A-merken en winkelketens
Home » Kruidvat

Kruidvat acties en aanbiedingen

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

Gratis Kruidvat Baby- en Mamatas

KruidvatBabytas-2.png

Wie er zwanger is of onlangs is bevallen krijgt van Kruidvat een cadeautje. Je mag dan namelijk de gratis Baby- en Mamatas ophalen. De Kruidvat Baby- en Mamatas is één van de meest geliefde babydozen van Nederland, hoewel het in dit geval dus om een gevulde tas gaat. De tas zit vol handige babyspullen waaronder luiers, een koelbijtring en nog diverse artikelen. 

Meer over het aanvragen van de gratis Kruidvat Baby- en Mamatas

 

Kruidvat Treinkaartacties

Treinkaartactie.png

Diverse keren per jaar verkoopt Kruidvat officiele treinkaartjes die je de mogelijkheid geven om voor één vast bedrag door Nederland te reizen. De Kruidvat Treinkaartactie wordt door tienduizenden mensen benut om voordelig een stad, familie of vrienden of een evenement te bezoeken met de trein. Je bespaart al snel tientallen euro's per persoon per treinkaartje.

Meer over de Kruidvat Treinkaartactie en de begindatum.

Kruidvat Hotelactie

80945a0634074282a4bf6755c880c1ad.jpg

Twee keer per jaar organiseert Kruidvat een bijzondere Hotelactie waarbij je voor slechts € 11,99  per persoon kunt overnachten in een van de deelnemende hotels. Omdat de hotelvouchers gedurende een ruime periode gebruikt kunnen worden is de Kruidvat Hotelactie ideaal om er eens een lekker dagje op uit te trekken inclusief een hotelovernachting.

Meer over de Kruidvat Hotelactie

Jouw Extravoordeelkaart

JouwExtravoordeelkaartKruidvat.png

De Jouw Extravoordeelkaart is een spaarprogramma van Kruidvat. Door aankopen te doen bij Kruidvat spaar je punten welke je vervolgens weer kunt inwisselen tegen gratis producten, kortingen, uitjes, sieraden, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om de punten te doneren aan een goed doel. De Jouw Extravoordeelkaart is geheel gratis en is een geste aan trouwe klanten van Kruidvat.

Meer over de Kruidvat Jouw Extravoordeelkaart.

Drogisterijketen Kruidvat behoort tot de bekendste winkelketens van Nederland en heeft enorm veel filialen door het hele land. Het grote en voordelige assortiment zorgt ervoor dat iedere week weer miljoenen mensen Kruidvat bezoeken. Kruidvat heeft door het jaar heen diverse klantacties die behalve de moeite waard zijn ook nog eens helpen veel geld te besparen. Bovenstaand zijn diverse Kruidvat klantacties vermeld:

Reacties