Nike Black Friday

Last update: 25-02-2020

De Black Friday Sale is een van origine Amerikaanse uitverkoop die ook in Nederland steeds meer voet aan de grond krijgt. Van het Amerikaanse sportmerk Nike mogen we wel wat verwachten rondom Black Friday. Toch? We hebben uitgezocht of Nike ook Black Friday Sale heeft in 2020 en wat er te verwachten is qua aanbiedingen en kortingen. 

Black Friday bij Nike

Nike is zo’n sterk merk dat het geen uitgebreide kortingscampagnes nodig heeft om te scoren. Toch zijn er door het jaar heen regelmatig acties van Nike waarbij je kortingen krijgt op het assortiment. Als Amerikaans merk kan Nike natuurlijk niet om de Black Friday Sale heen. Of dit ook in 2020 zo is valt nooit met zekerheid te zeggen, aangezien het pas enkele dagen voor de start wordt bekend gemaakt. Een goede voorspelling kunnen we maken door de strategie van Nike van de voorgaande jaren te bekijken. Dan valt meteen op dat Nike ieder jaar wel een actie rondom Black Friday organiseert. Meestal werkt het sportmerk met een kortingscode die bijvoorbeeld 30% korting geeft op een deel van het assortiment. De verwachting is dat ook in 2020 er een leuke code zal zijn waarmee je een bepaald percentage (we denken wederom 30%) korting krijgt.

Datum 2020

Hoe het in 2020 precies zal verlopen is nog onbekend, maar voorheen was de geboden korting meerdere dagen geldig. Meestal begonnen de korting op de woensdag voor Black Friday en eindigden ze op de vrijdag van Black Friday zelf. Als dat dit jaar wederom hetzelfde verloopt is er een scherpe korting van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 november 2020.

Online korting

De korting is ook dit jaar waarschijnlijk alleen online te verzilveren via de webshop van Nike. Wel kan het zijn dat wederverkopers van Nike artikelen wel in de winkels een Black Friday Sale organiseren.

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte over de Black Friday Sale van Nike. Meld je hiervoor aan via de button hieronder. Je ontvangt vervolgens een mailtje zodra er meer bekend is over de kortingsactie van dit jaar: