Blokker Black Friday

Last update: 25-02-2020

Eind november gaan de harten van koopjesjagers altijd een stuk sneller slaan, want dan staan Black Friday en Cyber Monday voor de deur. Het aantal Nederlandse winkels dat uitverkoop houdt tijdens voornamelijk Black Friday groeit ieder jaar snel. Het leuke aan Black Friday is dat het geen exclusieve sale voor modewinkels is. Ook elektronicaketens, huishoudelijke winkels en andere winkelketens organiseren een uitverkoop. Ook Blokker deed in het verleden al mee. Wat mogen we van Blokker verwachten in 2020? Komt er weer Black Friday bij Blokker?

Ook Black Friday bij Blokker?

We kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken en Blokker communiceert ook pas vlak voor de start van Black Friday of er dit jaar weer een actie plaatsvindt. Maar als we afgaan op de voorgaande jaren staan alle seinen ook voor 2020 weer op groen. Blokker is bijvoorbeeld bekend door het Kortingsweekend dat ze jaarlijks organiseren rondom Black Friday. Het Kortingsweekend loopt door tot en met de maandag erna wanneer het Cyber Monday is. Hierdoor duurt de uitverkoop maar liefst vier dagen.

Datum

Als dezelfde strategie als vorig jaar wordt gehanteerd zal het Black Friday Kortingsweekend bij Blokker beginnen op vrijdag 27 november en duren tot en met Cyber Monday op maandag 30 november 2020.

Waar vind je de aanbiedingen?

Blokker heeft honderden filialen in Nederland waar je van de kortingen kunt profiteren. Maar als je van online shoppen houdt kan je misschien nog beter terecht op de webshop omdat daar alle aanbiedingen bij elkaar staan.

Mis het Kortingsweekend niet, meld je aan

Ook al duurt de uitverkoop straks waarschijnlijk vier dagen, als je even niet oplet is het weer voorbij. Meld je via de button hieronder aan en we zullen je een mailtje sturen zodra het Black Friday Kortingsweekend bij Blokker weer gaat beginnen: