A-merken en winkelketens
Home » Kruidvat

Kruidvat

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Op=Opruiming

✔ krijg 50% korting op alle artikelen met een gele sticker
✔ krijg extra kortingen met de Jouw Extra Voordeelkaart
vanaf donderdag 5 juli 2018 in de winkels en online

Temperatuurdeals

hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de kortingen op fotoproducten
✔ elke week geldt de temperatuurdeal voor een andere categorie fotoproducten
ideaal met het oog op vakantiefoto's

Treinkaartactie

 voordelig een dag reizen met de trein (€ 15,99 voor 1 ticket, € 14,99 bij 2 tickets en € 13,99 bij de aankoop van 3 tickets of meer)
✔ de treinkaartjes zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen én online te bestellen van 18 juni tot en met 1 juli 2018
te gebruiken van 18 juni tot en met 26 augustus 2018, doordeweeks gedurende de daluren en het gehele weekend

Voordelig naar Walibi

✔ de tickets zijn te koop voor slechts € 24,50 per persoon
lever 200 spaarpunten in en betaal zelfs maar € 22,50 per persoon
✔ tickets zijn online te koop van 23 april t/m 20 mei 2018 en in de winkels van 30 april t/m 20 mei 2018
✔  de actietickets zijn geldig t/m 31 augustus 2018 

HotelMoment hotelactie

 meer dan 80 deelnemende hotels via HotelMoment
 activatiecodes zijn te koop van 9 tot en met 29 april 2018 bij de Kruidvat filialen
 de overnachting moet plaatsvinden voor 1 december 2018
 een hotelovernachting kost € 11,99 per persoon, met 200 spaarpunten zelfs maar € 9,99

Glamour Day

✔ 20% korting op speciaal geselecteerde acties en exclusieve online deals
✔ onder andere korting op make-up, geuren, gezichtsreiniging, gezichtsverzorging, haarkleuring, enzovoorts
Glamour Day vindt plaats op zaterdag 7 april 2018

Voordeelfeest

 beste deals op topmerken en Kruidvat Eigen Merk producten
✔ veel 1+1 gratis, scherpe aanbiedingen en vaste lage prijzen
4 weken lang Voordeelfeest

Verzilverweken

 bij elke euro die je bij Kruidvat besteedt, spaar je punten met Jouw extra voordeelkaart, zowel in de winkel als online 
✔ houders van de Jouw Extra Voordeelkaart van Kruidvat kunnen gespaarde punten nu extra voordelig verzilveren
wissel de gespaarde punten in voor gratis producten of extra korting

Kruidvat Dierentuinkaartjes

 voordelig naar een van de 12 deelnemende dierentuinen in Nederland en België
 slechts € 14,50 per persoon. Met 350 spaarpunten betaal je zelfs maar € 10,99 per persoon
 dierentuinvouchers te koop van 5 februari tot en met 4 maart 2018 (en te gebruiken tot en met 15 juli 2018)

BAM! 1+1 en 2+2 gratis

 zeer veel 1+1 of 2+2 gratis
 op producten van topmerken als Pampers, Gilette, Olaz, Fructis, Nivea, Axe en nog heel veel meer
 eerste grote publieksactie van Kruidvat in 2018

Kruidvat online uitverkoop

Het is online uitverkoop bij Kruidvat met enorm veel scherpe online aanbiedingen:

 vanaf 25 december 2017
 de korting geldt alleen online
 tijdens de kerstdagen gratis verzending

Black Friday en Cyber Monday

Bij Kruidvat wordt de Black Friday Sale het hele weekend gevierd. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november 2017 krijg je kortingen op tal van producten uit het assortiment. Elke dag in de aanloop naar vrijdag volgen er nieuwe onthullingen van aanbiedingen.

Aansluitend volgt op maandag 27 november nog Cyber Monday met wederom tal van scherpe aanbiedingen.

Hotelactie Fletcher

Boek een voordelige hotelovernachting bij Kruidvat voor slechts € 11,99 per persoon per nacht en verblijf in een van de ruim 75 deelnemende hotels van Fletcher. De hotelvouchers zijn te koop van 2 tot en met 22 oktober 2017, waarna de boeking moet zijn gedaan uiterlijk 28 februari 2018. De hotelovernachting zelf kan plaatsvinden tot en met 31 mei 2018. 

Actie 4 Daagse

Tot en met zondag 24 september 2017 is het Actie 4 Daagse bij Kruidvat. Op de producten van van Kruidvat Moments of me, Gilette en Vaseline krijg je mooie kortingen:

 • Kruidvat Moments of me: 50% korting
 • Gilette: minstens 60% korting
 • Vaseline: 1+1 gratis

Online 50% korting

De uitverkoop bij Kruidvat is begonnen op 18 september 2017 en daarbij krijg je 50% korting op een groot aantal online items. De uitverkoop is dus alleen online en niet in de winkels. De honderden aanbiedingen zijn te verdelen in de categorieën elektronica, speelgoed, persoonlijke verzorging, baby, textiel, huishouden, minions, eten en drinken. 

2 bioscoopkaartjes voor € 9,95

Dankzij Kruidvat kan je tijdelijk voor slechts € 9,95 een bioscoopfilm bezoeken. Voor dit bedrag krijg je zelfs 2 bioscoopkaartjes. 

 

Actievoorwaarden en geldigheid

De bioscoopkaartjes zijn alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geldig. De kaartjes zijn te koop van maandag 4 tot en met zondag 24 september 2017. Het verzilveren is mogelijk tot en met donderdag 12 oktober 2017. Met de tickets kunnen alleen standaard films worden bezocht, voor 3D films of andere varianten kan een toeslag moeten worden betaald. In totaal nemen circa 175 bioscopen deel aan de actie, het gaat om de bioscopen die zijn aangesloten bij de Stichting Nationale Bioscoopbon (SNBB). De Pathé bioscopen nemen overigens niet deel aan de actie.

 

Hoe werkt het?

De bioscoopvouchers zijn te koop bij de Kruidvat filialen en dus niet online. Je ontvangt een tweede kassabon met daarop een activatiecode. Deze code kan via de website van Kruidvat worden geactiveerd. Vervolgens ontvang je per e-mail het e-ticket waarmee je toegang hebt tot de deelnemende bioscopen. 

Gratis zonnebril bij tal van producten

Koop bij Kruidvat vanaf 10 augustus 2017 twee actieproducten en je ontvangt een gratis zonnebril. Voor de actieproducten geldt bovendien dat ieder tweede product voor de halve prijs is.

 

Tot de actieproducten behoren het complete assortiment van Andrelon, Axe, Badedas, Dove, Neutral, Rexona, Vaseline, Zendium en Zwitsal. Uitgesloten zijn geschenksets, mini's, multipakken en enkele producten. Bekijk hier de aanbieding.

Kruidvat treinkaartactie

Koop voordelige treinkaartjes bij Kruidvat. Reis een weekenddag voor slechts € 13,99 per persoon.

 

Kruidvat treinkaartactie

De treinkaartactie is weer begonnen bij Kruidvat. Dat betekent weer voordelig reizen met de trein gedurende een hele dag. Met een treinkaartje van Kruidvat heb je recht op een dag reizen in het weekend (zaterdag of zondag) voor slechts € 13,99. Dat is een besparing van tientallen euro's op verre bestemmingen. Dankzij de ruime actieperiode heb je ruim twee maanden de tijd om het ticket te verzilveren. De voordelige treinkaarten zijn zowel in de winkels van Kruidvat als online via de website van de drogisterijketen te koop. Met een Jouw Extravoordeelkaart krijg je overigens nog meer korting op het ticket. Lever 150 punten in en betaal dan nog maar € 12,49. Deze editie is er geen sprake van stapelkorting waarbij je extra korting krijgt als je meerdere tickets koopt.

 

Duur van de actie

De treinkaartjes (e-tickets) zijn te koop vanaf dinsdag 18 juli Het ticket zelf kan worden gebruikt op een zaterdag of zondag in de periode van 22 juli tot en met 22 oktober 2017.

 

Meerdere vervoerders

Een treinkaartje van Kruidvat is natuurlijk geldig bij de Nederlandse Spoorwegen. Maar ook treinreizen via Breng, Arriva, Syntus en Connexxion vallen onder de actievoorwaarden. Als je reist via ICE international of Intercity Direct moet je nog een toeslag betalen. Reizen via Thalys is uitgesloten.

Max Factor cosmetica 1+1 gratis

Alleen het aankomende weekend krijg je bij ieder product van Max Factor het 2e item gratis.

 

Max Factor 1+1 gratis

Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli 2017 krijg je bij Kruidvat ieder 2e item van Max Factor gratis. Het hoeven overigens niet twee dezelfde producten te zijn, ook twee verschillende Max Factor producten is toegestaan. De aanbieding geeft de kans om voordelige cosmetica zoals oogschaduw, eyeliner en mascara te kopen.

NIVEA 1+1 gratis

Van 27 juni tot en met 9 juli 2017 krijg je bij Kruidvat alle producten van NIVEA 1+1 gratis

 

NIVEA 1+1 gratis

Bij Kruidvat zijn momenteel de NIVEA producten sterk afgeprijsd, je ontvangt namelijk bij aankoop van een NIVEA product het 2e product gratis. Honderden NIVEA producten doen mee aan de kortingsactie. Dit zijn onder andere deodorant, bodylotion, zonnebrandmiddelen, bad- en doucheproducten, reinigingsproducten, enzovoorts.

Heren deodorant 1+1 gratis

Tot en met zondag 18 juni 2017 krijg je bij Kruidvat 1+1 gratis heren deodorant en douchegel.

 

1+1 gratis 

Drie dagen lang kan je bij Kruidvat lekker voordelig deodorant en douchegel voor heren kopen. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2017 krijg je namelijk ieder 2e artikel gratis. Je bespaart dus 50% op deze herenverzorgingsproducten. Ideaal om eens lekker groot in te kopen zodat je weer even vooruit kunt.

Kraskaartactie 

Koop een van de actieproducten en ontvang gratis kraskaarten bij Kruidvat tijdens het Krasfeest. Maak kans op grote prijzen.

 

Krasfeest Kruidvat

Tot en met 10 juli 2017 ontvang je gratis kraskaarten bij Kruidvat zodra je een actieproduct koopt. Tot 26 juni 2017 zijn de actieproducten artikelen behorend tot 'beauty en wellness', na deze datum zijn de actieproducten 'uitjes'. Tevens krijg je vaak het tweede product gratis of voor de helft van de prijs. De kraskaart ontvang je bij de kassa. Kras de kaart open en zie direct of je hebt gewonnen. De prijzen hebben een waarde van tienduizenden euro's. Deelnemende actieproducten herken je aan het symbool dat in onderstaande afbeelding is weergegeven.

Koopavond

Alleen op 7 juni 2017 is er een speciale koopavond bij de Kruidvat filialen met waanzinnige kortingen op diverse producten.

 

Extra koopavond

Kruidvat organiseert op woensdag 7 juni 2017 een speciale koopavond waarbij bijna alle Kruidvat filialen open zijn van 17.00 tot 20.00 uur. Het is momenteel de Grote Extra Voordeelshow waarbij al zeer veel producten zijn afgeprijsd en deze koopavond volgen er nog eens extra aanbiedingen. De aanbiedingen zijn alleen geldig in de winkels, online is de extra koopavond met aanbiedingen dus niet van toepassing.

 

Speciale kortingen tijdens koopavond

 • Kruidvat luiers Jumbopack: 2 voor € 20
 • Guhl haarverzorging of haarkleuring: 1+1 gratis
 • Kneipp producten: 1+1 gratis
 • Axe aftershave: € 2,95
 • Adidas of Playboy geurtjes: € 4,95
 • Gezichtsverzorging of gezichtsreinigende producten voor vrouwen: 1+1 gratis
 • Therme Douchefoam: 1+1 gratis
 • Gilette Fusion Manual voordeelverpakking: 50% korting
 • Mexx, Gabriela Sabatini, Bruno Banan of James Bond: 50% korting

 

20% extra korting op product naar keuze

Als extra aanbieding zijn er nog de kortingsbonnen waarmee je 20% extra korting krijgt op een product naar keuze. Onderstaand zijn twee bonnen weergegeven welke je kunt uitprinten en kunt inleveren bij de kassa voor 20% extra korting:

Grote Extra Voordeelshow

Enorm veel aanbiedingen bij Kruidvat tijdens de Grote Extra Voordeelshow die duurt tot en met dinsdag 11 juni 2017.

