Media Markt Outlet 

Last update: 24-08-2019

Media Markt is de populairste elektronicawinkel van Nederland. Door het jaar heen zijn er diverse geweldige uitverkoopperiodes wanneer je grote kortingen op het hele assortiment krijgt. Ook is er de Media Markt Outlet waar je 365 dagen per jaar korting krijgt op topmerken en topartikelen uit het Media Markt assortiment. De Outlet van de elektronicaketen is alleen online te bezoeken. Kom alles te weten over de Media Markt Outlet, bijvoorbeeld de korting die je er krijgt, de artikelen en merken die er worden verkocht, enzovoorts.

Media Markt Outlet - tot 50% korting

De Media Markt Outlet is een officieel onderdeel van de elektronicaketen en verkoopt exact dezelfde artikelen als de winkels en de normale webshop. Alleen krijg je bij de Media Markt Outlet tientallen procenten korting op je aankopen. De Media Markt Outlet is zelfs uitgegroeid tot de belangrijkste outlet met elektronica en gadgets. Ben je op zoek naar bepaalde elektronica of apparatuur? Kijk dan altijd eerst even in de outlet van Media Markt om te zien of het daar niet wordt verkocht met korting. De Media Markt Outlet is alleen online te bezoeken.

Kortingen

De korting per artikel kan variëren. De ondergrens qua korting ligt zo rond de 20%, maar er zijn ook artikelen die met wel 50% korting worden verkocht. Hierbij zit ook duurdere apparatuur en elektronica waardoor je honderden euro’s kunt besparen op je aankoop. Bijzonder scherpe aanbiedingen zijn vermeld onder het kopje ‘Crazy Outlet Offers’.

Aanbiedingen van vandaag

Alle aanbiedingen uit de Media Markt Outlet zijn te vinden op de website van Media Markt. Het aanbod wisselt zeer snel omdat er vaak per product maar één of enkele items voorradig zijn. 

Assortiment

Het assortiment van de Media Markt Outlet is vergelijkbaar met de filialen en standaard webshop. In de Outlet zijn de artikelen dan ook verdeeld onder de categorieën computer, telecom en navigatie, keuken, games, film en muziek, beeld en geluid, foto en video, huishouden en verzorging. In de Media Markt Outlet kan je dus prima terecht voor bijvoorbeeld een televisie, smartphone, wasmachine, camera, games, keukenapparatuur, tablets, stofzuigers, laptops en ga zo maar door.

Waarom zo voordelig?

Misschien vraag je jezelf af waarom Media Markt haar artikelen zo voordelig verkoopt in de outlet. Het elektronicabedrijf verkoopt immers ook in de winkels en online met gemak duizenden artikelen per dag. Dit heeft ermee te maken dat de artikelen uit de Outlet artikelen zijn die iets minder eenvoudig te verkopen zijn. Het kunnen bijvoorbeeld geretourneerde producten zijn waarvan de doos al ooit is geopend of het zijn showroommodellen. In de productomschrijving is vermeld wat de reden is dat het artikel wordt verkocht in de Media Markt Outlet.

Kwaliteit

De kwaliteit van de outletproducten is overigens gewoon goed. Alle artikelen zijn in goede conditie en de normale fabrieksgaranties zijn ook op het aanbod van de Media Markt Outlet van toepassing. Dankzij de gratis verzending betaal je nooit teveel en retourneren is ook mogelijk.

Overige acties Media Markt

Wanneer je liever geen artikelen koopt in de Media Markt Outlet, maar alleen producten rechtstreeks uit de fabriek is er nog de mogelijkheid de actiepagina van Media Markt te bezoeken. Alle actuele acties uit de normale webshop van Media Markt zijn daar op één pagina verzameld. Ga naar het overzicht met alle klantacties.

365 dagen per jaar

Het grote voordeel van de Media Markt Outlet is dat deze online is. Dat betekent dat je er 365 dagen per jaar en 24 uur per dag koopjes kunt shoppen.

Reactie plaatsen

Reacties

J.Slats
6 jaar geleden

zijn er ook outlet apple Ipads????