Ontbijten bij HEMA voor slechts € 2,-

Last update: 29-01-2020

Voor maar € 2,- een volwaardig ontbijt nuttigen buiten de deur? Bij HEMA is het mogelijk aangezien ze in de ochtenden een voordelig ontbijt aanbieden in de meeste filialen. Begin de dag gezellig en voedzaam bij HEMA, bij binnenkomst ruik je al direct de heerlijke geuren van vers brood en koffie. Het HEMA ontbijt bestaat onder andere uit een stokbroodje met ei, een croissantje, koffie en jus d’orange. Kom meer te weten over het HEMA ontbijt, bijvoorbeeld tot hoe laat het ontbijt te koop is, welke filialen het ontbijt aanbieden, waaruit het HEMA ontbijt is samengesteld en uit hoeveel calorieën het bestaat.

Ontbijten bij HEMA

Dagelijks bezoeken duizenden mensen in de ochtenduren om er voor een lage vaste prijs te ontbijten. Hoewel er meer winkelketens zijn die een voordelig ontbijtje aanbieden, is het HEMA ontbijt misschien wel de bekendste. Doordat HEMA zoveel filialen heeft, waarvan een aanzienlijk deel met restaurant, hoef je nooit ver te reizen voor een HEMA ontbijt.

Samenstelling ontbijt

Het HEMA ontbijt is divers van samenstelling en bevat voldoende lekkernijen om de dag goed mee te beginnen:

  • Om te beginnen krijg je een baguette belegd met een omelet van scharreleieren. De baguette is vers afgebakken en heerlijk knapperig.
  • Bij een lekker ontbijt hoort natuurlijk ook een verse roombotercroissant. Deze is bijvoorbeeld heerlijk om te eten met de aardbeienjam die je erbij krijgt
  • De ochtend beginnen zonder koffie? Niet bij HEMA, want bij het ontbijt zit natuurlijk een vers bakje koffie gemaakt van versgemalen bonen
  • Extra vitamientjes scoor je met de heerlijke verse jus d’orange
  • Uiteraard kan je tegen een meerprijs nog tal van andere lekkernijen en voedsel kopen in de HEMA restaurants. Zo is er ook keuze voor een ontbijt van € 2,50 of € 2,75.

Kosten

Het HEMA ontbijt kost altijd een vaste prijs, namelijk € 2,- per ontbijtje. Iedereen kan een HEMA ontbijt kopen, je hebt geen klantenkaart nodig. Vraag je jezelf af hoe het mogelijk is dat er een compleet ontbijt voor zo weinig geld wordt geserveerd? Voor HEMA is het voordelige ontbijt ook een vorm van marketing en klantenbinding. Mensen komen namelijk naar de winkel en misschien kopen ze ook wel andere producten.

Tijden HEMA ontbijt

HEMA hanteert uniforme tijden waarbinnen je het HEMA ontbijt kunt kopen. Het HEMA ontbijt is namelijk verkrijgbaar vanaf het moment dat de winkels openen tot 10.00 uur ‘s ochtends. Wel kunnen de openingstijden van de verschillende filialen wisselend zijn per gemeente. Let ook goed op of filialen bijvoorbeeld op zondag of maandag geheel gesloten zijn of pas later de deuren openen. Wanneer HEMA filialen pas na 10.00 uur de deuren openen is er die dag geen ontbijt te koop.

HEMA filialen

HEMA is een van de winkelketens met de meeste filialen binnen Nederland. Ook kleinere dorpen beschikken meestal over een eigen HEMA. Echter, niet bij alle HEMA filialen is het ontbijt te koop. Alleen bij de HEMA filialen met een eigen restaurant wordt het ontbijt aangeboden. Op deze pagina op de website van HEMA is een overzicht van alle filialen weergegeven waarbij je per filiaal kunt zien welke faciliteiten ze bieden. Als een filiaal een koffiebuffet (restaurant) heeft, dan kan je er ook een HEMA ontbijtje nuttigen.

Calorieën

Het HEMA ontbijt bevat ongeveer 400 calorieën, waarmee het in vergelijking met andere winkelketens met een ontbijtformule een van de ontbijtjes is met de minste calorieën.

Overige ontbijtformules

Zoals gezegd heeft niet alleen HEMA een ontbijtformule waarbij je voor een vast en laag bedrag kunt ontbijten. Ook de volgende winkelketens bieden een eigen voordeelontbijt aan: