HotelMoment Kruidvat

Voorwaarden, opties bijboeken en extra korting

Last update: 19-11-2018

De HotelMoment actie van Kruidvat biedt de consument de mogelijkheid om al vanaf € 11,99 per persoon te overnachten in een drie- of viersterrenhotel van HotelMoment. Het genoemde bedrag is het basisbedrag wat nog af kan wijken afhankelijk van eventuele opties die bijgeboekt worden. Maar het is niet alleen bijbetalen wat de klok slaat, wanneer je beschikt over spaarpunten van Kruidvat (Jouw Extravoordeelkaart) krijg je zelfs korting.

Twee activatiecodes

Om te beginnen is het belangrijk om te vermelden dat één hotelvoucher met activatiecode niet voldoende is voor het boeken van een hotelkamer. Omdat het gaat om tweepersoonskamers zal je altijd twee activatiecodes en dus ook twee hotelvouchers nodig hebben.

Alleen overnachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je alleen wilt overnachten. In dat geval zal je toch twee activatiecodes van de Kruidvat Hotelactie moeten inleveren. Het is namelijk alleen mogelijk een tweepersoonskamer te boeken, eenpersoonskamers zijn uitgesloten.

Extra kosten

De basiskosten zijn exclusief administratiekosten die € 5 per boeking bedragen. Ook eventuele toeristenbelasting kan in rekening worden gebracht. Of je toeristenbelasting moet betalen varieert per hotel (en gemeente) en moet in het hotel worden afgerekend. Ook kan een hotel een zaterdagtoeslag à € 5 per persoon in rekening brengen.

Opties

Boekingen zijn exclusief ontbijt en diner. Bij de meeste hotels kunnen deze als optie worden bijgeboekt tegen bijbetaling. Ook een kamerupgrade behoort vaak tot de mogelijkheden. Tijdens de online vastlegging ontvang je een korting die je niet krijgt als je extra opties pas in het hotel afsluit.

Maximaal aantal nachten

Het is toegestaan om maximaal vier aaneengesloten hotelovernachtingen te boeken binnen één reservering. In dat geval heb je dus acht hotelvouchers nodig.

Kinderen

Het is toegestaan om kinderen tot en met drie jaar gratis te laten overnachten op dezelfde geboekte tweepersoonskamer. Voor het bijplaatsen van een extra (baby)bed wordt in de regel een meerprijs gerekend.

Korting

Kruidvat biedt de mogelijkheid om extra voordelig de HotelMoment vouchers te kopen. Wanneer je 200 punten van je Kruidvat kaart (Jouw Extravoordeelkaart) inlevert dan betaal je nog minder voor je hotelovernachting. De 200 punten zijn namelijk goed voor € 2 korting waardoor je maar € 9,99 basiskosten per persoon betaalt. De activatiecodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen van de deelnemende hotels.

Feestdagen

De Kruidvat Hotelactie heeft ruime voorwaarden. Zo zijn de hotelovernachtingen ook te boeken in weekenden of tijdens feestdagen. Wel geldt vol = vol, waarbij vooral de populaire datums snel uitverkocht zullen zijn.

Boeking wijzigen of annuleren

Wees zorgvuldig bij het maken van een HotelMoment boeking. Reeds gemaakte boekingen kunnen namelijk niet achteraf worden gewijzigd of geannuleerd.

Geld terug of verlies

Ook het omruilen van activatievouchers om geld terug te krijgen is niet mogelijk. Bij verlies van de activatievouchers of wanneer deze zouden zijn gebruikt door onbevoegden vindt geen vergoeding plaats.

Mis de hotelactie niet!