AH Restaurantactie

Spaar nu voor €25 korting bij de leukste restaurants! Ontvang bij besteding van iedere €10 bij Albert Heijn een restaurantzegel.

Last update: 24-03-2020

Er is nog niets bekend over AH restaurantactie 2020

Een gezellig diner met vrienden, heerlijk eten bij kaarslicht met een geliefde of met het hele gezin  uiteten voor weinig geld? Spaar dan voor €25 korting met de AH Restaurantactie. De AH Restaurantactie wordt eenmaal per jaar georganiseerd en biedt je de kans om op eenvoudige en snelle wijze de korting bijeen te sparen. Kom alles te weten over de AH Restaurantactie waaronder informatie over hoe het werkt, hoeveel zegels je moet sparen voordat je een volle spaarkaart hebt, de deelnemende restaurants, hoe je een diner reserveert en wanneer de AH Restaurantactie plaatsvindt in 2019.

AH Restaurantactie

AH is natuurlijk de afkorting van Albert Heijn, wat de grootste supermarktketen van ons land is. Ieder jaar organiseert Albert Heijn de Restaurantactie waarmee je voordelig uiteten kunt. Per volle spaarkaart krijg je €25 korting bij alle deelnemende restaurants.  De AH Restaurantactie wordt in samenwerking met Dining City nl georganiseerd, wat de marktleider is van Nederland op het gebied van restaurant acties.

Hoe werkt de AH Restaurantactie?

De AH Restaurantactie werkt eenvoudig:

  • Ontvang voor iedere € 10,- aan boodschappen één AH Restaurantzegel.
  • Spaar 8 AH Restaurantzegels en je hebt een volle spaarkaart. Per volle spaarkaart krijgt u € 25 korting op een driegangenmenu vanaf 2 personen bij een van de deelnemende restaurants naar keuze.
  •  De volle spaarkaart kan door u worden verzilverd via www.restaurantwaardebon.nl

Datum AH Restaurantactie 2019

Van 1 juni t/m 30 juni 2019 (week 23 t/m 26) krijgt u bij de door DiningCity geselecteerde Albert Heijn-winkels in Nederland 1 Restaurantzegel bij iedere € 10 aan boodschappen. Van 1 juni t/m 31 januari 2020 kunnen de volle spaarkaarten worden verzilverd in het restaurant.

Sparen Restaurantzegels

Het sparen van de Restaurantzegels gaat eigenlijk vanzelf wanneer je boodschappen doet bij Albert Heijn. Je ontvangt namelijk tijdens het afrekenen 1 Restaurantzegel per € 10,- boodschappen. De zegels kunnen worden geplakt op een spaarkaart welke vol is wanneer deze acht Restaurantzegels bevat.  Verschillende producten zijn uitgesloten van de spaaractie, denk aan onder andere tabak, postzegels, loten, telefoonkaarten, sterke drank, zuigelingenvoeding enzovoorts. 

Klanten die gebruik maken van de zelfscan en scan to go kassa’s moeten met de kassabon naar het servicepunt in een van de deelnemende Albert Heijn-winkels om daar de Restaurantzegels in ontvangst te nemen.

Restaurant reserveren

Met een volle spaarkaart is het mogelijk om online een diner  te reserveren bij de meer dan 1000 deelnemende restaurants. De reservatie moet wel plaatsvinden binnen de uiterlijke reserveringsdatum die in de voorwaarden is gesteld van de AH Restaurantactie. Op de website van de AH Restaurantactie kan je eenvoudig een selectie maken door te kiezen uit:

  • Plaatsnaam 
  • Datum reservering
  • Aantal personen
  • Tijdstip reservering

Deelnemende restaurants

Tal van restaurants nemen deel aan de AH Restaurantactie. De restaurants zijn onder te verdelen in alle denkbare keukens. Ook qua soort diner zijn er volop mogelijkheden; kies je voor romantisch, exclusief of trendy?. Ten tijde van het diner dien je de volle spaarkaarten in te leveren bij het deelnemende restaurant. Per diner mogen er max vijf volle AH spaarkaarten worden gebruikt per 10 personen.

Korting

Dankzij de AH Restaurantactie spaar je  kosten uit van een  driegangenmenu. Per volle spaarkaart krijgt u € 25 korting op een driegangenmenu vanaf 2 personen bij een van de deelnemende restaurants naar keuze. Er geldt een maximum van 1 volle spaarkaart per 2 personen, 2 volle spaarkaarten per 4 personen, 3 volle spaarkaarten per 6 personen, 4 volle spaarkaarten per 8 personen en een maximum van 5 volle spaarkaarten per 10 personen.

Spaarboekje

Het spaarzegelboekje voor de AH Restaurantactie is verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn en gratis te downloaden via de AH website.

Mis de Restaurantactie niet

De manier om de AH Restaurantactie niet te missen is door jezelf op te geven voor het ontvangen van een melding zodra de begindatum bekend is. Aanmelden is mogelijk via deze button: