Home » AH Restaurantactie

AH Restaurantactie

Datum 2019 en uitleg hoe het werkt

Last update: 01-03-2019

Een gezellig diner met vriendin, heerlijk eten bij kaarslicht met een geliefde of met het hele gezin pannenkoeken eten voor weinig geld? Spaar dan voor een gratis tweede driegangenmenu met de AH Restaurantactie. De AH Restaurantactie wordt eenmaal per jaar georganiseerd en biedt je de kans om op eenvoudige en snelle wijze het gratis diner bijeen te sparen. Kom alles te weten over de AH Restaurantactie waaronder informatie over hoe het werkt, hoeveel zegels je moet sparen voordat je een volle spaarkaart hebt, de deelnemende restaurants, hoe je een diner reserveert en wanneer de AH Restaurantactie plaatsvindt in 2019.

AH Restaurantactie

AH is natuurlijk de afkorting van Albert Heijn, wat de grootste supermarktketen van ons land is. Ieder jaar organiseert Albert Heijn de Restaurantactie waarmee je voordelig uiteten kunt. Per volle spaarkaart is het tweede driegangenmenu gratis bij alle deelnemende restaurants. Het is ook mogelijk om de tweede lunch gratis te krijgen met de spaaractie. De AH Restaurantactie wordt in samenwerking met IENS georganiseerd, wat de marktleider is van Nederland op het gebied van restaurantreserveringen.

Hoe werkt de AH Restaurantactie?

De AH Restaurantactie werkt eenvoudig:

  • Ontvang voor iedere € 10,- aan boodschappen één AH Restaurantzegel.
  • Spaar 4 AH Restaurantzegels en je hebt een volle spaarkaart. De volle spaarkaart geeft recht op een gratis tweede driegangenmenu of lunch (exclusief drankjes of toevoegingen).
  • Verzilver de volle spaarkaart bij één van de deelnemende restaurants door te reserveren binnen de uiterlijke gebruiksdatum.

Datum AH Restaurantactie 2019

De datum van de AH Restaurantactie 2019 is nog niet bekend. Mogelijk is de AH Restaurantactie van 1 tot en met 21 juli 2019. De volle spaarkaart kan mogelijk worden gebruikt tot en met 31 januari 2020 om een reservering bij een van de deelnemende restaurants te plaatsen.

Sparen Restaurantzegels

Het sparen van de Restaurantzegels gaat eigenlijk vanzelf wanneer je boodschappen doet bij Albert Heijn. Je ontvangt namelijk tijdens het afrekenen 1 Restaurantzegel per € 10,- boodschappen. De zegels kunnen worden geplakt op een spaarkaart welke vol is wanneer deze vier Restaurantzegels bevat. De AH to go filialen zijn uitgesloten van deelname aan de AH Restaurantactie. Ook verschillende producten zijn uitgesloten van de spaaractie, denk aan onder andere tabak, postzegels, loten, telefoonkaarten, sterke drank, enzovoorts. 

Online sparen voor extra zegels

De AH Restaurantzegels kunnen ook worden gespaard wanneer er online boodschappen worden gedaan. Wel geldt een minimum bestelbedrag van € 70, maar bij Pick up Points geldt dit bestelbedrag dan weer niet. .

Restaurant reserveren

Met een volle spaarkaart is het mogelijk om online een diner of lunch te reserveren bij de meer dan 1000 deelnemende restaurants. De reservatie moet wel plaatsvinden binnen de uiterlijke reserveringsdatum die in de voorwaarden is gesteld van de AH Restaurantactie. Op de website van de AH Restaurantactie kan je eenvoudig een selectie maken door te kiezen uit:

  • Diner of lunch
  • Plaatsnaam of naam restaurant
  • Datum reservering
  • Aantal personen
  • Tijdstip reservering

Deelnemende restaurants

Tal van restaurants nemen deel aan de AH Restaurantactie. De restaurants zijn onder te verdelen in alle denkbare keukens. Ook qua soort diner zijn er volop mogelijkheden; kies je voor romantisch, exclusief, geschikt voor kinderen of gezin, enzovoorts. Ten tijde van het diner of lunch dien je de volle spaarkaarten in te leveren bij het deelnemende restaurant. Per lunch of diner mogen er vier volle AH spaarkaarten worden gebruikt.

Korting

Dankzij de AH Restaurantactie spaar je de kosten uit van een tweede driegangenmenu. Telkens krijg je het laagst geprijsde gerecht per gang gratis. De besparing loopt dus al snel op tot tientallen euro’s per diner.

Spaarboekje

Het spaarzegelboekje voor de AH Restaurantactie is verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn en gratis te downloaden via de AH website.

Mis de Restaurantactie niet

De manier om de AH Restaurantactie niet te missen is door jezelf op te geven voor het ontvangen van een melding zodra de begindatum bekend is. Aanmelden is mogelijk via deze button: