AH acties 2020

Wanneer en welke aanbiedingen?

Last update: 28-01-2020

Een van de winkelketens met de meest aansprekende acties is Albert Heijn. Wie is er namelijk niet bekend met Hamsteren, de Eftelingactie, Moestuintjes Sparen, Route 99, de Treinkaartactie, enzovoorts. In 2020 zullen er weer veel nieuwe acties worden georganiseerd. We hebben op een rij gezet wat we mogelijk allemaal weer kunnen verwachten en op welke datum de acties zullen beginnen.

Hamsteren

Wie kent ze niet, die schattige hamstertjes die regelmatig opduiken in de reclames van Albert Heijn. De hamsterfiguren zijn de sterren van de Hamsterweken. Tijdens de Hamsterweken geldt voor heel veel producten dat ieder 2e artikel gratis is. Hamsteren is meerdere keren per jaar mogelijk bij Albert Heijn, de laatste jaren vaak wel gedurende zes periodes. Mogelijk kan er in 2020 weer worden Gehamsterd in de periodes begin januari, maart, eind juni, eind augustus, begin oktober en begin december.

Eftelingactie

In de tweede week van februari 2020 keert mogelijk de Eftelingactie weer terug bij Albert Heijn. Deze actie is simpel maar doeltreffend; spaar vier Eftelingzegels en je hebt € 10 korting op een Eftelingticket te pakken. Je krijgt al een Eftelingzegel bij vijf euro boodschappen dus een spaarkaart is snel vol. De Eftelingtickets zijn vervolgens geldig tot en met januari van het jaar erna. De Eftelingactie is ongetwijfeld één van de bekendste en meest geliefde acties van AH.

Moestuintjes Sparen

De kans is zeer aanwezig dat je ook in 2020 kunt sparen voor Moestuintjes. Tijdens deze actie krijg je een moestuinpotje bij iedere € 15 aan boodschappen. Het Moestuinpotje kan worden opgekweekt tot een volwaardige plant waaraan fruit of groente zal groeien. Een leuke, leerzame en natuurlijk ook smakelijke spaaractie! We verwachten dat Moestuintjes Sparen weer mogelijk zal zijn vanaf de laatste week van februari 2020.

Route 99

De Route 99-actie is goed voor vele tientallen producten die maar € 0,99 per stuk kosten. Hierdoor bespaar je vele euro’s op je boodschappen. Route 99 vindt meerdere keren per jaar plaats. Voor 2020 verwachten we een nieuwe Route 99 medio januari, medio april, medio september en in de tweede week van november.

Voordelige treintickets

Lekker onbezorgd een dagje reizen met de trein door heel Nederland hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor circa vijftien tot twintig euro heb je al een dagretour dankzij de treinkaartactie van Albert Heijn. Wanneer je Air Miles inlevert kost een treintickets zelfs nog minder. Het dagretour is geldig op weekdagen buiten de spit en in het weekend de gehele dag. De AH Treinkaartactie vindt drie keer per jaar plaats. In 2020 koop je de treintickets vermoedelijk weer vanaf eind april, eind september en medio november.

Restaurantactie

Ieder jaar organiseert Albert Heijn de Restaurantactie waarmee je voordelig uiteten kunt. Per volle spaarkaart is het tweede driegangenmenu gratis bij alle deelnemende restaurants. Het is ook mogelijk om de tweede lunch gratis te krijgen met de spaaractie. Vermoedelijk is de Restaurantactie weer in juli 2020.

Appie Days

Tijdens Appie Days profiteer je iedere dag van enkele zeer scherpe dagaanbiedingen van A-merken, bijvoorbeeld 1+1 gratis of een vaste lage prijs. De Appie Days vinden meestal twee keer per jaar plaats. Vermoedelijk zijn er weer Appie Days vanaf half februari, eind mei en de tweede helft van augustus 2020.

Schoolcampus

Vanaf begin augustus tot en met half september 2020 kan je waarschijnlijk weer bij Albert Heijn terecht voor schoolagenda's, etuis, schriften en nog veel meer. Dan is het namelijk Schoolcampus en kan je alles op 1 plek kopen om zodoende klaar te zijn voor het nieuwe schooljaar.

Servies sparen

Bij Albert Heijn worden elk jaar een paar spaaracties georganiseerd. Een terugkerende spaaractie is die waarbij je kunt sparen voor servies (en porselein). Iedere editie spaar je voor servies van andere merken. Je ontvangt AH Servieszegels bij het doen van boodschappen waarna je tegen bijbetaling servies kunt kopen als de spaarkaart vol is. In november 2020 begint de spaaractie die doorloopt tot en met februari 2020.

Spaaracties

Albert Heijn staat bekend om de leuke spaaracties voor jong en oud. De spaaracties zijn te verdelen in twee subgroepen, de ene betreft gebruiksvoorwerpen en de andere plaatjes. Er vinden meerdere spaaracties per jaar plaats, maar het is nog onduidelijk welke dit in 2020 zullen zijn. Ongetwijfeld zijn het weer leuke spaaracties, zo waren de laatste jaren spaaracties voor lunchboxen, drinkflessen, ovenschalen, Tech Plaatjes, Wereldplaatjes en Ruimtevaartplaatjes zeer populair.

Bonus

De wekelijkse aanbiedingen van Albert Heijn worden Bonusaanbiedingen genoemd. De bonusaanbiedingen van AH zijn iedere week weer doodnormale artikelen die iedereen thuis in de kast heeft staan. En juist dat feit verklaart de enorme populariteit van de AH Bonusaanbiedingen; je bespaart namelijk geld op voedsel en etenswaren die je toch al wilde kopen.

Overige acties

Eigenlijk staat het hele jaar van Albert Heijn in het teken van leuke acties. Bekende voorbeelden van acties waarvan nog niet zeker is of ze terugkeren zijn Koekenbakkers en AH Bingo. Ook de Versvoordeel Weken en de Fresh Mix keren ongetwijfeld weer meerdere keren terug in 2020, net als de Black Friday Sale. Het zou ook zomaar kunnen dat er eind januari 2020 een actie rondom de Blue Monday Sale wordt georganiseerd.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe AH acties: