AH Eftelingactie

Last update: 02-03-2019

Korting op de Efteling spaar je eenvoudig bijeen dankzij Albert Heijn. De Eftelingactie van AH is namelijk een begrip onder jong en oud en zorgt ervoor dat je de Efteling kunt bezoeken met maar liefst € 10,- korting per persoon. De spaaractie AH Efteling vindt eenmaal per jaar plaats, maar geeft wel recht op kortingstickets gedurende een groot deel van het jaar. Kom meer te weten over de AH Efteling spaaractie inclusief de datum dat je kunt sparen in 2019, de periode waar binnen je het kortingskaartje verzilverd moet hebben, hoe je kunt meesparen, wat de voorwaarden zijn en hoeveel korting je in totaal kunt sparen.

AH Eftelingactie

De Efteling is het best bezochte pretpark van Nederland en weet ieder jaar miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel te doen komen. Voordelig naar de Efteling gaan is mogelijk wanneer je Eftelingzegels bij Albert Heijn gaat sparen. Het sparen gaat enorm snel want je hebt € 10,- korting op de Efteling bijeen gespaard wanneer je voor slechts € 20,- aan boodschappen doet bij Albert Heijn. De AH Eftelingactie is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte spaaracties van zowel AH als de Efteling.

Hoe werkt spaaractie AH Efteling?

De spaaractie voor kortingskaarten van de Efteling werkt eenvoudig en gaat volgens enkele stappen:

  • Spaar Eftelingpunten bij de Albert Heijn. Je ontvangt één AH Eftelingpunt per € 5,- boodschappen.
  • Spaar vier Eftelingpunten voor een volle spaarkaart
  • Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd bij Albert Heijn. Je koopt aan de kassa of bij de servicebalie een officieel Eftelingkaartje met € 10,- korting.
  • Met de AH Eftelingtickets kan je de Efteling bezoeken binnen de gestelde termijn die hiervoor staat.

Datum AH Efteling 2019 (bevestigd)

De AH Efteling spaaractie wordt eenmaal per jaar georganiseerd. De datum wordt kort voor de start van de spaaractie bekend gemaakt. De datums van de AH Eftelingactie zijn in 2019 als volgt:

  • Sparen Eftelingzegels: maandag 4 tot en met zondag 17 maart 2019 (bevestigd)
  • Verzilveren volle AH Eftelingspaarkaarten: maandag 4 maart tot en met zondag 16 juni 2019 (bevestigd)
  • Bezoeken Efteling: maandag 4 maart tot en met zondag 10 november 2019 (bevestigd)

Korting

Een toegangsticket tot de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, maar dankzij de AH Eftelingactie is het mogelijk om bijna minimaal 25% korting te krijgen. Normaal gesproken kost een toegangsbewijs voor de Efteling namelijk € 40 buiten het hoogseizoen en dankzij de Eftelingactie van Albert Heijn maar € 30. Tijdens het hoogseizoen (de maanden juli en augustus) betaal je € 32 in plaats van € 42 per persoon. Dit betekent een besparing van € 10,-  per ticket. En dat alles realiseer je dus al wanneer je voor maar € 20,- boodschappen bij Albert Heijn doet.

Sparen AH Eftelingpunten

De AH Eftelingpunten zijn te sparen bij de verschillende filialen van Albert Heijn in Nederland en België. Je ontvangt één Eftelingpunt voor iedere € 5,- aan boodschappen. Diverse producten zijn uitgesloten, bijvoorbeeld tabak, zware drank, cadeaubonnen, loten, telefoonkaarten, enzovoorts. De winkels van AH to go zijn in zijn geheel uitgesloten van deelname.

Online sneller sparen

Het sparen voor de AH Eftelingactie gaat lekker snel want je hebt met € 20,- boodschappen al € 10,- korting op je ticket gespaard. Sparen via online bestellingen op de website van Albert Heijn gaat even snel als in de winkels. Het aantal gespaarde zegels is namelijk identiek aan de zegels verkregen in de AH filialen.

Ticket kopen

Met een volle spaarkaart heb je tien euro korting verdiend op het toegangsbewijs van de Efteling. De voordelige Eftelingkaarten zijn te koop aan de kassa van de AH filialen. Per Eftelingkaartje kan maar eenmalig een spaarkaart worden ingeleverd. Ook is de AH Eftelingactie niet geldig in combinatie met andere kortingsacties van de Efteling. Overigens hebben kinderen tot en met drie jaar oud gratis toegang tot de Efteling dus voor hen is het niet nodig om bij AH een ticket te kopen.

Niet in de rij staan

Een extra voordeel aan de AH Eftelingkaartjes is, behalve natuurlijk de lagere prijs, dat je bij de Efteling niet in de rij bij de kassa hoeft te staan. Je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole en dus lekker snel in het park zijn. Parkeertickets moeten nog wel worden gekocht bij de Efteling.

Melding ontvangen zodra de spaaractie begint?

Wanneer je de volgende editie van de AH Eftelingactie niet wilt missen kan je via onderstaande button jezelf aanmelden voor het ontvangen van een melding zodra de actie begint: