HotelMoment Kruidvat

Handleiding boeken van een hotelkamer

Last update: 19-11-2018

Het boeken van een hotelkamer via HotelMoment is redelijk eenvoudig, maar vergt wel zorgvuldigheid. Het is namelijk niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren of om de boeking te annuleren. Boeken is mogelijk via internet of telefonisch via 0900-6116116 (40 cent per minuut). Rechtstreeks boeken bij het hotel is niet mogelijk. Onderstaand is het boekingsproces via internet uitgelegd.

Algemeen

Voordat het boeken kan beginnen is het belangrijk enkele algemene zaken te verduidelijken. Zo is de minimale leeftijd om te boeken 18 jaar. Ook heb je minimaal twee activatiecodes per hotelkamer nodig, zelfs als je alleen op deze kamer wilt verblijven. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis mee op de kamer (exclusief babybedje), voor oudere kinderen is een eigen activatiecode nodig.  Heel belangrijk: hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt. Op is namelijk op en vol is vol! Er kan dus geen garantie worden gegeven voor specifieke hotels en dagen.

Alleen overnachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je alleen wilt overnachten. In dat geval zal je toch twee activatiecodes van de Kruidvat Hotelactie moeten inleveren. Het is namelijk alleen mogelijk een tweepersoonskamer te boeken, eenpersoonskamers zijn uitgesloten.

Handleiding boeken

De exacte manier van boeken voor de HotelMoment actie van 2019 is nog niet bekend. Onderstaand volgt daarom nog het boekingsproces van 2018. Zodra er meer bekend is over de Kruidvat actie in 2019 zal uitgebreide uitleg inclusief foto’s worden weergegeven:

  • Koop minimaal 2 hotelvouchers bij Kruidvat.
  • Je ontvangt een kassabon met activatiecodes. Een activatiecode staat gelijk aan één overnachting per persoon. De activatiecodes hebben een maximale gebruiksdatum
  • Ga naar kruidvat.nl/hotels2018
  • Reserveer een standaard tweepersoonskamer bij een van de ongeveer 100 deelnemende hotels. Hiervoor zijn dus twee activatiecodes nodig. Het boeken kan via de knop ‘boek je hotel’
  • Optioneel kan er worden gekozen voor aanvullende opties zoals diner, kamerupgrade, enzovoorts. Wanneer je deze online al bijboekt krijg je hier maar liefst 35% korting op.
  • Je ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail op het door je opgegeven e-mailadres. Vergeet ook niet de map met ongewenste items te controleren.

Neem de reserveringsbevestiging mee naar het hotel om te tonen tijdens het inchecken. Ook de kassabonnen met activatiecodes moeten worden meegenomen.

Mis de hotelactie niet!