Voordelig ontbijt bij La Place

Last update: 20-06-2019

De restaurantketen was jarenlang een van de succesvolste bedrijfsonderdelen van V&D. Na het faillissement van het moederbedrijf heeft Jumbo Supermarkten La Place overgenomen. En het bekende voordelige La Place ontbijt is gewoon blijven bestaan. Dat betekent dat je voor enkele euro’s kunt genieten van een divers en lekker ontbijt. Het ontbijt van La Place is bijvoorbeeld ooit verkozen tot beste voordelige ontbijt in een onderzoek waarbij in totaal negen ontbijtformules zijn meegenomen. Kom meer te weten over het La Place Ontbijt, bijvoorbeeld wat de kosten zijn, de samenstelling en calorieën, de tijden van het ontbijt en welke restaurants van La Place het ontbijt serveren.

Ontbijten bij La Place

Het aantal winkel- en restaurantketens met een eigen ontbijtformule is flink toegenomen. Ook La Place biedt de mogelijkheid tot een voordelig ontbijt in haar restaurants. Bezoekers kunnen ’s morgens tegen een zeer scherpe prijs een voedzaam en honderd procent natuurlijk ontbijt nuttigen. Alle ingrediënten zijn vers geleverd door telers en boeren waarmee La Place samenwerkt. Dankzij het uitgebreide assortiment is er tevens volop keus om nog extra lekkernijen bij te kopen.

Samenstelling ontbijt

Het bijzondere aan het La Place ontbijt is dat je zelf nog veel invloed hebt op de samenstelling. Wie een ontbijt wil bij La Place kan namelijk zelf keuzes maken uit het ontbijtbuffet. Je mag maar liefst vijf items kiezen van het ontbijtbuffet. Alle ingrediënten en producten van La Place zijn huisgemaakt, natuurlijk en dagvers.. De samenstelling van het complete ontbijt van La Place is:

  • Koffie of thee (alleen verse muntthee is uitgesloten)
  • Glas verse jus d’orange
  • Zes items van het ontbijtbuffet (kies uit onder andere broodjes, gekookte eieren, gebakken eieren, ham, saucijzenbroodje, kaas, croissants, fruit, yoghurt met muesli, jam, enzovoorts)

Kosten

De kosten voor een ontbijt bij La Place bedraagt € 4,75 voor het warme drankje, jus d’orange en de vijf item van het ontbijtbuffet. Voor extra items van het ontbijtbuffet moet 50 eurocent extra worden bijbetaald.

Tijden La Place ontbijt

Het La Place ontbijt wordt geserveerd van openingstijd tot 11.00 uur ’s ochtends. De openingstijden zijn wisselend per restaurant. Sommige restaurants zijn bijvoorbeeld op zondag pas na 11.00 uur geopend, dat betekent dan ook dat je daar op die dag geen ontbijtje kunt kopen.

Filialen La Place

Restaurantketen La Place heeft tientallen restaurants in Nederland. De kans is groot dat er altijd een filiaal dichtbij je in de buurt is. Een overzicht van alle filialen is te raadplegen op deze pagina.

Calorieën

Veel mensen letten goed op de hoeveelheid calorieën die ze innemen. In het geval van het La Place ontbijt is het aantal calorieën afhankelijk van welke zes items je kiest uit het ontbijtbuffet. Een gemiddeld La Place ontbijt bevat tussen de vijfhonderd en zevenhonderd calorieën.

Overige ontbijtformules

La Place behoort tot de ketens met een van de bekendste ontbijtformules. Maar behalve La Place zijn er nog meer winkel- en restaurantketens met een lekker en voordelig ontbijtje: