De Bijenkorf folder

Bekijk de magazines van vandaag

De Bijenkorf is het meest bekende warenhuis van Nederland. De winkelketen heeft slechts enkele filialen en deze zijn alleen te vinden in de beste en grootste winkelsteden van Nederland. De Bijenkorf heeft een bijzonder exclusief karakter en heeft het imago van prijsvechter afgeschud. Des te meer reden om goed de folder van de Bijenkorf in de gaten te houden. Eigenlijk is folder niet het juiste woord, want De Bijenkorf gebruikt de term magazine. In het magazine van de Bijenkorf vind je dan ook volop inspiratie van de nieuwste collecties. Overigens brengt De Bijenkorf meerdere soorten folders dan wel magazines uit.

Folder vol inspiratie

Reclamefolders zijn er vooral om consumenten kennis te laten maken met het assortiment van een winkelketen. Dit is dan ook wat De Bijenkorf doet met haar folders (magazines). In tegenstelling tot veel andere winkelketens gebruikt De Bijenkorf haar folders niet om met aanbiedingen te strooien. Je vindt er dus geen scherpe aanbiedingen of kortingsacties. Nee, de folder van De Bijenkorf is bovenal geschikt om inspiratie op te doen. Iedere pagina is zorgvuldig samengesteld met oog voor detail. De folders van De Bijenkorf lezen dan ook wel als een tijdschrift of glossy. Het magazine bestaat dan ook uit meestal ruim 100 pagina’s.

Soorten folders

De folders van de De Bijenkorf zijn anders dan anders. Het zijn inspiratievolle magazines en vaak gericht op nieuwe collecties. Hierdoor komt er bijvoorbeeld ook niet wekelijks een folder uit, maar eerder eens in de paar maanden. Het zijn een soort seizoenmagazines, waarbij er bijvoorbeeld een folder wordt uitgebracht voor de herfst of de zomer. De meest bekende folder / magazine richt zich overigens vooral op mode. Ook de beautyfolder is zeer geliefd onder de fanschare van De Bijenkorf.

Online bestellen

Doordat de folders van De Bijenkorf interactief zijn is het mogelijk om de meeste artikelen automatisch online te bestellen in de webwinkel. Wanneer je met je cursor over de folder gaat worden de online te bestellen producten automatisch uitgelicht. Door ze aan te klikken kom je in de webshop en kan er worden overgegaan tot de aankoop.

Gebruikstips

De Bijenkorf folders hebben nog meer functionaliteiten die je eenvoudig kunt gebruiken. Onderstaand volgen enkele voorbeelden die aantonen hoe interactief de folders zijn:

  • Bladeren via de pijltjes
  • Direct navigeren naar de eerste of de laatste pagina
  • Een inhoudsopgave
  • Downloaden folder als PDF
  • Zoekfunctie waarmee je kunt zoeken op woorden
  • Inzoomen van de folder voor een grotere weergave

De Bijenkorf Outlet

De Bijenkorf folder is dus vooral geschikt voor het opdoen van inspiratie en niet zo zeer voor het scoren van kortingen of aanbiedingen. Maar zijn er dan helemaal geen mogelijkheden om voordelig te shoppen bij De Bijenkorf? Zijn de Drie Dwaze Dagen immers ook al niet van het toneel verdwenen? Wie voordelig wilt kopen bij De Bijenkorf doet er goed aan de online outlet te bezoeken. De Bijenkorf Outlet is 24 uur per dag open en je shopt er met kortingen zo rond de 30% en zelfs uitschieters tot 50%. Bezoek de online De Bijenkorf Outlet.