A-merken en winkelketens
Home » BCC

BCC

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Breaking Deals

 scherpe aanbiedingen op elektronica zoals televisies, koelkasten, smartphones, enzovoorts
 bespaar tot honderden euro's per deal
✔ vanaf maandag 2 juli 2018

TV Knallers

✔ h eel veel modellen spectaculair afgeprijsd. Smart TV's, 4K Ultra HD TV's, compact of juist héél groot; er is een TV knaller voor iedere ruimte en elk budget
 in de winkels en online. Wees er snel bij, want OP=OP!
✔ vanaf donderdag 7 juni 2018

Vervangingsweken

 vervang je wasmachine, droger, vaatwasser, smartphone, enzovoorts nu extra voordelig
 kortingen oplopend tot wel 25%
✔ vanaf maandag 30 april 2018

21x superkorting

 vanaf 19 januari 2018
 21 TOP deals voor een TOP prijs
✔  honderden euro's korting op elektronica

OP=OPruiming

 vanaf 26 december 2017
 honderden euro's korting op elektronica
 grote seizoensuitverkoop van BCC

3 december 2017: Breaking Deal van de Dag

3 t/m 10 december 2017
iedere dag 1 vlijmscherpe elektronica aanbieding
✔ kortingen van tientallen procenten

27 november 2017: Cyber Monday

De afsluiter van het Black Friday Weekend is uiteraard weggelegd voor Cyber Monday. Ook bij BCC zijn er op maandag 27 november enorm veel scherpe aanbiedingen. 

24 november 2017: Black Friday Weekend

Bij BCC profiteer je van het Black Friday Weekend dat duurt van 24 tot en met 26 november 2017. Tijdens Black Friday Weekend lopen de kortingen op tot 30% en soms nog wel meer. Een prachtige kans dus om zeer voordelige elektronica te shoppen.

9 november 2017: Happy Singles Weekend

De grootste sale ter wereld, de Happy Singles Day, is ook in Nederland steeds populairder aan het worden. Bij BCC zijn er het hele weekend scherpe aanbiedingen (tot 30%) op een groot deel van het assortiment. De aanbiedingen zijn geldig van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november 2017.

30 oktober 2017: Online Outlet

Bij BCC is het momenteel Online Outlet. Tijdens deze actie krijg je tot 50% korting op tal van demomodellen en (licht)beschadigde producten. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een voordelige televisie, koelkast, vaatwasser, wasmachine, enzovoorts te kopen.

16 oktober 2017: Vervangingsweken

Krijg bij BCC tot 30% korting op nieuwe apparatuur tijdens de Vervangingsweken.

 

Vervangingsweken

In veel huishoudens wordt gebruik gemaakt van oude apparatuur zoals televisies, koelkasten en wasdrogers. Deze apparaten werken misschien nog prima, maar qua duurzaamheid scoren ze vaak ondermaats. Oude apparatuur is bijvoorbeeld minder zuinig qua elektriciteitsverbruik. BCC heeft nu een actie waarbij je deze oude apparatuur kunt vervangen met grote kortingen. De komende tijd zijn het namelijk de Vervangingsweken bij BCC.

 

Kortingen

De kortingen die tijdens de Vervangingsweken worden gegeven lopen op tot 30%. Het aanbod is van toepassing op televisies, koelkasten, vriezers, inbouwapparatuur voor de keuken, wasmachines en drogers. Aangezien dit dure apparatuur is bespaart de consument al snel tientallen tot honderden euro's per aankoop.

 

Gratis bezorging

Gekochte producten worden gratis bezorgd en oude apparatuur wordt gratis meegenomen. Dankzij de laagste prijsgarantie van BCC is de prijs altijd het laagst.

18 september 2017: Duo Deals

Bij BCC zijn er nu de Duo Deals waarbij je bij de aankoop van een deelnemend artikel gratis of voor een kleine vergoeding een tweede artikel erbij krijgt. Dit zijn uiteraard producten die aan elkaar verwant zijn waardoor je er echt wat aan hebt. 

