Voordelig ontbijt Intratuin

Last update: 20-06-2019

Een bezoek aan Intratuin is al meer dan zomaar een winkelbezoek en voelt als een echt uitje. Want nergens doe je betere inspiratie op voor huis- en tuindecoratie. Extra gezellig wordt het wanneer je de dag bij Intratuin begint met een lekker ontbijtje. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, want die is standaard laag. Behalve lekkere broodjes geniet je uiteraard van koffie of thee en diverse soorten beleg. Kom meer te weten over het Intratuin ontbijt met informatie over de tijden, calorieën, kosten en samenstelling.

Ontbijten bij Intratuin

In Nederland zijn er diverse winkelketens met een zogenoemde eigen ontbijtformule. Hiermee kan je voor een vast laag bedrag een ontbijtje nuttigen. Intratuin is een winkelketen bestaande uit tuincentra en heeft filialen door het hele land. Ook Intratuin heeft een eigen ontbijtformule waarmee klanten voor een laag bedrag kunnen ontbijten. Het ontbijt wordt geserveerd in het tuincafé. Shoppen bij Intratuin is een belevenis waar je al snel meerdere uren zoet mee bent. Een flink deel van de vroege bezoekers maakt gebruik van de ontbijtmogelijkheden om erna te kunnen winkelen.

Samenstelling ontbijt

Het ontbijt van Intratuin bestaat uit een croissantje, pistoletje, koffie of thee, zoet en hartig belegen en een ei. Wie nog meer trek heeft kan diverse lekkernijen bijkopen in het tuincafé. Intratuin verkoopt verschillende soorten voedingsmiddelen tegen scherpe prijzen.

Kosten

Een Intratuin ontbijt kost € 2,99 per persoon voor het standaard ontbijt. Wie aanvullingen wenst kan deze tegen een meerprijs bijbestellen. Voor enkele euro's per persoon koop je dus een volwaardig ontbijt.

Tijden Intratuin ontbijt

Het Intratuin ontbijt wordt uiteraard geserveerd in de ochtend. Het ontbijt is verkrijgbaar vanaf openingstijd tot 10.30 of 11.00 uur. De eindtijd kan namelijk variëren per winkel. Wanneer een Intratuin filiaal pas later dan 11.00 uur opent op zondag betekent dit dat er die dag geen ontbijt te verkrijgen is.

Filialen Intratuin

Intratuin is actief in het hele land en heeft tientallen filialen. Regelmatig openen er weer nieuwe filialen. Een overzicht van alle Intratuin filialen is te raadplegen via deze pagina. Controleer van tevoren goed of het filiaal dat je bezoekt daadwerkelijk het ontbijt serveert. Vooral de kleinere filialen zonder tuincafé serveren niet altijd het voordelige ontbijt.

Calorieën

Het standaard ontbijt van Intratuin is goed voor circa vijfhonderd calorieën. Dit is een normaal aantal calorieën voor een voedzaam ontbijt en dus voor een goed begin van de dag. Als je aanvullingen bijkoopt stijgt het aantal calorieën uiteraard.

Overige ontbijtformules

Al eerder is beschreven dat er meer winkelketens en restaurants zijn met een landelijke ontbijtformule. Enkele zeer bekende winkels en restaurants waar je voordelig kunt ontbijten zijn: