A-merken en winkelketens
Home » BCC

BCC

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

21x superkorting

 vanaf 19 januari 2018
 21 TOP deals voor een TOP prijs
✔  honderden euro's korting op elektronica

OP=OPruiming

 vanaf 26 december 2017
 honderden euro's korting op elektronica
 grote seizoensuitverkoop van BCC

3 december 2017: Breaking Deal van de Dag

3 t/m 10 december 2017
iedere dag 1 vlijmscherpe elektronica aanbieding
✔ kortingen van tientallen procenten

27 november 2017: Cyber Monday

De afsluiter van het Black Friday Weekend is uiteraard weggelegd voor Cyber Monday. Ook bij BCC zijn er op maandag 27 november enorm veel scherpe aanbiedingen. 

24 november 2017: Black Friday Weekend

Bij BCC profiteer je van het Black Friday Weekend dat duurt van 24 tot en met 26 november 2017. Tijdens Black Friday Weekend lopen de kortingen op tot 30% en soms nog wel meer. Een prachtige kans dus om zeer voordelige elektronica te shoppen.

9 november 2017: Happy Singles Weekend

De grootste sale ter wereld, de Happy Singles Day, is ook in Nederland steeds populairder aan het worden. Bij BCC zijn er het hele weekend scherpe aanbiedingen (tot 30%) op een groot deel van het assortiment. De aanbiedingen zijn geldig van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november 2017.

30 oktober 2017: Online Outlet

Bij BCC is het momenteel Online Outlet. Tijdens deze actie krijg je tot 50% korting op tal van demomodellen en (licht)beschadigde producten. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een voordelige televisie, koelkast, vaatwasser, wasmachine, enzovoorts te kopen.

16 oktober 2017: Vervangingsweken

Krijg bij BCC tot 30% korting op nieuwe apparatuur tijdens de Vervangingsweken.

 

Vervangingsweken

In veel huishoudens wordt gebruik gemaakt van oude apparatuur zoals televisies, koelkasten en wasdrogers. Deze apparaten werken misschien nog prima, maar qua duurzaamheid scoren ze vaak ondermaats. Oude apparatuur is bijvoorbeeld minder zuinig qua elektriciteitsverbruik. BCC heeft nu een actie waarbij je deze oude apparatuur kunt vervangen met grote kortingen. De komende tijd zijn het namelijk de Vervangingsweken bij BCC.

 

Kortingen

De kortingen die tijdens de Vervangingsweken worden gegeven lopen op tot 30%. Het aanbod is van toepassing op televisies, koelkasten, vriezers, inbouwapparatuur voor de keuken, wasmachines en drogers. Aangezien dit dure apparatuur is bespaart de consument al snel tientallen tot honderden euro's per aankoop.

 

Gratis bezorging

Gekochte producten worden gratis bezorgd en oude apparatuur wordt gratis meegenomen. Dankzij de laagste prijsgarantie van BCC is de prijs altijd het laagst.

18 september 2017: Duo Deals

Bij BCC zijn er nu de Duo Deals waarbij je bij de aankoop van een deelnemend artikel gratis of voor een kleine vergoeding een tweede artikel erbij krijgt. Dit zijn uiteraard producten die aan elkaar verwant zijn waardoor je er echt wat aan hebt. 

14 augustus 2017: Back to School & Work

BCC speelt in op de aflopende vakanties en het feit dat iedereen weer gaat beginnen met werken of school. Omdat digitale hulpmiddelen een steeds grotere rol spelen in de schoolbanken of op kantoor zijn er bij BCC nu tal van artikelen afgeprijsd.

 

Producten

Denk hierbij aan laptops, tablets, maar ook andere consumentenelektronica. 

24 juli 2017: OP=OPruiming

Voordelige huishoudelijke apparatuur koop je bij BCC tijdens de actie OP=OPruiming.

 

OP=OPruiming

Tot en met zondag 13 augustus 2017 is het OP=OPruiming bij BCC. Tijdens deze actie ontvang je grote kortingen op tal van elektronische producten zoals stofzuigers, persoonlijke verzorgingsproducten, koffiezetapparaten, televisies, friteuses, laptops, keukenapparatuur, enzovoorts. Zoals de naam al aangeeft geldt op = op.

13 juli 2017: Breaking Deals

Bij BCC zijn er weer Breaking Deals met scherpe kortingen op consumentenelektronica.

 

Breaking Deals BCC

De BCC Breaking Deals zijn al jaren een begrip qua voordelige elektronica. Iedere maand zijn er nieuwe Breaking Deals. Een mooie kans dus om bijvoorbeeld een nieuwe tablet, wasmachine, telefoon of ander item te kopen.

22 mei 2017: Vakantieweken

Maak bij iedere aankoop kans op gratis vliegtickets naar Europese bestemmingen plus een Belvilla waardecheque van € 1.500 tijdens de BCC Vakantieweken.

 

BCC Vakantieweken

Het is weer de tijd van de uitbetaling van het vakantiegeld en dat extraatje kan natuurlijk worden gebruikt voor de aankoop van een nieuwe televisie, wasmachine, smartphone of koffiezetapparaat. Wanneer je deze producten koopt bij BCC maak je kans op het winnen van gratis vliegtickets naar bestemmingen in Europa. De vlucht wordt uitgevoerd door Corendon en je mag zelf de bestemming kiezen. Ook wordt er eenmalig een Belvilla waardecheque van maar liefst € 1.500 verloot. 

 

Actieduur

De BCC Vakantieweken duren tot en met zondag 4 juni 2017. 

8 mei 2017: Breaking Deal van de Dag

Van 8 tot en met 21 mei 2017 is er iedere dag een Breaking Deal bij BCC. Elke dag kan er dus worden geprofiteerd van één scherpe aanbieding.

 

Breaking Deals

De Breaking Deals zijn de meest bekende kortingsactie van BCC. Iedere maand zijn er weer nieuwe Breaking Deals. Dit keer is er echter sprake van 'Breaking Deal van de Dag'. BCC heeft iedere dag namelijk één Breaking Deal die vervolgens slechts 24 uur geldig is. De volgende dag is er dan weer een ander product Breaking Deal van de Dag.

 

Aanbiedingen

De Breaking Deals die de komende weken worden aangeboden zijn:

 • 8 mei: Sonos draadloze speaker
 • 9 mei: Apple iPad Air
 • 10 mei: Philips Airfryer
 • 11 mei: Whirlpool Koelvriescombinatie
 • 12 mei: Samsung Full HD Led tv
 • 13 mei: Samsung tablet
 • 14 mei: Apple smartphone
 • 15 mei: AEG wasmachine
 • 16 mei: Sonos Soundbar
 • 17 mei: Delonghi volautomaat
 • 18 mei: Samsung Ultra HD Led tv
 • 19 mei: Medion laptop
 • 20 mei: AEG inbouw vaatwasser
 • 21 mei: WD 1TB harde schijf (extern)

 

Prijs aanbiedingen

De kosten van de aanbiedingen worden telkens pas op de dag zelf bekend gemaakt. De Breaking Deal van de Dag gaat telkens om middernacht (24.00 uur) in.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

BCC Outlet

De manier om echt het hele jaar door nooit teveel te betalen voor artikelen van BCC is door de BCC Outlet te bezoeken. Deze outlet is online te bezoeken en uiteraard ieder uur van het jaar geopend. In de BCC Outlet shop je met tientallen procenten korting en daarmee bespaar je al snel honderden euro's.

BTW Actie

De grote concurrent Media Markt organiseert ook ieder jaar een BTW Actie. Omdat BCC qua prijzen altijd de voordeligste wil zijn dalen ook bij BCC de prijzen tijdens de BTW Actie. De korting bedraagt dus ook hetzelfde bedrag als dat je normaliter aan BTW zou moeten betalen.

Black Friday BCC

Black Friday is voor elektronicabedrijven een belangrijke uitverkoop, zo ook voor BCC.

BCC Breaking Deals

De Breaking Deals van BCC is een terugkerende actie waarbij op een geselecteerd aantal artikelen grote kortingen wordt gegeven. Mede dankzij de laagste prijsgarantie betaal je wel heel weinig voor de artikelen.

Folderaanbiedingen

BCC heeft iedere week weer nieuwe artikelen in de aanbieding. Het lijkt natuurlijk niet eenvoudig om precies te weten welke artikelen dat deze week zijn. Toch is er een manier om eenvoudig op de hoogte te zijn van alle actuele BCC aanbiedingen van deze week; in de folder.

BCC heeft een enorm assortiment aan elektronica en gadgets. Hoewel elektronica, gadgets en technologie de toekomst hebben is het nadeel natuurlijk dat je altijd best veel geld kwijt bent om helemaal bij te zijn met de laatste ontwikkelingen. Gelukkig is daar BCC die met haar Prijsgarantie ervoor zorgt dat je nooit meer betaalt dan concurrerende winkels. Ook heeft BCC nog diverse klantacties die de moeite waard zijn, de beste zijn hieronder opgesomd:

Reacties