14 augustus 2017: Back to School & Work

BCC speelt in op de aflopende vakanties en het feit dat iedereen weer gaat beginnen met werken of school. Omdat digitale hulpmiddelen een steeds grotere rol spelen in de schoolbanken of op kantoor zijn er bij BCC nu tal van artikelen afgeprijsd.

 

Producten

Denk hierbij aan laptops, tablets, maar ook andere consumentenelektronica. 

24 juli 2017: OP=OPruiming

Voordelige huishoudelijke apparatuur koop je bij BCC tijdens de actie OP=OPruiming.

 

OP=OPruiming

Tot en met zondag 13 augustus 2017 is het OP=OPruiming bij BCC. Tijdens deze actie ontvang je grote kortingen op tal van elektronische producten zoals stofzuigers, persoonlijke verzorgingsproducten, koffiezetapparaten, televisies, friteuses, laptops, keukenapparatuur, enzovoorts. Zoals de naam al aangeeft geldt op = op.

13 juli 2017: Breaking Deals

Bij BCC zijn er weer Breaking Deals met scherpe kortingen op consumentenelektronica.

 

Breaking Deals BCC

De BCC Breaking Deals zijn al jaren een begrip qua voordelige elektronica. Iedere maand zijn er nieuwe Breaking Deals. Een mooie kans dus om bijvoorbeeld een nieuwe tablet, wasmachine, telefoon of ander item te kopen.

22 mei 2017: Vakantieweken

Maak bij iedere aankoop kans op gratis vliegtickets naar Europese bestemmingen plus een Belvilla waardecheque van € 1.500 tijdens de BCC Vakantieweken.

 

BCC Vakantieweken

Het is weer de tijd van de uitbetaling van het vakantiegeld en dat extraatje kan natuurlijk worden gebruikt voor de aankoop van een nieuwe televisie, wasmachine, smartphone of koffiezetapparaat. Wanneer je deze producten koopt bij BCC maak je kans op het winnen van gratis vliegtickets naar bestemmingen in Europa. De vlucht wordt uitgevoerd door Corendon en je mag zelf de bestemming kiezen. Ook wordt er eenmalig een Belvilla waardecheque van maar liefst € 1.500 verloot. 

 

Actieduur

De BCC Vakantieweken duren tot en met zondag 4 juni 2017. 

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

BCC Outlet

De manier om echt het hele jaar door nooit teveel te betalen voor artikelen van BCC is door de BCC Outlet te bezoeken. Deze outlet is online te bezoeken en uiteraard ieder uur van het jaar geopend. In de BCC Outlet shop je met tientallen procenten korting en daarmee bespaar je al snel honderden euro's.

BTW Actie

De grote concurrent Media Markt organiseert ook ieder jaar een BTW Actie. Omdat BCC qua prijzen altijd de voordeligste wil zijn dalen ook bij BCC de prijzen tijdens de BTW Actie. De korting bedraagt dus ook hetzelfde bedrag als dat je normaliter aan BTW zou moeten betalen.

Black Friday BCC

Black Friday is voor elektronicabedrijven een belangrijke uitverkoop, zo ook voor BCC.

BCC Breaking Deals

De Breaking Deals van BCC is een terugkerende actie waarbij op een geselecteerd aantal artikelen grote kortingen wordt gegeven. Mede dankzij de laagste prijsgarantie betaal je wel heel weinig voor de artikelen.

Folderaanbiedingen

BCC heeft iedere week weer nieuwe artikelen in de aanbieding. Het lijkt natuurlijk niet eenvoudig om precies te weten welke artikelen dat deze week zijn. Toch is er een manier om eenvoudig op de hoogte te zijn van alle actuele BCC aanbiedingen van deze week; in de folder.

Reacties