AH Bonus

De aanbiedingen van deze week

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland . Om klanten te werven en te behouden organiseert Albert Heijn (AH) het hele jaar door diverse kortingsacties. De bekendste is waarschijnlijk de AH Bonus, waarbij iedere week nieuwe producten afgeprijsd zijn. Dankzij de bonusaanbiedingen besparen mensen veel geld op hun boodschappen. Wie een beetje slim inkoopt kan op jaarbasis vele honderden euro’s besparen op de kosten van de boodschappen. Onderstaand volgt alles wat je moet weten over de AH Bonus waaronder informatie over de aanbiedingen van vandaag, de voorwaarden en de kortingen. 

AH Bonusaanbiedingen

De wekelijkse aanbiedingen van Albert Heijn worden Bonusaanbiedingen genoemd. De bonusaanbiedingen van AH zijn iedere week weer doodnormale artikelen die iedereen thuis in de kast heeft staan. En juist dat feit verklaart de enorme populariteit van de AH Bonusaanbiedingen; je bespaart namelijk geld op voedsel en etenswaren die je toch al wilde kopen. Om gebruik te maken van de aanbiedingen heb je wel de AH Bonuskaart nodig. Dit is een pasje of kleine badge die je bij het afrekenen geeft aan de dame of heer achter de kassa. Ook online is de bonus te verzilveren.

Soorten kortingen

AH Bonusaanbiedingen zijn er in alle vormen en maten. De korting die wordt gegeven is per artikel anders. Enkele voorbeelden zijn:

  • Prijsverlagingen: bijvoorbeeld een pot pindakaas van € 2,89 voor € 1,55
  • Gratis extra product: bijvoorbeeld een tweede pot groente gratis
  • Voordelig extra product: bijvoorbeeld een tweede pak maandverband voor de helft van de prijs
  • Vast bedrag korting: bijvoorbeeld drie melkproducten voor een vast bedrag van € 3,- totaal

AH Bonusaanbiedingen van deze week

Elke dinsdag wordt bekend gemaakt welke artikelen de week erna in de bonus zijn. De wekelijkse Bonusaanbiedingen van AH zijn te vinden in de folder van Albert Heijn. In de AH filialen herken je de Bonusproducten aan de oranje prijsstickers. Ook op de website van Albert Heijn zijn alle bonusaanbiedingen handzaam samengevoegd. Bekijk hier de AH Bonusaanbiedingen van deze week.

AH Bonuskaart aanvragen

Ben je nog niet in het bezit van een AH Bonuskaart maar wil je deze graag één ontvangen? De kaart is gratis aan te vragen via de AH website of bij de servicebalie die je vindt in de AH filialen.  Het is tevens mogelijk om de AH Bonuskaart te koppelen aan de spaarpas voor Air Miles.

Slim inkopen

Iedere week zijn er weer andere producten in de bonus. De beste tactiek is dan ook om iedere week te controleren welke producten je regelmatig consumeert en die vervolgens flink in te kopen. Dit doe je dan iedere week en zodoende heb je altijd een voorraadje van de meest gebruikte artikelen waardoor je hiervoor nooit de volle prijs hoeft te betalen. Wie op deze manier tactisch inkoopt bespaart veel geld op jaarbasis.

AH to go filialen

De AH Bonusaanbiedingen kunnen worden gekocht bij de filialen van Albert Heijn en via de webwinkel van AH. De enige uitzondering vormen de AH to go filialen die je bijvoorbeeld tegenkomt op treinstations of vliegvelden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.