PLUS Babydoos

Vraag gratis de Kiekeboebox aan

Last update: 29-01-2020

Supermarktketen PLUS heeft voor alle jonge ouders een leuk cadeau klaarliggen, namelijk de PLUS Babydoos oftewel de Kiekeboebox. Deze babydoos is uiteraard volkomen gratis. De Kiekeboebox is een babydoos waarin voor totaal aan € 40,- aan baby- en kraamproducten zit. Een lekkere financiële meevaller in de dure kraamtijd en tevens een goede aanvulling op de babyuitzet. Kom te weten hoe je de PLUS Kiekeboebox kunt aanvragen, wat de inhoud is van de babydoos, de waarde van de inhoud, enzovoorts.

PLUS Kiekeboebox

Het assortiment van PLUS bestaat uit vele duizenden producten. Ook wanneer je onlangs ouder bent geworden kan je bij PLUS tal van producten kopen die je nodig hebt tijdens deze periode. Om jonge ouders kennis te laten maken met het ruime aanbod aan baby- en kraamartikelen geeft PLUS gratis babydozen weg. De babydoos van PLUS heet de Kiekeboebox. De Kiekeboebox is gratis aan te vragen totdat het kindje maximaal twee maanden oud is.

Hoe werkt het?

Wil je ook een Kiekeboebox aanvragen bij PLUS? Het werkt als volgt:

  • Vraag gratis een Kiekeboebox aan (vanaf geboorte tot aan maximaal 2 maanden oud) op de website van PLUS
  • Je ontvangt een bevestigingsmail van PLUS
  • Haal binnen drie weken de Kiekeboebox op bij het geselecteerde PLUS filiaal. Neem hiervoor de bevestigingsmail en het geboortekaartje mee

Aanvragen PLUS Babydoos

Via het online aanvraagformulier op de website van PLUS kan de babydoos worden aangevraagd. Vul hiervoor het formulier compleet in waaronder de geboortedatum en naam van het kind plus eigen gegevens als naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en woonplaats.

Inhoud Kiekeboebox 2020

De Kiekeboebox bevat allerhande baby- en kraamproducten. Hoewel de samenstelling van tijd tot tijd wordt aangepast zijn de producten wel altijd zeer bruikbaar. In de PLUS Babydoos tref je geen vreemde spullen aan waarmee je niets kunt in de praktijk, de complete inhoud bestaat uit producten die je normaal ook zou kopen als je boodschappen bij PLUS doet. In het verleden bestond de Kiekeboebox uit onder andere de volgende artikelen: wasmiddel, wasverzachter, reinigingsmiddelen, potjes babyvoeding, lepel, billendoekjes, pak luiers, zeep, diksap, mineraalwater, tissues, knuffeltje, tijdschrift, waardebonnen en een zonnescherm.

Waarde Kiekeboebox

De waarde van de Kiekeboebox van PLUS bedraagt € 40,-. Dit gaat om de normale winkelwaarde van de producten uit de babydoos.

Voor wie?

De PLUS Babydoos is aan te vragen vanaf de geboorte van het kind tot hij of zij maximaal 2 maanden oud is. De PLUS Babydoos is voor ieder kind aan te vragen. Het maakt dus niet uit of je al eerder een kind hebt gekregen of wanneer er sprake is van een meerling. De Kiekeboebox is online alleen aan te vragen wanneer je in Nederland woonachtig bent. Wie in België of Duitsland woont kan de babydoos niet online aanvragen. Aangeraden wordt om in je eigen PLUS filiaal navraag te doen naar de mogelijkheden om toch een Kiekeboebox te ontvangen.