KLM Werelddeal Weken

Voordelige wereldwijde vliegtickets

Last update: 25-02-2020

Voordelige vliegtickets van KLM koop je tijdens de KLM Werelddeal Weken. Deze kortingsweken vinden twee keer per jaar plaats en duren telkens meerdere weken lang. Tijdens de KLM Werelddeal Weken is het mogelijk om KLM vliegtickets te kopen naar bestemmingen over de hele wereld met honderden euro’s korting. Wie van plan is een verre reis te maken doet er dus verstandig aan te wachten op de KLM Werelddeals. Maar wanneer vinden de KLM Werelddeal Weken eigenlijk plaats? Kom meer te weten over de datum van de KLM Werelddeal Weken 2020 inclusief informatie over de bestemmingen, voorwaarden, KLM Package Deals en kortingen.

KLM Werelddeals

Kan je niet wachten op het moment dat je er weer met het vliegtuig op uit kan trekken? Bespaar honderden euro’s op vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld tijdens de KLM Werelddeal Weken. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een citytrip in Europa, een roadtrip door de USA wilt maken, wilt snorkelen in de Caraïben of op safari wilt in Afrika; KLM heeft aanbiedingen voor honderden bestemmingen. De KLM Werelddeal Weken worden twee keer per jaar georganiseerd en veel consumenten wachten ieder jaar speciaal tot de KLM Werelddeal Weken om hun vliegtickets dan te kopen. Je moet alleen weten wanneer je kunt profiteren van de KLM Werelddeals.

Datum KLM Werelddeal Weken

Luchtvaartmaatschappij KLM maakt ieder jaar veel reclame voor de Werelddeals, maar ze houden de begindatum van tevoren nog wel geheim. Niemand, behalve sommige mensen binnen KLM, heeft dus een idee van wanneer de KLM Werelddeal Weken van start gaan. Kijken we naar de voorgaande edities dan is wel duidelijk dat de KLM Werelddeal Weken ieder jaar ongeveer op hetzelfde moment plaatsvinden. Ieder jaar is de eerste editie van de KLM Werelddeal Weken in de maand januari, waarbij de kortingsweken de laatste keer zelfs al eind december begonnen. De tweede editie is altijd grotendeels in de maand september, maar ook hier begint het al vaak eind augustus.

KLM Werelddeal Weken 2020

In 2020 vinden de KLM Werelddeal Weken plaats van:

  • Vanaf donderdag 9 januari 2020 
  • Vanaf donderdag 3 september 2020 

Bestemmingen

KLM is een vliegmaatschappij die actief is in grote delen van de wereld. Het is dan ook mogelijk om met KLM te vliegen naar bestemmingen in alle continenten. Tijdens de KLM Werelddeal Weken zijn er onder andere kortingstickets naar bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië, de Caraïben, het Midden-Oosten en Afrika. Vliegtickets kunnen voordelig worden geboekt naar bijvoorbeeld New York, Curaçao, Milaan, Bangkok, Rio de Janeiro, Dubai, Johannesburg, enzovoorts. Er zijn voordelige tickets te koop naar wel honderden bestemmingen.

Boeken KLM Werelddeal

Op de website van de KLM Werelddeal Weken zijn alle bestemmingen overzichtelijk op een rij gezet. Het is mogelijk om de droomlocatie te zoeken middels een zoekfunctie. Maak een keuze van de bestemming en kies onder andere de vertrekdatum en retourdatum. Het kan voorkomen dat de passagiersvluchten die je koopt via de KLM Werelddeal Weken worden uitgevoerd door partners of dochters van KLM. Tijdens het kiezen van een vlucht is dit duidelijk aangegeven en kan hier zelfs de keuze worden gemaakt met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Gedurende het bestelproces is telkens zeer duidelijk aangegeven wat de eventuele meerprijs is voor andere vluchten of datums. Je kunt dus zeer eenvoudig de voordeligste vlucht uitkiezen en boeken.

Korting

De korting die je krijgt op een vliegticket tijdens de KLM Werelddeal Weken varieert natuurlijk per bestemming. De korting op voordeligere tickets naar Europese bestemmingen bedraagt bijvoorbeeld vaak enkele tientallen euro’s. Maar kijk je naar bestemmingen die gelegen zijn in andere continenten, dan loopt de korting op tot wel twee à driehonderd euro. Deze korting is per ticket, dus wanneer je bijvoorbeeld met het hele gezin op vliegvakantie gaat bespaar je al snel meer dan duizend euro.

Passagiersvluchten

De KLM Werelddeal Weken zijn gericht op de passagiersvluchten. Hoewel de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij ook een grote speler is in het vrachtvervoer, zijn er daarvoor geen aanbiedingen te koop.

KLM Package Deals

Het is mogelijk om voor een groot deel van de bestemmingen tijdens de KLM Werelddeal Weken te kiezen voor een KLM Package Deal. Deze aanbiedingen bestaan behalve het vliegticket ook uit een hotelkamer en eventueel autohuur. Dankzij het boeken van een KLM Package Deal is je reis nog zorgelozer en beter geregeld dan deze al was.

Melding ontvangen?

De precieze datum van de KLM Werelddeal Weken zijn pas bekend kort voordat ze beginnen. Het is daardoor zonde als je de voordelige vliegtickets zou mislopen. Ontvang een melding zodra de begindatum bekend is door je aan te melden via onderstaande button: