HotelMoment

Kruidvat hotelactie mei 2020

Last update: 10-9-2019

Een van de leukste hotelacties van het jaar is die van Kruidvat in samenwerking met HotelMoment. Voor slechts € 11,99 per persoon kan je al een hotelovernachting boeken bij maar liefst ruim 80 deelnemende hotels in heel Nederland. Voor een zeer laag bedrag verblijf je dus al in een drie- of viersterrenhotel aan zee, in de natuur of in de stad. De HotelMoment actie bij Kruidvat vindt ieder jaar plaats in het voorjaar en is één van de populairste klantacties van Kruidvat. Kom meer te weten over HotelMoment 2020, de begindatum, de voorwaarden en hoe het werkt.

Slechts € 11,99 per persoon

Een hotelovernachting via de Kruidvat Hotelacties bij een van de deelnemende hotels kost maar € 11,99 per persoon. Om een kamer te boeken heb je wel twee vouchers nodig aangezien je alleen een tweepersoonskamer kunt boeken. Met twee personen betaal je dus voor een standaard tweepersoonskamer € 23,98 per nacht. Dit is het basistarief wat je nog kunt uitbreiden met verschillende opties. Ook kan je extra korting krijgen wanneer je gebruik maakt van spaarpunten op de Jouw Extravoordeelkaart.

Datum HotelMoment actie 2020

De HotelMoment actie vindt ieder jaar plaats in het voorjaar. De begindatum wordt pas kort voor de start bekend gemaakt in de folder van Kruidvat. In 2020 begint de Kruidvat HotelMoment actie mogelijk op:

  • Donderdag 28 mei 2020 (let op: deze datum is nog niet bevestigd)

Actiedata

Houd goed de uiterste geldigheidsdatum van de activatiecodes van de Kruidvat Hotelactie in de gaten, want erna vervallen ze en kunnen ze niet meer worden gebruikt. Ook gelden er uiterste data waarbinnen de overnachting moet plaatsvinden. Voor de actie van april 2020 gelden mogelijk de volgende datums:

  • de activatiecodes zijn te koop vanaf donderdag 28 mei 2020 (niet bevestigd)
  • het boeken van een hotelovernachting dient voor maandag 31 augustus 2020 te zijn gedaan (niet bevestigd), hierna verliezen de activatiecodes hun waarde
  • de hotelovernachting moet plaatsvinden voor zondag 29 november 2020 (niet bevestigd)

Deelnemende hotels

De Kruidvat Hotelactie is een ideale manier om op voordelige wijze een vriend, vriendin of geliefde te verrassen. Er kan worden gekozen uit meer dan 80 drie- en viersterrenhotels en zelfs diverse familiehotels door heel Nederland. Ook in België zijn er enkele deelnemende hotels.

Waar te koop?

De activatiecodes van de Kruidvat Hotelactie via HotelMoment zijn te koop in de honderden filialen van Kruidvat in Nederland. De hotelovernachtingen zijn niet via de webshop van Kruidvat te koop. Tijdens de Kruidvat Hotelactie geldt Op = Op, dus wacht niet te lang met het kopen van de activatiecodes.

Hoe werkt het?

De Kruidvat Hotelactie van HotelMoment heeft een eenvoudige werking. Het werkt als volgt:

  • Koop minimaal 2 hotelvouchers bij Kruidvat. Je ontvangt een kassabon met activatiecodes.
  • Reserveer een standaard tweepersoonskamer bij een van de deelnemende hotels
  • Je ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail welke je moet meenemen naar het hotel en moet kunnen tonen tijdens het inchecken. Ook de kassabonnen met activatiecodes moeten worden meegenomen.

Fletcher Hotelactie

De HotelMoment actie is niet de enige hotelactie die Kruidvat organiseert. Later in het jaar, in de periode september/oktober is er namelijk ook een vergelijkbare actie met Fletcher. Ook tijdens de Fletcher Hotelactie overnacht je al voor enkele tientjes met twee personen in bijna 100 hotels door Nederland.

Mis de hotelactie niet!