De Bijenkorf Outlet: hele jaar tot 70% korting

Last update: 24-10-2019

De Bijenkorf heeft misschien wel de mooiste en sfeervolste winkels van ons land. Een bezoek aan de Bijenkorf is dan ook een echte belevenis. Doordat de Bijenkorf heeft gekozen voor het hogere segment kan je er minder goed terecht voor het shoppen van koopjes. De Bijenkorf heeft namelijk afstand genomen van het imago waarbij alles altijd maar goedkoper moet. Toch zijn er diverse mogelijkheden om alsnog voordelig te shoppen bij de Bijenkorf. Bezoek bijvoorbeeld eens de Bijenkorf Outlet. In de Bijenkorf Outlet vind je dezelfde topartikelen als in de winkels maar dan voor veel lagere prijzen. En de Bijenkorf Outlet is ook nog eens ieder moment van het jaar geopend.

De Bijenkorf Outlet

Nederland Outletland? Het concept van outlets is wel steeds populairder geworden omdat mensen dankzij internet steeds meer prijsbewust zijn gaan inkopen. Het is namelijk mogelijk om snel en eenvoudig prijzen van diverse aanbieders te vergelijken. Ondanks dat de Bijenkorf de keuze heeft gemaakt voor het wat duurdere segment wil het niet helemaal de koopjesjagers kwijtraken. Mede hierdoor is er de Bijenkorf Outlet waar je terecht kunt voor sterk afgeprijsde producten.

Online outlet

De Bijenkorf Outlet is overigens alleen online te vinden wat dan wel weer het voordeel geeft dat je er de deur niet voor uit hoeft. De producten worden namelijk gewoon thuisgestuurd. 

Korting

De korting van de artikelen uit de Bijenkorf Outlet bedraagt tussen de 20 en 70%. Je kunt op een handige manier zoeken naar de artikelen met de hoogste korting. Kies er bijvoorbeeld voor om alle artikelen weer te geven met een korting hoger dan 60%. Ook kan je kiezen voor producten met een korting tussen de 40 en 60% en artikelen met een korting lager dan 30%. In de Bijenkorf Outlet is het overigens ook mogelijk om te zoeken tussen alle artikelen op basis van merken, kleuren, prijzen, pasvorm of materialen.

Modecollecties en merken

In de Bijenkorf Outlet vind je dezelfde producten als in de ‘stenen’ warenhuizen. Zo bestaat de outlet van de Bijenkorf uit een aanzienlijk deel modeartikelen. Het gaat om mode voor dames, heren en kinderen. De collecties zijn van absolute topmerken waaronder bijvoorbeeld Armani, Hugo Boss, Lancôme, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Kipling, Chasin’, Adidas en zo nog tientallen andere merken.

Overige artikelen

De Bijenkorf Outlet heeft nog veel meer producten behalve alleen mode en kleding. Zo vind je er tal van woonaccessoires en –spullen voor bijvoorbeeld badkamer, woonkamer of slaapkamer. Ook keukengerei, dranken, elektronica, sportartikelen, verlichting, boeken, huishoudelijke apparatuur, schoolspullen, cosmetica, reisproducten, enzovoorts behoren tot het assortiment.

Verzendkosten en retourneren

Ben je nog niet zeker over hetgeen je wilt bestellen? In de Bijenkorf Outlet hoef je je alvast geen zorgen te maken over verzendkosten of retourneringskosten. Deze kosten neemt de Bijenkorf namelijk voor haar rekening. Ook de snelheid van verzending is prima geregeld, want als je op maandag tot en met zaterdag voor 22.00 uur besteld krijg je de bestelde spullen al de volgende werkdag thuisbezorgd.