BCC Outlet

Het hele jaar tot 50% korting

Last update: 26-03-2019

BCC is een van de bekendste en best bezocht elektronicaketens van Nederland. Een van de belangrijkste redenen is dat BCC natuurlijk een prijsgarantie afgeeft waardoor je altijd het minst betaalt. Nog minder betalen bij BCC is mogelijk in de outlet waar je tal van huishoudelijke producten en elektronica terugvindt tegen een zeer scherpe prijs. De BCC Outlet is een online aangelegenheid met als voordeel dat deze dus dag en nacht geopend is het gehele jaar lang. Kom meer te weten over de producten en kortingen uit de BCC Outlet.

BCC Outlet

Wil je profiteren van de bekende BCC kwaliteit maar dan tegen nog lagere prijzen? In dat geval moet je absoluut eens de BCC Outlet bezoeken op de website van het elektronicabedrijf. In de BCC Outlet geniet je van tientallen procenten korting op een groot aantal producten. De kwaliteit van de artikelen is net zo goed als normaal, maar het kan gaan om bijvoorbeeld artikelen waarvan de doos ooit is geopend, die een krasje hebben, showroommodel zijn geweest, enzovoorts. Maar doordat de normale garantieperiode van toepassing is hoef je je nergens druk om te maken.

Wat is er te koop in de BCC Outlet?

Wie weleens geshopt heeft bij BCC is natuurlijk bekend met de grote hoeveelheden televisies, computers en andere elektronicaproducten. In de BCC Outlet vind je maar een beperkt aantal soorten producten, namelijk beeld en geluidsapparatuur, computers, keukenapparatuur, inbouwapparatuur en huishoudelijke apparatuur. Dit varieert dus van wasmachines tot koelkasten, van televisies tot computerschermen, van wasdrogers tot ovens en van vaatwassers tot vriezers. Grofweg zou je kunnen zeggen dat het om witgoed gaat. Omdat dit normaal gesproken erg dure artikelen zijn, bespaar je dus in potentie veel geld in de BCC Outlet.

Merken

De BCC Outlet verkoopt alleen producten van topmerken. Vind er dus onder andere artikelen van bijvoorbeeld AEG, Siemens, Bauknecht, Zanussi, Bosch, Indesit, Smeg, Samsung, Whirlpool, Miele en nog een hele rits andere A-merken.

BCC Prijsgarantie

BCC vergelijkt iedere dag weer de prijzen van concurrentie waaronder Media Markt, Bol, Wehkamp,  Coolblue, EP, Expert en nog enkele andere bedrijven. BCC garandeert daarbij de laagste prijs, dus het past altijd de eigen prijzen aan op prijsdaling van concurrentie. En wanneer er toch een concurrent goedkoper bleek betaalt BCC je het verschil in geld terug. Je betaalt dus altijd de laagste prijs en de BCC Outlet duikt daar dus nog tientallen procenten onder. Shoppen bij de BCC Outlet is daarom een zeer interessante optie om geld te besparen.

Outletverkoop winkels en magazijn

Niet continu het hele jaar door maar op gezette tijden organiseert BCC ook Outletverkopen bij winkels en magazijnen. Deze worden kort van tevoren aangekondigd waarbij er op één locatie tijdelijk tot 50% korting wordt gegeven op grote aantallen producten en artikelen. Ook voor de artikelen die via een outletverkoop worden verkocht geldt dat deze 100% kwalitatief zijn en 2 jaar garantie hebben. Vaak gaat het om showroommodellen of artikelen die geretourneerd zijn dan wel een zeer lichte beschadiging hebben.