Media Markt BTW Actie

Wat zijn de deelnemende producten?

Last update: 16-10-2019

De Mediamarkt BTW actie is het moment om een nieuwe televisie, tablet of smartphone te kopen. Tijdens de Mediamarkt BTW actie krijg je namelijk een korting op je aankopen die gelijk is aan het BTW bedrag. Mediamarkt geeft dus in feite zoveel korting dat het lijkt alsof je geen BTW hoeft te betalen. De korting is geldig op bijna het hele assortiment van Mediamarkt, maar dus niet op alle producten en merken. Kom te weten welke producten en merken je voordelig kunt kopen tijdens de BTW actie.

Welke producten doen er mee?

De BTW Actie geldt voor bijna het hele assortiment. Koop dus bijvoorbeeld voordelig nieuwe televisies, foto- en video apparatuur, e-bikes, huishoudelijke apparatuur, drones, audio, smartphones, smartwatches, desktops, tablets, laptops, e-readers, monitoren, keukenapparatuur, printers, persoonlijke verzorgingsproducten, enzovoorts. Deze producten zijn allen van aansprekende A-merken.

Assortiment

Maar waaruit bestaat het assortiment dan eigenlijk? Media Markt kent een enorm ruim assortiment met alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van apparatuur, gadgets en elektronica. Het assortiment bestaat uit:

Commotie

Ieder jaar voor de Media Markt BTW actie hoor en lees je wel verhalen over plotseling prijsstijgingen vlak voordat de BTW Vrije Dagen beginnen. Hierdoor hebben sommigen het idee dat Media Markt expres de prijzen eerst verhoogt en ze tijdens de BTW Vrije Dagen weer verlaagd naar het oude prijsniveau. Dit is echter niet het geval, Media Markt volgt gewoon het hele jaar de prijzen van concurrentie en hierdoor stijgen en dalen de prijzen van ieder artikel regelmatig. Het kan dus zo zijn dat een artikel vlak voor de BTW actie stijgt, maar de prijs kan ook net zo goed dalen.

Uitgezonderde producten

Helaas doen niet alle producten mee aan de BTW Actie. Enkele groepen die de meeste edities zijn uitgezonderd zijn onder andere:

  • Muziek, games en films
  • Inktcartridges
  • Boeken
  • Speelgoed
  • Cadeaukaarten (giftcards)
  • Telefoonabonnementen en prepaidkaarten
  • Kabels
  • Verzekeringen
  • Batterijen en accu’s

Harde schijven, software en consoles.

Merken

Zoals gezegd bestaat het assortiment van Media Markt uit A-merken. Tijdens de BTW actie shop je daarom dus voordelige topmerken zoals Samsung, Bosch, Philips, LG, HP, Miele, enzovoorts.

Apple

Veel mensen hopen tijdens de Mediamarkt BTW actie ook voordelig Apple producten te kunnen kopen. Helaas zijn de producten van Apple bijna iedere editie uitgesloten van deelname. Wat weleens voorkomt is dat sommige filialen ter promotie sommige Apple producten ineens wel laten meedoen aan de BTW actie. Wil je op grotere schaal voordelig Apple producten kopen dan is het raadzaam om te wachten op de Belgische Mediamarkt BTW actie. In België kunnen de producten van het merk Apple namelijk meestal wel met korting worden gekocht.

Meer over de BTW Actie

Mis de BTW actie niet

Wil je er zeker van zijn dat je de BTW Actie van Media Markt niet mist? Meld je dan aan via onderstaande knop en ontvang een melding zodra de datum van de volgende editie bekend is gemaakt: