HEMA folder

Bekijk alle aanbiedingen van vandaag

HEMA is een van de oudste en bekendste Nederlandse winkelketens. In zowat ieder dorp met een beetje formaat vind je wel een HEMA filiaal. Dankzij de scherpe prijzen is een bezoek aan HEMA nooit een verkeerde keuze. Iedere dag zijn er weer nieuwe aanbiedingen en afgeprijsde artikelen bij HEMA. Alle afgeprijsde producten, kortingsacties en aanbiedingen zijn handig weergegeven in de HEMA folder. Het is mogelijk om via de HEMA folder online je bestellingen te plaatsen.

Folder met aanbiedingen

De HEMA folder is de manier om op de hoogte te raken van welke producten er bij HEMA in de aanbieding zijn of welke kortingsacties er worden georganiseerd. Door de HEMA folder nauwlettend in de gaten te houden verzeker je jezelf ervan nooit teveel te betalen. De folders van HEMA zijn van een flink formaat en bevatten per editie honderden aanbiedingen. Bij iedere aanbieding is vermeld wat het aanbod precies inhoudt en er is productinformatie weergegeven. Ook vind je in de folder bijvoorbeeld kortingen voor fotoalbums of andere prijzige Hema producten.

Soort folders

De folder wordt periodiek uitgebracht, soms kunnen er zelfs meerdere weken tussen twee folders zitten. Behalve de normale folder van Hema zijn er ook de HEMA Food folders met speciale aanbiedingen op voedingsmiddelen. Ook zijn er de speciale feestdagen folders voor bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas of Kerst welke boordevol specifieke aanbiedingen voor die feestperiode staan.

Kortingen

De HEMA folder is dus een verzameling van alle actuele kortingen en aanbiedingen bij HEMA van vandaag. Diverse soorten kortingen en aanbiedingen kunnen de revue passeren:

  • Verlaagde prijs, bijvoorbeeld van € 3,50 voor € 1,79
  • Twee stuks voor een lage prijs, bijvoorbeeld twee rookworsten voor slechts € 3
  • Kortingspercentages, bijvoorbeeld 25% korting
  • Gratis artikelen, bijvoorbeeld 2 + 1 gratis
  • Halve prijs, bijvoorbeeld tweede artikel voor de halve prijs
  • Speciale klantacties, bijvoorbeeld voordelige treinkaartjes
  • Enzovoorts

Hoe werkt de folder?

De folder is dan wel digitaal maar werkt gewoon hetzelfde als een papieren exemplaar waar je eenvoudig doorheen kunt bladeren. Onder de HEMA folder zie je namelijk diverse knoppen staan. Met de enkele pijltjes ga je een pagina vooruit of achteruit. De dubbele pijltjes sturen je direct naar de eerste of de laatste pagina van de folder. Het plusteken kan dan weer worden gebruikt om in te zoomen zodat de HEMA folder vergroot wordt weergegeven. Tenslotte is met cijfers aangegeven op welke pagina je je bevindt van het totaal aantal pagina’s van de folder.

Online kopen

Het fijne aan de online folder is dat je direct online de producten kunt kopen. De folder is namelijk klikbaar wat betekent dat je op ieder product kunt klikken waarna je vervolgens in de webshop van HEMA terechtkomt op de specifieke productpagina.

HEMA Outlet

Wanneer je een aanbieding hebt gemist of wanneer je in de folder niet vindt wat je zoekt, bestaat er nog de mogelijkheid om de HEMA Outlet te bezoeken. De HEMA Outlet is een online deel van de webshop waar je alle dagen van het jaar aanbiedingen terugvindt. Ga direct naar de HEMA Outlet.