Kruidvat Hotelactie Fletcher 2020

september - oktober 2020

Last update: 24-03-2020

De acties voor 2020 zijn nog niet bekend

Ieder najaar organiseert Kruidvat in samenwerking met hotelketen Fletcher de hotelactie. Dankzij deze kortingsactie kan je al voor € 12,99 per persoon een hotelovernachting boeken bij een van de deelnemende Fletcher hotels. In totaal kan je kiezen uit ruim 95 hotels kriskras door heel Nederland. Kies dus voor lekker uitwaaien aan zee, wandelen op de Veluwe, voor het bezoeken van een leuke stad, enzovoorts. Benieuwd wanneer de hotelvouchers voor Fletcher te koop zijn in 2020? Kom meer te weten over de datum en de kosten per nacht, de boekingsvoorwaarden en de geldigheid van de vouchers, de deelnemende hotels en hoe je kunt reserveren.

Fletcher Hotelactie Kruidvat

Voor maar € 12,99 per persoon per nacht een nachtje weg binnen Nederland? Dat is mogelijk tijdens de hotelactie van Kruidvat samen met Fletcher. De ruim 95 deelnemende hotels hebben allen 3 of 4 sterren, waardoor je verzekerd bent van voldoende luxe. Een hotelvoucher van Kruidvat is ook ideaal om cadeau te doen aan geliefde, collega of vriend. Wacht niet te lang met het kopen van een voucher, want de voorraad is beperkt. De hotelactie met Fletcher is niet de enige actie die Kruidvat organiseert, ieder voorjaar kan er namelijk ook een voordelige hotelkamer worden geboekt via HotelMoment. 

Datum Kruidvat Hotelactie 2020

Twee keer per jaar is er een hotelactie bij Kruidvat. De Fletcher hotelactie is telkens in het najaar. Kruidvat houdt de datums van de actie geheim tot kort voor de start. In 2019 zijn de hotelvouchers vermoedelijk te koop van:

 • september tot en met oktober 2020 ( niet bevestigd)
 • In het voorjaar van 2020 is er vermoedelijk ook een nieuwe hotelactie met Hotelmoment (nog niet bevestigd).

Geldigheid

De hotelvouchers voor een Fletcher hotelovernachting hebben een beperkte houdbaarheid. Na afloop van de geldigheidsperiode kunnen de vouchers niet meer worden gebruikt. De datums voor de actie van 2019 zijn als volgt:

 • Kopen hotelvouchers bij Kruidvat: maandag 30 september tot en met zondag 20 oktober 2019 (bevestigd)
 • Uiterlijk reserveren/boeken voor 29 februari 2020
 • De overnachting moet plaatsvinden tussen 30 september 2019 en 31 mei 2020 (inclusief feestdagen).

Voucher in de winkel kopen - hoe werkt het?

De Fletcher Hotelactie van Kruidvat werkt als volgt:

 1. Koop bij de kassa van Kruidvat een actievoucher.
 2. Op de extra kassabon die je ontvangt staat een activatiecode die goed is voor 1 hotelovernachting per persoon. 
 3. Met twee activatiecodes is het mogelijk om een hotelkamer te boeken, kies uit een van de meer dan 95 Fletcher hotels. Het reserveren gaat via de speciale hotelactie website
 4. Optioneel kan je de reservatie uitbreiden met aanvullende opties als een kamerupgrade, ontbijt of diner
 5. Per e-mail ontvang je binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Neem deze bevestiging en de kassabon of mail met activatiecode mee naar het hotel op de geboekte datum. Je zult deze moeten tonen tijdens de check-in, anders mag het hotel € 50 borg rekenen exclusief € 12,50 administratiekosten. De reservering is bindend en kan niet meer worden gewijzigd of worden geannuleerd.

Voucher online kopen - hoe werkt het?

Ook online kan je hotelvouchers bestellen. In dat geval krijg je bevestigingsmail met daarin de activatiecodes. Verder werkt het hetzelfde als bij in de winkel gekochte vouchers. Je zult wel de bevestigingsmail met daarin de activatiecodes moeten uitprinten en meenemen naar het hotel om geen borg te hoeven betalen.

Kosten van een hotelovernachting

Via de Kruidvat hotelactie met Fletcher kost een hotelovernachting € 12,99 per persoon per nacht. Om een standaard tweepersoonskamer te boeken heb je twee hotelvouchers nodig, waardoor de minimale prijs voor een kamer dus op € 25,98 uitkomt. Bij deze basiskosten komen nog de:

 • Toeristenbelasting: dit bedrag varieert per gemeente en moet worden betaald in het hotel
 • Reserveringskosten: € 5,95 per boeking welke betaald moet worden tijdens de boeking
 • Kinderen jonger dan vier jaar mogen gratis op de kamer overnachten, de kosten voor de huur van een babybedje kunnen nog erbij komen
 • Aanvullende kameropties zoals ontbijt, diner, etc. zijn niet inbegrepen

Deelnemende hotels

Er kan worden gekozen uit meer dan 95 hotels door heel Nederland, behorend tot de bekende Fletcher hotelketen. De zeventig hotels liggen verspreid over het land waardoor je allerlei typen hotelovernachtingen kunt boeken. Bezoek bijvoorbeeld een van de Waddeneilanden, ga voor een spannende citytrip, ga fietsen door de Limburgse heuvels of kies voor een van de prachtige natuurgebieden in Nederland. De hotels hebben drie of vier sterren. Bekijk de deelnemende hotels:

Reserveren en boeken kamer

Het reserveren van een hotelkamer gaat via de website van de Fletcher hotelactie. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij een van de deelnemende hotels te boeken. Je hebt per boeking minimaal 2 reservatiecodes nodig en de minimale leeftijd om een boeking te plaatsen is 18 jaar. Het maximum aantal hotelovernachtingen dat achtereen geboekt kan worden per reservering is 4 (gelijk aan minstens 8 hotelvouchers).

Ook geldig op feestdagen

De Kruidvat Hotelactie met Fletcher is de gehele actieperiode geldig. Ook tijdens feestdagen en weekenden kunnen hotelkamers worden geboekt. Aangezien dit wel de meest populaire momenten zijn geldt wel vol is vol.

Kinderen toegestaan

Als je kinderen hebt dan zal je voor hen een eigen hotelvoucher moeten kopen. Alleen wanneer ze jonger dan 4 jaar zijn mogen ze gratis mee op de geboekte tweepersoonskamer. Vaak wordt wel een meerprijs gerekend in verband met het plaatsen van een extra babybed of gewoon bed. Een extra (baby)bed op de kamer is telefonisch te reserveren via 0900–6116116 (40 cent p/m).

Huisdieren

Bij een deel van de deelnemende hotels is het mogelijk om ook een huisdier mee te nemen tegen bijbetaling. Dit kan echter niet online worden geregeld tijdens het boeken. Er zal telefonisch contact moeten worden opgenomen met het hotel.

Voordelig ontbijt

Vaak is het mogelijk om extra voordelig ontbijt te kopen wanneer je dit direct afsluit tijdens het online boeken.

In je eentje overnachten

Als je alleen wilt overnachten in een van de hotels van Fletcher is dat toegestaan. Toch heb je ook dan twee hotelvouchers van Kruidvat nodig. Het is namelijk niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken tijdens de actie.

Verkooppunten

De Kruidvat hotelvouchers zijn te koop in de winkels van de drogisterij. Er zijn honderden winkels in heel Nederland waardoor je nooit ver hoeft te reizen. Ook is het mogelijk om de Kruidvat hotelvouchers online te kopen.