AH Hotelactie 2019

Last update: 20-12-2017

Er is geen informatie over de AH Hotelactie 2019.

Albert Heijn heeft een spaaractie waarmee je spaart voor voordelige hotelovernachtingen. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op 50% korting op de tweede hotelovernachting. Je bespaart dus al snel tientallen euro’s op de kosten van een hotelkamer. Ook krijg je, indien gewenst, 50% korting op het tweede ontbijt. Een volle spaarkaart heb je al wanneer je voor slechts honderd euro boodschappen doet. Kom te weten hoe de AH Hotelactie 2017 werkt, hoe je hotelzegels kunt sparen, wanneer je een volle spaarkaart hebt en hoe je een hotelovernachting kunt boeken. Of spaar direct hotelzegels door boodschappen te kopen via AH online.

AH Hotelactie: hoe werkt het?

Samengevat werkt de AH Hotelactie in 2017 als volgt:

  • Spaar 1 hotelzegel per € 10 boodschappen tussen maandag 27 februari en zondag 26 maart 2017
  • Hotelzegels spaar je zowel in de AH winkels als online
  • Spaar 10 hotelzegels voor een volle spaarkaart
  • Tot en met zondag 1 oktober 2017 kan je een hotelovernachting boeken. Betaal eventueel bij via iDeal of creditcard
  • De uiterlijke boekdatum loopt tot en met woensdag 31 januari 2018

Sparen hotelzegels

Bij de AH Hotelactie draait het om het sparen van zogenoemde hotelzegels. Voor iedere € 10 die je uitgeeft bij Albert Heijn ontvang je één hotelzegel. Je hebt al een volle spaarkaart wanneer je tien hotelzegels hebt gespaard (oftewel € 100 boodschappen). Sparen is mogelijk in de periode tussen maandag 27 februari en zondag 26 maart 2017. De punten worden uitgedeeld in de winkels van Albert Heijn als ook voor online bestelde boodschappen. Lege spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn of ze kunnen worden gedownload via de website van AH.

Sneller sparen

Het is mogelijk om extra snel hotelzegels te sparen via de zogenoemde spaarversnellers. Dit zijn online aanbiedingen via de website van Albert Heijn die extra hotelzegels opleveren.

Melding ontvangen zodra actie start?

Om de eerstvolgende editie van de AH Hotelactie niet te missen is het mogelijk om je via onderstaande button aan te melden voor het ontvangen van een berichtje zodra de spaaractie gaat beginnen:

Boeken hotelovernachting

Een volle spaarkaart met tien hotelzegels geeft recht op vijftig procent korting op de tweede hotelovernachting. Ook wanneer je ontbijt in het hotel ontvang je vijftig procent korting op het tweede ontbijt. Het is mogelijk om een hotelovernachting te boeken tot en met zondag 1 oktober 2017. De daadwerkelijke overnachting kan plaatsvinden tot en met woensdag 31 januari 2018. Het is noodzakelijk om de e-mailbevestiging van de boeking te tonen in het hotel samen met de volle spaarkaart.

Deelnemende hotels

Er doen in totaal honderden hotels mee aan de AH Hotelactie. De deelnemende hotels bevinden zich in Nederland en België. Een overzicht van alle beschikbare hotelovernachtingen bij de deelnemende hotels kan worden geraadpleegd via hotelactie.nl.

Rekenvoorbeeld

Stel een normale hotelovernachting kost € 80 per persoon per nacht. Voor twee personen betaal je dan normaal gesproken € 160. Dankzij de AH Hotelactie betaal je nu slechts € 80 + € 40 = € 120 per nacht voor in totaal twee personen.

Voorwaarden

De AH Hotelzegels zijn niet te sparen via Belgische filialen van Albert Heijn en de AH to go winkels. Ook zijn bepaalde artikelen uitgesloten waaronder telefoonkaarten, tabak, cadeaubonnen, postzegels, boeken, sterke drank, enzovoorts. Het is bij veel hotels toegestaan om maximaal twee kinderen gratis mee te laten overnachten op een tweepersoonskamer.