Kruidvat Baby- en Mama tas

Gratis aan te vragen

Last update: 29-01-2020

Kruidvat is een winkel waar bijna niemand zonder kan. Ook voor zwangere vrouwen en jonge gezinnen is Kruidvat onontbeerlijk dankzij het ruime assortiment baby- en mamaproducten. Om zwangeren en jonge moeders kennis te laten maken met het assortiment verstrekt Kruidvat de Baby- en Mama Tas. De Kruidvat Babytas is gratis aan te vragen en bevat diverse handige babyspullen, waardoor deze altijd een fijne aanvulling vormt op je babyuitzet. Kom alles te weten over de Kruidvat Baby- en Mama tas, hoe je deze gratis aanvraagt, wie de Babytas mogen aanvragen, wat de inhoud en waarde is van de tas, enzovoorts.

Kruidvat Baby- en Mama Tas

Gratis babydozen zijn enorm populair onder zwangere vrouwen en jonge gezinnen. Dankzij de babydozen ontvang je gratis tal van handige babyspullen die je nodig hebt tijdens de zwangerschap, de kraamperiode of het eerste levensjaar van een pasgeborene. Ook Kruidvat biedt een gratis babydoos aan, alhoewel Babytas een betere naam is uiteraard. De Kruidvat Baby- en Mama tas wordt door Kruidvat gratis verstrekt en bevat diverse handige babyspullen.

Hoe werkt het?

Het ontvangen van de gratis Kruidvat Baby- en Mama tas is eenvoudig te realiseren. Je vraagt deze als volgt aan:

  • Zorg ervoor dat je een geregistreerde Kruidvat Jouw Extravoordeelkaart hebt
  • Log in via de website van Kruidvat en ga naar ‘jouw profiel’
  • Bij ‘jouw kinderen’ kan onder ‘gratis baby- en mamavoordeel’ de uitgerekende datum van je kindje worden ingevoerd
  • Kruidvat stuurt je vervolgens per e-mail een bericht wanneer de Kruidvat Baby- en Mama tas klaarligt om opgehaald te worden (meestal rond twee maanden voor de uitgerekende datum).

Kruidvat Voordeelkaart

Om de Kruidvat Baby- en Mama tas te ontvangen is het noodzakelijk om een Jouw Extravoordeelkaart te bezitten. Deze voordeelkaart moet ook geregistreerd zijn om aanspraak te maken op het gratis babypakket.

Aanvragen Kruidvat Baby- en Mama tas

Je kunt de gratis Baby- en Mama tas aanvragen via de website van Kruidvat. Het afhalen van de babytas is mogelijk in een van de Kruidvat filialen. 

Inhoud Baby- en Mama tas 2030

De Baby- en Mama tas van Kruidvat is gevuld met handige producten voor je kindje. De inhoud van het pakket verandert regelmatig, per 1 januari 2019 is de inhoud als volgt:

  • Pak Kruidvat Newborn luiers, maat 0 of 1 (20 luiers)
  • Kruidvat Lotiondoekjes 80 stuks
  • Kruidvat Baby 2 in 1 Wasgel, 300 ml
  • Gratis stickervel (t.w.v. €1,99)

Volgende zwangerschap

De Kruidvat Baby- en Mama tas is gratis verkrijgbaar voor iedere zwangerschap. Het maakt dus niet uit of je al eens eerder een kind hebt gekregen. Elke zwangerschap kan het babypakket opnieuw worden aangevraagd.