KLM Package Deals 2019

Wanneer begint deze actie?

Last update: 01-02-2019

Package Deals zijn een combinatie van vlucht en verblijf. Eventueel kan er zelfs vervoer ter plaatse worden geregeld. Een complete vakantie dus voor een betaalbaar bedrag.  Bij KLM zijn er vaak kortingsacties gericht op de Package Deals waardoor je dus nog voordeliger op reis kunt gaan. Sommige kortingen lopen zelfs op € 250. Ook zijn er de Voucherkortingen en Package Deals met Wereldkorting. We zochten uit welke Package Deals acties er in 2019 zijn en op welke datum deze beginnen.

Package Deals met Wereldkorting

De Package Deals met Wereldkorting is een actie waarbij je tot wel € 300 korting krijgt op je reis en verblijf. Er zijn aanbiedingen voor bestemmingen over de hele wereld, dus kies je favoriete bestemming maar uit!  Package Deals met Wereldkorting zijn vermoedelijk weer verkrijgbaar in januari en september 2019. Iedere editie duurt telkens een week dus je moet er snel bij zijn.

Voucherkortingen Europa en Wereld

De afgelopen jaren deelde KLM ook kortingscodes uit voor kortingen op Package Deals binnen Europa en buiten Europa. Mogelijk is er medio mei 2019 weer een actie waarbij je € 50 korting krijgt op Package Deals binnen Europa en € 100 op Package Deals buiten Europa (rest van de wereld). Om gebruik te maken van de Voucherkorting vul je een kortingscode in tijdens de bestelling waarna het bedrag vanzelf zal worden aangepast.

Overige Package Deals acties

Ook de rest van het jaar is er nog genoeg korting te krijgen op je Package Deals. Zo verwachten we bijvoorbeeld begin juli 2019 een actie waarbij je 100 euro krijgt op je pakketreis en in november 2019 een actie waarbij je zelfs tot 250 euro korting krijgt. We houden goed in de gaten welke KLM acties er zullen zijn en dit wordt direct gemeld op Klantacties.

Ontvang een melding