A-merken en winkelketens
Home » Blokker

Blokker

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste nieuws

Sale

 van 27 december 2017 - 21 januari 2018
 4 weken lang kortingen tot wel 70%
 meer dan duizend afgeprijsde producten, in de winkels en online

Blokkersale.jpg

Treinkaartactie

Een dag reizen met de trein door Nederland voor een vast laag bedrag van € 29 voor twee personen? De Blokker Treinkaartactie begint op zaterdag 9 december 2017.

 

Dal Vrij Treindagkaart en Meereiskaart

Nederland heeft een zeer goed treinnetwerk liggen en mede hierdoor reizen er dagelijks miljoenen mensen met de trein. Niet voor niets is de Dal Vrij Treindagkaart van Blokker zeer populair, aangezien deze de kans biedt op het reizen per trein voor een vast laag bedrag.

 

€ 29 voor 2 personen

De kosten voor twee treinkaartjes van de Blokker bedragen slechts € 29. Het treinkaartje geeft recht op een dag reizen met de trein door heel Nederland. Een mooie kans om bijvoorbeeld een stad te bezoeken, uit te waaien aan zee, familie te bezoeken, enzovoorts. Een ticket kan worden gebruikt voor meerdere reizen per dag, er is namelijk geen trajectbeperking.

 

Verkoopdatum
De tickets zijn te koop van zaterdag 9 tot en met dinsdag 26 december 2017. Er is slechts een gelimiteerd aantal treinkaarten voorradig, dus voor de actie geldt op = op. De treinkaartjes van Blokker zijn alleen te koop in de winkels, online via de website van Blokker zijn ze niet te koop.

 

Reisvoorwaarden

Er zijn enkele voorwaarden gesteld aan de voordeeltickets:

  • De periode waar binnen de voordeelkaartjes gebruikt moeten worden loopt van 11 december 2017 tot en met 21 januari 2018
  • Reistijd: de Dal Vrij Treindagkaart is alleen geldig tijdens de daluren, dat wil zeggen op doordeweekse dagen voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In de weekenden (zaterdag en zondag) zijn de treinkaarten wel de hele dag te gebruiken
  • Ook hele dag geldig op eerste en tweede kerstdag, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag
  • Een Dal Vrij Treindagkaart ter waarde van € 29 is geldig voor twee personen
  • Het is toegestaan te reizen met andere treinmaatschappijen dan de Nederlandse Spoorwegen. Alleen reizen met Thalys is uitgesloten en voor reizen met ICE en Intercity Direct (traject Schiphol - Rotterdam) dient een toeslag te worden betaald. 

 

Tips

Onderstaand volgen enkele tips waarmee je het maximale uit de aanbieding kunt halen:

  • De treinkaarten zijn niet geldig tijdens de spits. Maar wie incheckt voordat de spits begint mag de reis wel gewoon afmaken. Het is dus mogelijk om op een slim moment in te checken en vervolgens grotendeels tijdens de spits te reizen
  • Als er kinderen meereizen is het kopen van een Dal Vrij Treindagkaart van Blokker voor ze niet interessant. Voor kinderen onder de 12 is een Railrunner ticket nog voordeliger. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen zelfs gratis met de trein.
Blokkertreinkaartactie.jpg

Plak je Kerstkorting

maak gebruik van kortingsstickers
stickervel verkrijgbaar via de folder of in de winkels
tot 30% korting op geselecteerde productgroepen
actie duurt van 4 t/m 10 december 2017
Plakjekerstkortingblokker.jpg

24 november 2017: Black Friday

Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 november 2017 is het Black Friday Sale bij Blokker. Gedurende vier dagen profiteer je dus van scherpe aanbiedingen op duizenden artikelen uit het Blokker assortiment.

BlokkerBlackFriday.jpg

11 november 2017: Singles Day

Blokker is een van de Nederlandse winkels waar je kunt profiteren van de Singles Day Sale op 11 november 2017. De hele dag krijg je 11 procent korting op het assortiment wanneer je de code zoals onderstaand gebruikt.

BlokkerSinglesDay.jpg

28 oktober 2017: Vier het voordeel

Bij Blokker profiteer je de komende weken van Vier het Voordeel, een superscherpe kortingsactie waarbij voornamelijk items voor de feestmaanden zijn afgeprijsd. 

BlokkerVierhetvoordeel.jpg

22 september 2017: Op=Op Dagen bij Blokker

Op zaterdag 23 september 2017 starten de Op=Op Dagen van Blokker weer. De actie duurt tot en met woensdag 4 oktober. 

 

Op=Op Dagen

De Op=Op Dagen van Blokker zijn snel gegroeid in populariteit. Het is dan ook een actie waarbij alledaagse huishoudelijke artikelen stukken voordeliger de deur uitgaan; van airfryers tot glazen, van schoonmaakmiddelen tot koffie en van waterkokers tot pannen. De Op=Op Dagen vinden plaats in de filialen en online op Blokker.nl.

Blokkeropopdagen2.jpg

1 september 2017: 10% korting op stofzuigers

Bij Blokker krijg je 10% korting op alle stofzuigers. In totaal zijn honderden typen stofzuigers afgeprijsd. Kies bijvoorbeeld een stofzuiger met zak, zonder zak, een steelstofzuiger, een kruimeldief, een robotstofzuiger, een waterstofzuiger, enzovoorts. De 10% is overigens een minimum korting, want een groot aantal stofzuigers is zelfs nog sterker afgeprijsd.

BlokkerStofzuigers.jpg

19 juni 2017: Grootste Sale

Bij Blokker zijn duizenden producten scherp afgeprijsd tijdens de grootse sale.

 

Grootse Sale

Blokker heeft weer een actie die zeer de moeite waard is. Het is momenteel Grootse Sale en dat betekent heel veel korting op duizenden producten uit het ruime assortiment. Hierdoor koop je momenteel voordelige consumentenelektronica, speelgoed, eetgerei, pannen, woonartikelen, enzovoorts.

BlokkerGrootseSale-1.jpg

27 mei 2017: 15% kassakorting

Tot en met zondag 28 mei ontvang je 15% korting op bijna alles bij Blokker. Ook 10% korting op elektra. 

 

Extra Kassakorting Blokker

Blokker heeft momenteel een actie waarbij je op bijna het hele assortiment 15 procent korting krijgt. Ook krijg je korting op elektra, te weten 10 procent. De kortingen zijn zowel geldig in de winkels als in de webwinkel van Blokker.

 

Tot en met zondag

De actie duurt tot en met zondag 28 mei 2017.

BlokkerKassakorting-1.jpg

Blijf op de hoogte

Meldingontvangenacties-23.png

Uitgelichte acties:

Blokker treinkaartactie

Enkele malen per jaar verkoopt Blokker voordelige treinkaarten waarmee je een dag lang kunt reizen door Nederland.

Op=op dagen

Scherpe aanbiedingen op vele honderden artikelen uit het Blokker assortiment tijdens de Op=op dagen.

Black Friday

Eind november is het Black Friday en ook bij Blokker kan je profiteren van de aanbiedingen.

Reacties