Kruidvat treinkaartactie

Last update: 12-02-2020

Reis je weleens met de trein, bijvoorbeeld om een stad te bezoeken, familiebezoek of vanwege een festival of evenement? Wist je dat er diverse kortingsacties zijn waarmee je voordelig met de trein kunt reizen? Onder andere winkelketen Kruidvat organiseert meerdere keren per jaar de Treinkaartactie waarmee voordelige treinkaartjes worden verkocht. Kruidvat treinkaartjes kosten een vast laag bedrag en geven recht op een dag treinen door Nederland. Je kunt dus tientallen euro’s besparen per persoon dankzij de Kruidvat treinkaartjes. Maar wanneer vindt de Kruidvat Treinkaartjesactie precies plaats? Onderstaand volgt informatie over de Kruidvat treinkaartjes inclusief begindatum van de kortingsactie in 2020, de kosten per treinkaartje, verkooppunten, voorwaarden en geldigheid.

Voordelige treinkaarten bij Kruidvat

Meerdere malen per jaar kopen duizenden belangstellenden voordelige treintickets bij winkelketen Kruidvat. Het is een voordeelactie die namelijk drie keer per jaar wordt georganiseerd en telkens ongeveer 12 tot 20 dagen lang duurt. Het treinkaartje van Kruidvat geeft je recht op een dag reizen per trein door heel Nederland, maar dan tegen een vast en laag tarief. Het  kaartje is geldig tijdens de daluren. 

Datum 2020

Zoals aangegeven zijn de Kruidvat treinkaartjes gedurende drie periodes per jaar te koop. Kruidvat maakt de actiedatums meestal pas kort van tevoren bekend middels de folder. Ieder jaar zijn de begindatums wel ongeveer gelijk, dus voor 2020 is het mogelijk een redelijk nauwkeurige schatting te maken:

  • Te koop van  17 februari tot en met 1 maart 2020, reizen is mogelijk tot en met 13 april 2020 (bevestigd)
  • maandag 15 juni tot en met zondag 28 juni 2020, reizen mogelijk tot en met 23 augustus 2020
  • Vrijdag 31 oktober tot en met zondag 15 november  2020
  • Iedere editie van de voordeelactie duurt ongeveer 12 tot 20 dagen

Wat kost een Kruidvat treinkaartje?

De Kruidvat treinkaartjes kosten slechts € 15 per stuk waardoor je tot wel tientallen euro’s per persoon kunt besparen. De kosten worden nog lager wanneer je meerdere treinkaartjes koopt.

Kinderen

Behoren er ook kinderen tot het reisgezelschap? Als ze jonger zijn dan 12 jaar is een Railrunner kaartje nog voordeliger dan een kaartje gekocht via de Kruidvat Treinkaartactie. Kinderen tot en met drie jaar mogen zelfs helemaal gratis met de trein reizen.

Verkooppunten

De treinkaartjes van Kruidvat zijn te koop bij de filialen van Kruidvat. In bijna ieder dorp is wel een Kruidvat filiaal te vinden, dus je hoeft nooit ver te reizen. Helemaal de deur niet uitgaan is ook mogelijk, want Kruidvat verkoopt de voordelige treinkaartje ook via haar website wanneer de kortingsactie weer van start is gegaan. De online bestelde tickets worden vervolgens per post thuisbezorgd. Koop direct de Kruidvat Treinkaartjes via de website van Kruidvat.

Geldigheid

Geldig van maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag geldig. Het Dagretour Daluren is niet geldig tijdens de spits. Zorg dus dat je buiten de spits reist. Wil je toch in de spits reizen? Zorg dan voor een geldig vervoerbewijs voor de te maken reis.

 Let wel goed op de actietermijn van de treinkaartactie, de tickets moeten voor een bepaalde datum worden gebruikt anders vervalt de geldigheid. De geldigheid bedraagt meestal meerdere maanden en beslaat onder andere geliefde reisperiodes zoals vakanties. Omdat het treinkaartje is voorzien van een chip hoeft er niet in combinatie met een OV-chipkaart te worden gereisd. 

Treinmaatschappijen

Uiteraard kan er worden gereisd via de treinen van de Nederlandse Spoorwegen maar ook Connexxion, Sntus, BRENG, Veolia en Arriva zijn toegestaan. Alleen vervoersmaatschappij Thalys is uitgesloten van deelname.

Op de hoogte worden gehouden?

Wil je op de hoogte worden gehouden als er weer voordelige Kruidvat treinkaartjes te koop zijn? Meld je dan aan via onderstaande button en we sturen je een melding zodra de actie weer gaat beginnen: