Zwanger- en Babybox

Gratis aanvragen bij Blokker (2 stuks)

Last update: 25-02-2020

Blokker brengt in samenwerking met Ouders van Nu een gratis tweetal babydozen uit, namelijk de Zwangerbox en de Babybox. De twee babydozen zitten boordevol handige spulletjes die je goed kunt gebruiken tijdens je zwangerschap of zodra je kindje is geboren. Dankzij de babydozen van Blokker en Ouders van Nu heb je de kans om gratis veel noodzakelijke spullen uit te proberen en bespaart daardoor veel geld. Iedere Blokker Babydoos bevat behalve gratis spulletjes ook kortings- en waardebonnen. In totaal kan je dus al snel honderden euro’s besparen door de Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox aan te vragen. Kom meer te weten over de Blokker Babydoos waaronder informatie over hoe je ze gratis kunt aanvragen en wat de inhoud is.

Blokker Babydoos: zo werkt het

Voordat we uitgebreid ingaan op het aanvragen van de Blokker Babydoos en wat de inhoud is van de Zwangerbox en Babybox vatten we hier alvast even kort samen hoe de aanvraag en ontvangst werken:

  1. Vraag hier gratis de Zwanger- en Babybox van Blokkers en Ourders van Nu aan
  2. Heb je de aanvraag gedaan voor de bevalling? Je hebt dan recht op allebei de babydozen (Ouders van Nu Zwangerbox + Ouders van Nu Babybox)
  3. Heb je de aanvraag gedaan na je bevalling maar binnen zes maanden na de geboorte? Je hebt dan recht op de Ouders van Nu Babybox
  4. Je ontvangt een persoonlijke afhaalkaart wanneer je één van de twee Blokker Babydozen gratis mag afhalen
  5. Neem de afhaalkaart mee naar een Blokker filiaal en krijg de babydoos gratis mee naar huis

Wat zijn de Zwangerbox en Babybox?

Ben je zwanger, net bevallen of ken je iemand die zwanger is of onlangs moeder is geworden? Vraag dan de gratis Blokker Babydoos aan. Eigenlijk zijn het de Blokker Babydozen, want je kunt er namelijk twee aanvragen. Beide babydozen zitten tjokvol gratis spullen voor de zwangerschap en je kindje. Het gaat om bijvoorbeeld luiers, een speentje, Zwitsal producten, proefmonsters, kortings- en waardebonnen, enzovoorts. Later in dit artikel gaan we verder in op de inhoud van de Zwangerbox en Babybox welke worden aangeboden door Blokker en Ouders van Nu.

Blokker babydoos 1: Ouders van Nu Zwangerbox

De eerste van de twee babydozen van Blokker is de Ouders van Nu Zwangerbox. Deze ontvang je tijdens je zwangerschap en bevat uiteraard spullen die je nodig hebt als aanstaande moeder. De Zwangerbox is aan te vragen tot aan je bevalling. Als je pas hierna de babydozen aanvraagt zal je alleen de Ouders van Nu Babybox ontvangen.

Blokker babydoos 2: Ouders van Nu Babybox

De Babybox is de babydoos die je gratis krijgt na de bevalling. Deze babydoos is gevuld met spullen voor je kindje. De Ouders van Nu Babybox kan worden aangevraagd tot maximaal zes maanden na de bevalling.

Aanvragen Blokker Babydoos

Je kunt de Blokker Babydozen aanvragen zodra je de uitgerekende datum weet. In dat geval zal je zowel de Ouders van Nu Zwangerbox en de Ouders van Nu Babybox ontvangen. Vraag je pas na de geboorte de Blokker Babydoos aan? Dan zal je alleen de Babybox ontvangen, aangezien de Zwangerbox spulletjes bevat voor de zwangerschap waar je nu niets meer aan zult hebben. Na de aanvraag ontvang je direct een bevestigingsmail (let op: deze kan in de map met ongewenste berichten terecht komen). Als je geen e-mailadres hebt is de gratis aanvraag ook mogelijk, maar je zult dan geen bevestigingsmail ontvangen

Ophalen Blokker Babydoos

Als je de Blokker Babydozen gratis hebt aangevraagd krijg je een afhaalkaart die je kunt meenemen naar een Blokker filiaal. Lever de afhaalkaart in bij het filiaal en je krijgt de Blokker Babydoos gratis mee naar huis.

Wanneer krijg je de afhaalkaart opgestuurd?

Na de aanvraag zal je binnen vijf werkdagen een ophaalkaart ontvangen (per e-mail). Met deze ophaalkaart kan de Zwangerbox en/of de Babybox worden opgehaald. Per zwangerschap kan maar één Zwanger- en/of Babybox worden aangevraagd. Het is niet mogelijk om de babydozen aan te vragen als je niet in Nederland woonachtig bent.

Inhoud Ouders van Nu Zwangerbox

De inhoud van de Zwangerbox is bijna nooit hetzelfde, want elke week kunnen er weer wijzigingen worden doorgevoerd. Grofweg zitten er meestal de volgende producten in: Pamper luiers, het Ouders van Nu tijdschrift, overige tijdschriften, alcoholvrij bier, Zwitsal producten, speentje, Blokker babyproducten, babyvoeding, kortings- en waardebonnen, enzovoorts.

Inhoud Ouders van Nu Babybox

Ook voor de Babybox geldt dat de inhoud regelmatig wordt aangepast. Meestal tref je de volgende soorten producten aan: babyvoeding, billendoekjes, sudocrem, tandpasta, boekjes, folders, tijdschriften, luiers, maandverband, babypapjes, waarde- en kortingsbonnen, enzovoorts.

Waarde Blokker Babydoos

Als je alle spulletjes uit de Blokker Babydozen in de winkel zou moeten kopen ben je al snel meer dan honderd euro kwijt. Wanneer je ook gebruik maakt van de kortings- en waardebonnen die zijn bijgevoegd, dan bespaar je dus daadwerkelijk honderden euro’s. Een lekkere meevaller in deze dure tijden.

Aanvragen voor iemand anders

Als je iemand kent die zwanger is of juist pas geleden is bevallen zal je haar vast verrassen met de Blokker Babydozen. Het is namelijk ook gewoon toegestaan om de Zwangerbox en de Babybox voor iemand anders aan te vragen.

Volgende zwangerschap

Als je al eerder zwanger bent geweest maakt dat niets uit. Je kunt de Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox iedere zwangerschap opnieuw gratis aanvragen.