 

Grote Extra Voordeelshow

Kruidvat pakt de komende weken flink uit met vele honderden scherpe kortingen en aanbiedingen tijdens de Grote Extra Voordeelshow. Hierbij zijn er producten afgeprijsd, 1+1 gratis of koop je er meerdere tegelijk voor een vast laag bedrag. De kortingen gelden ook voor tal van A-merken waardoor de Grote Extra Voordeelshow de kans geeft om heel veel geld op je aankopen te besparen. De Grote Extra Voordeelshow duurt sowieso tot en met zondag 11 juni 2017. Vergeet ook Vaderdag op 18 juni niet, de kortingen van Kruidvat kunnen zomaar zorgen voor een extra voordelig Vaderdagcadeau.

 

Treinticket Kruidvat

Tot en met zondag 4 juni 2017 zijn de voordelige treinkaartjes nog te koop bij Kruidvat. De voordelige treintickets kosten € 13,99.

Verdubbel je vakantiegeld

Koop een van de actieproducten bij Kruidvat en maak tot en met 28 mei 2017 kans op een verdubbeling van je vakantiegeld.

 

Vakantiegeld

De maanden mei en juni zijn voor miljoenen Nederlanders ieder jaar financieel erg lekker aangezien je dan je wettelijke 8% vakantiegeld krijgt uitbetaald. Bij Kruidvat kan je een verdubbeling van je vakantiegeld winnen door een van de actieproducten te kopen. De verdubbeling gaat tot een maximum van maar liefst € 5000,-.

 

Actieproducten

De deelnemende actieproducten zijn allemaal verzorgingsproducten. Het gaat daarbij om:

 • 1+1 gratis Dove, Axe, Lux, Dove Men+Care, Rexona, Prodent en Lux
 • 2+1 gratis Badedas, Zendium, Andrélon en Vaseline
 • De mini's, geschenksets en multipakken zijn uitgesloten.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je een van de actieproducten koopt ontvang je een tweede kassabon. Deze kassabon bevat een unieke code die je op deze pagina kunt invullen.

 

Duur van de actie

De actie voor de kans op verdubbeling van je vakantiegeld loopt van 15 tot en met 28 mei 2017. Het invullen van de actiecode is mogelijk tot en met 4 juni 2017. Voor 25 juni 2017 neemt Kruidvat contact op met de winnaars.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

Gratis Kruidvat Babytas

Wie er zwanger is of onlangs is bevallen krijgt van Kruidvat een cadeautje. Je mag dan namelijk de gratis Baby- en Mamatas ophalen. De Kruidvat Baby- en Mamatas is één van de meest geliefde babydozen van Nederland, hoewel het in dit geval dus om een gevulde tas gaat. De tas zit vol handige babyspullen waaronder luiers, een koelbijtring en nog diverse artikelen.

Kruidvat Treinkaartactie

Diverse keren per jaar verkoopt Kruidvat officiele treinkaartjes die je de mogelijkheid geven om voor één vast bedrag door Nederland te reizen. De Kruidvat Treinkaartactie wordt door tienduizenden mensen benut om voordelig een stad, familie of vrienden of een evenement te bezoeken met de trein. Je bespaart al snel tientallen euro's per persoon per treinkaartje.

Kruidvat Hotelactie

Twee keer per jaar organiseert Kruidvat een bijzondere Hotelactie waarbij je voor een laag bedrag per persoon kunt overnachten in een van de deelnemende hotels. Omdat de hotelvouchers gedurende een ruime periode gebruikt kunnen worden is de Kruidvat Hotelactie ideaal om er eens een lekker dagje op uit te trekken inclusief een hotelovernachting.

Jouw Extravoordeelkaart

De Jouw Extravoordeelkaart is een spaarprogramma van Kruidvat. Door aankopen te doen bij Kruidvat spaar je punten welke je vervolgens weer kunt inwisselen tegen gratis producten, kortingen, uitjes, sieraden, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om de punten te doneren aan een goed doel. De Jouw Extravoordeelkaart is geheel gratis en is een geste aan trouwe klanten van Kruidvat.

Reacties