook ligt de prijs lager dan bij de concurrentie vanwege de BCC Prijsgarantie.

Actie gemist?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je de BTW Actie hebt gemist. Wist je dat BCC ook een eigen online outlet heeft waar je alle dagen van het jaar met korting kunt shoppen? De BCC Outlet kent kortingen tot wel vijftig procent.

BCC Prijsgarantie

De term BCC Prijsgarantie is al een paar keer genoemd en deze zal hier verder worden toegelicht. BCC geeft namelijk de garantie dat je voor identieke producten of artikelen het minst of in ieder geval nooit meer betaalt bij BCC. Dit is dan ten opzichte van de prijzen van onder andere Media Markt, Wehkamp, Bol, EP, Coolblue en nog enkele bedrijven. BCC betaalt zelfs het verschil terug mocht je toch bij een van de aangewezen concurrenten een voordeliger product vinden. Ook tijdens de BCC BTW Actie is de Prijsgarantie van toepassing.

Ontvang een melding als datum bekend is

Om de kortingen bij BCC niet te missen kan je je aanmelden voor het ontvangen van een melding zodra de begindatum bekend is gemaakt. Aanmelden is mogelijk via onderstaande button: