A-merken en winkelketens
Home » BCC

BCC: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

BCC Outlet

bccoutlet-4.png

De manier om echt het hele jaar door nooit teveel te betalen voor artikelen van BCC is door de BCC Outlet te bezoeken. Deze outlet is online te bezoeken en uiteraard ieder uur van het jaar geopend. In de BCC Outlet shop je met tientallen procenten korting en daarmee bespaar je al snel honderden euro's.

Meer over de BCC outlet.

BTW Actie

BCCBTWActie-3.png

De grote concurrent Media Markt organiseert ook ieder jaar een BTW Actie. Omdat BCC qua prijzen altijd de voordeligste wil zijn dalen ook bij BCC de prijzen tijdens de BTW Actie. De korting bedraagt dus ook hetzelfde bedrag als dat je normaliter aan BTW zou moeten betalen.

Meer over de BCC BTW Actie en de begindatum.

Black Friday BCC

BlackFridaySale200-1.png

Black Friday is voor elektronicabedrijven een belangrijke uitverkoop, zo ook voor BCC.

Meer over Black Friday bij BCC.

BCC Breaking Deals

bccbreakingdeals-2.png

De Breaking Deals van BCC is een terugkerende actie waarbij op een geselecteerd aantal artikelen grote kortingen wordt gegeven. Mede dankzij de laagste prijsgarantie betaal je wel heel weinig voor de artikelen.

Meer over de Breaking Deals.

Folderaanbiedingen

BCCFolder-1.png

BCC heeft iedere week weer nieuwe artikelen in de aanbieding. Het lijkt natuurlijk niet eenvoudig om precies te weten welke artikelen dat deze week zijn. Toch is er een manier om eenvoudig op de hoogte te zijn van alle actuele BCC aanbiedingen van deze week; in de folder.

Bekijk de BCC Folder.

BCC heeft een enorm assortiment aan elektronica en gadgets. Hoewel elektronica, gadgets en technologie de toekomst hebben is het nadeel natuurlijk dat je altijd best veel geld kwijt bent om helemaal bij te zijn met de laatste ontwikkelingen. Gelukkig is daar BCC die met haar Prijsgarantie ervoor zorgt dat je nooit meer betaalt dan concurrerende winkels. Ook heeft BCC nog diverse klantacties die de moeite waard zijn, de beste zijn hieronder opgesomd:

Reacties