Home » Etos Babydoos

Etos Babydoos

Gratis aanvragen (2 stuks)

Last update: 02-02-2018

Etos brengt in samenwerking met Ouders van Nu een gratis tweetal babydozen uit, namelijk de Zwangerbox en de Babybox. De twee babydozen zitten boordevol handige spulletjes die je goed kunt gebruiken tijdens je zwangerschap of zodra je kindje is geboren. Dankzij de babydozen van Etos en Ouders van Nu heb je de kans om gratis veel noodzakelijke spullen uit te proberen en bespaart daardoor veel geld. Iedere Etos Babydoos bevat behalve gratis spulletjes ook kortings- en waardebonnen. In totaal kan je dus al snel honderden euro’s besparen door de Etos Zwangerbox en Babybox aan te vragen. Kom meer te weten over de Etos Babydoos waaronder informatie over hoe je ze gratis kunt aanvragen en wat de inhoud is.

Etos Babydoos: zo werkt het

Voordat we uitgebreid ingaan op het aanvragen van de Etos Babydoos en wat de inhoud is van de Zwangerbox en Babybox vatten we hier alvast even kort samen hoe de aanvraag en ontvangst werken:

  1. Vraag hier gratis de Etos Babydozen aan
  2. Heb je de aanvraag gedaan voor de achtste maand van de zwangerschap? Je hebt dan recht op allebei de Etos babydozen (Ouders van Nu Zwangerbox + Ouders van Nu Babybox)
  3. Heb je de aanvraag gedaan na de achtste maand van de zwangerschap maar binnen zes maanden na de geboorte? Je hebt dan recht op de Ouders van Nu Babybox
  4. Je ontvangt een afhaalkaart wanneer je één van de twee Etos Babydozen gratis mag afhalen
  5. Neem de afhaalkaart mee naar een Etos filiaal en krijg de babydoos gratis mee naar huis

Wat is de Etos Babydoos?

Ben je zwanger, net bevallen of ken je iemand die zwanger is of onlangs moeder is geworden? Vraag dan de gratis Etos Babydoos aan. Eigenlijk zijn het de Etos Babydozen, want je kunt er namelijk twee aanvragen. Beide babydozen zitten tjokvol gratis spullen voor de zwangerschap en je kindje. Het gaat om bijvoorbeeld luiers, een speentje, Zwitsal producten, proefmonsters, kortings- en waardebonnen, enzovoorts. Later in dit artikel gaan we verder in op de inhoud van de Etos Babydozen. De babydozen worden aangeboden door Etos en Ouders van Nu.

Etos babydoos 1: de Ouders van Nu Zwangerbox

De eerste van de twee babydozen van Etos is de Ouders van Nu Zwangerbox. Deze ontvang je tijdens je zwangerschap en bevat uiteraard spullen die je nodig hebt als aanstaande moeder. De Zwangerbox is aan te vragen tot de achtste maand van de zwangerschap. Als je pas hierna de babydozen aanvraagt zal je alleen de Ouders van Nu Babybox ontvangen.

Etos Babydoos 2: de Ouders van Nu Babybox

De Babybox is de babydoos die je gratis krijgt na de bevalling. Deze babydoos is gevuld met spullen voor je kindje. De Ouders van Nu Babybox kan worden aangevraagd tot zes maanden na de bevalling.

Aanvragen Etos Babydoos

Je kunt de Etos Babydozen aanvragen zodra je de uitgerekende datum weet. In dat geval zal je zowel de Ouders van Nu Zwangerbox en de Ouders van Nu Babybox ontvangen. Vraag je pas na de geboorte de Etos Babydoos aan? Dan zal je alleen de Babybox ontvangen, aangezien de Zwangerbox spulletjes bevat voor de zwangerschap waar je nu niets meer aan zult hebben. Na de aanvraag ontvang je direct een bevestigingsmail (let op: deze kan in de map met ongewenste berichten terecht komen). Als je geen e-mailadres hebt is de gratis aanvraag ook mogelijk, maar je zult dan geen bevestigingsmail ontvangen

Ophalen Etos Babydoos

Als je de Etos Babydozen gratis hebt aangevraagd krijg je een afhaalkaart die je kunt meenemen naar een Etos filiaal. Lever de afhaalkaart in bij het filiaal en je krijgt de Etos Babydoos gratis mee naar huis. Bij de afhaalkaart krijg je ook een gratis kortingsbon van de Etos, altijd handig!

Wanneer krijg je de afhaalkaart opgestuurd?

Je kunt de afhaalkaarten verwachten binnen de volgende termijnen:

  • Ouders van Nu Zwangerbox: ben je korter dan drie maanden zwanger? Dan ontvang je de afhaalkaart tussen week 14 en 18 van de zwangerschap. Ben je drie maanden of langer zwanger ten tijde van je aanvraag? Dan ontvang je de afhaalkaart één week na de aanvraag. Ben je 8 maanden zwanger of meer? Dan ontvang je geen afhaalkaart meer voor de Zwangerbox, maar wordt er wel binnen vier weken na de uitgerekende datum contact met je opgenomen
  • Ouders van Nu Babybox: binnen zes weken na de uitgerekende datum wordt er telefonisch contact met je opgenomen, waarna als alles goed is verlopen de afhaalkaart binnen één week wordt opgestuurd (als je later de aanvraag pas hebt ingediend volgt de afhaalkaart uiteraard ook pas op een later moment).

Inhoud Ouders van Nu Zwangerbox

De inhoud van de Zwangerbox is bijna nooit hetzelfde, want elke week kunnen er weer wijzigingen worden doorgevoerd. Grofweg zitten er meestal de volgende producten in: Pamper of Etos-luiers, het Ouders van Nu tijdschrift, overige tijdschriften, alcoholvrij bier, Zwitsal producten, speentje, Etos babyproducten, babyvoeding, kortings- en waardebonnen, enzovoorts.

Inhoud Ouders van Nu Babybox

Ook voor de Babybox geldt dat de inhoud regelmatig wordt aangepast. Meestal tref je de volgende soorten producten aan: babyvoeding, billendoekjes, sudocrem, tandpasta, boekjes, folders, tijdschriften, een Center Parcs kortingsbon, Etos luiers, maandverband, babypapjes, waarde- en kortingsbonnen, enzovoorts.

Waarde Etos Babydoos

Als je alle spulletjes uit de Etos Babydozen in de winkel zou moeten kopen ben je al snel meer dan honderd euro kwijt. Wanneer je ook gebruik maakt van de kortings- en waardebonnen die zijn bijgevoegd, dan bespaar je dus daadwerkelijk honderden euro’s. Een lekkere meevaller in deze dure tijden.

Aanvragen voor iemand anders

Als je iemand kent die zwanger is of juist pas geleden is bevallen zal je haar vast verrassen met de Etos Babydozen. Het is namelijk ook gewoon toegestaan om de Zwangerbox en de Babybox voor iemand anders aan te vragen.

Meerling

Ben je zwanger van een meerling? Geef dit dan door via het telefoonnummer 088-5500183 want ieder kind heeft recht op een eigen Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox.

Volgende zwangerschap

Als je al eerder zwanger bent geweest maakt dat niets uit. Je kunt de Etos Babydoos iedere zwangerschap opnieuw gratis aanvragen.