KLM acties 2019

Wanneer beginnen welke acties?

Last update: 02-01-2019

Droom je vaak over vliegvakanties naar verre zonnige oorden? KLM maakt het kopen van voordelige vliegtickets een stuk eenvoudiger aangezien de luchtvaartmaatschappij regelmatig bijzondere acties organiseert. We kennen allemaal de Werelddeal Weken, maar KLM heeft nog veel meer sales en acties. We zochten uit wat voor acties we kunnen verwachten in 2019 en op welke datum deze acties van start zullen gaan.

Werelddeal Weken

De nummer 1 actie van KLM qua populariteit zijn de Werelddeal Weken. Deze actie biedt reizigers de kans om voordelige vliegtickets te boeken naar tal van bestemmingen in de hele wereld. Je bespaart al snel honderden euro’s per vliegticket. De Werelddeal Weken vinden twee keer per jaar plaats. De eerste editie is vermoedelijk begin januari 2019 en de tweede editie staat voor begin september 2019. Iedere editie duurt circa 2 tot 2,5 week lang.

Package Deals Wereldkorting & Voucherkorting

Package Deals zijn een combinatie van vlucht en verblijf. Bij KLM zijn er vaak kortingsacties gericht op de Package Deals. Denk aan kortingen oplopend tot € 250, Voucherkortingen of Package Deals met Wereldkorting. Wanneer er kortingen zijn is nog niet geheel duidelijk maar we verwachten dat er Package Deals met wereldkorting is in de tweede helft van januari 2019 en vanaf eind september 2019. Kortingsbedragen op Package Deals zijn er dan mogelijk weer begin juli en begin november 2019. De Voucherkortingen zijn er mogelijk weer in mei 2019.

USA Aanbiedingen

De Verenigde Staten zijn een prachtig land met echte wereldsteden en overweldigende natuur. Tijdens de USA Aanbiedingenactie scoor je vliegtickets of package deals met enorme korting en vlieg je voor een schijntje naar steden als New York of Los Angeles. De USA Aanbiedingen zijn vermoedelijke vanaf eind februari 2019 weer te koop.

Sale

Ook bij KLM is er een actie die luistert naar de naam Sale. Tijdens de Sale krijg je 45% korting op de mooiste bestemmingen. De KLM Sale duurt ongeveer een week en vindt mogelijk half april 2019 plaats.

Koningsdag

KLM is koninklijk en dus is Koningsdag een belangrijke dag. Tijdens Koningsdag (27 april 2019) zullen er weer leuke aanbiedingen zijn met kortingen tot wel 45% op tickets naar wereldwijde bestemmingen. Om alles nog eens extra leuk te maken krijg je bij boekingen duizenden Air Miles cadeau.

Wie jarig is trakteert

KLM bestaat in oktober 2019 maar liefst 100 jaar dus we kunnen er van verzekerd zijn dat er bijzondere acties zullen zijn. Ieder jaar trakteert KLM namelijk al op haar verjaardag, dus de 100e verjaardag zal alleen maar groter zijn!

Blue Fly Days

Bij KLM geen Black Friday, maar de Blue Fly Days. Tijdens de Blue Fly Days kleurt de wereld KLM-blauw dankzij aanbiedingen naar de mooiste bestemmingen. De Blue Fly Days duren waarschijnlijk van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 november 2019.

Vijf Dagen Voordeel

De winter staat voor de deur, het is hét moment om een vakantie te boeken. Bij KLM doe je dat vanaf vermoedelijk medio december 2019 weer tijdens Vijf Dagen Voordeel. Gedurende vijf dagen profiteer je dan namelijk van hoge korting op veel bestemmingen over de hele wereld.

Last minute reis

De last minute sector is een enorme branche in de vakantie- en luchtvaartsector. Onverkochte vakanties of vliegtickets betekenen omzetverlies en zijn daardoor zeer ongewenst. KLM biedt daardoor kortingen aan op vliegtickets die op het laatste moment worden verkocht.

Overige acties

KLM organiseert regelmatig leuke acties, het is teveel om allemaal op te noemen. Enkele minder grote acties die in 2019 mogelijk weer terugkeren zijn de acties waarbij je Air Miles kunt inleveren, De Najaarsaanbiedingen, KLM’s Geslaagde Actie, KLM Kofferpakkers en wie weet ook een Blue Monday Sale eind januari 2019.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe KLM acties: