Op=Op dagen Blokker 2019

Last update: 25-11-2017

 

Het is nog niet zeker of en wanneer de Op=Op Dagen van Blokker terugkeren in 2019.

 

 

 

Huishoudelijke producten maken ons leven makkelijker, denk maar aan stofzuigers, keukengerei, mixers of apparatuur. Dit gemak komt natuurlijk met een prijs, want voor een compleet huishouden ben je ieder jaar al snel honderden euro’s of meer kwijt. Blokker biedt gelukkig uitkomst met de Op=Op dagen. Tijdens de Op=Op dagen van Blokker betaal je stukken minder voor huishoudelijk artikelen en bespaar je dus veel geld. Kom te weten wanneer de Op=Op dagen 2018 worden georganiseerd bij Blokker. Ook kan je je opgeven voor het ontvangen van een melding zodra bekend is wanneer ze weer beginnen. 

Op=Op dagen Blokker

Blokker is al vele decennia de winkel voor de broodnodige huishoudelijke artikelen. In bijna ieder dorp is wel een filiaal te vinden, dus bijna iedereen is wel bekend met winkelen bij Blokker. Een van de kortingsacties die Blokker organiseert zijn de Op=Op dagen wanneer honderden artikelen sterk zijn afgeprijsd. Het aanbod tijdens de Op=Op dagen is behoorlijk indrukwekkend en divers. Van pannen tot glazen, van afwasmiddel tot airfryers, van kussens tot waxinelichtjes, van babydoekjes tot elektrische tandenborstels en van strijkijzers tot stofzuigers; het wordt allemaal verkocht.

Datum 2018

Blokker is druk bezig met het opzetten van nieuwe marketingstrategieën, waarbij de winkelketen heeft aangegeven in het gat te willen duiken dat is ontstaan na het verdwijnen van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf en het Prijzencircus van V&D. Ook lijkt het of de Op=Op dagen een vervolg zijn op de Dolle Dagen. Het is dus nog niet duidelijk hoe vaak de Op=Op dagen van Blokker in 2018 worden georganiseerd. We vermoeden twee keer per jaar, eenmaal in maart/april en eenmaal in september/oktober:

  • Eind maart tot en met begin april 2018 (niet bevestigd)
  • Eind september tot en met begin oktober 2018 (niet bevestigd)

Ook online

Uiteraard is het aantal Blokker winkels in Nederland enorm, je kunt dus op zeer plekken profiteren van de kortingen. Ook vanuit huis ben je er gewoon bij, want de kortingen zijn ook geldig in de webwinkel van Blokker. 

Korting

Het kortingsbedrag varieert per artikel. Blokker werkt tijdens de Op=Op dagen niet met percentages maar met gewone prijsverlagingen. Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen zoals ‘van € 119 voor € 79’.

Ontvang een melding

Het is dus nog niet duidelijk wanneer de volgende editie van de Blokker Op=Op dagen plaats zal gaan vinden. We gaan dit goed in de gaten houden. Om de volgende actieweken niet te missen kan je jezelf aanmelden via onderstaand button voor het ontvangen van melding zodra er nieuwe datums bekend zijn. Zo mis je de Op=Op dagen dus nooit:

Reactie plaatsen

Reacties

MAMPAEY
7 jaar geleden

Geachte, ik zou graag weten wanneer en waar de uitverkoop plaatsvindt gr mampaey

Thyab
7 jaar geleden

Ik wil graag weten waneer de uitverkoop is ???
En waar ???
Groetjes thyab