AH Appie Days 2019

Wanneer begint de actie bij Albert Heijn?

Last update: 10-02-2019

Happy Days bij Albert Heijn tijdens de Appie Days. Tijdens de Appie Days regent het voordeel bij de grootste supermarktketen van Nederland. De actie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de bekendste AH acties, mede door de herkenbare neonletters in de reclame-uitingen. We hebben uitgezocht op welke datum de Appie Days van start gaan in 2019 en wat voor soort aanbiedingen er zijn.

Datum 2019

De Appie Days vinden meerdere keren per jaar plaats bij Albert Heijn. Naar verwachting vinden de Appie Days in 2019 twee tot drie keer plaats. Hoewel de exacte datum pas kort voor de start bekend wordt gemaakt, verwachten we dat de actie begint vanaf:

  • Vanaf maandag 11 februari 2019
  • Eind mei 2019
  • Vanaf maandag 18 augustus 2019

De aanbiedingen

De Appie Days zijn tweeledig en bestaan uit weekaanbiedingen en dagaanbiedingen. De dagaanbiedingen wisselen elke dag waardoor het loont om iedere dag goed de acties in de gaten houdt. Tijdens de Appie Days zijn veel producten met 30%, 40%, 50% en zelfs 66% afgeprijsd. Andere soorten aanbiedingen zijn 1+1, 2+2 en 1+2 gratis. Voor veel producten geldt een maximum van 6 dagaanbiedingen per klant.

Ook online

Een groeiend aantal mensen doet tegenwoordig online zijn of haar boodschappen bij Albert Heijn. De Appie Days vinden gelukkig ook online plaats dus ook als je niet de deur uit wilt kan je profiteren van de kortingen.

Ontvang een melding