A-merken en winkelketens
Home » KLM

KLM

Overzicht acties en aanbiedingen

Last update: 23-11-2017

Laatste nieuws

USA aanbiedingen

voordelige vliegtickets naar topbestemmingen in de USA
vlieg bijvoorbeeld naar New York vanaf € 399, Orlando vanaf € 449, enzovoorts
mogelijkheid tot boeken van voordelige package deals (vlucht + hotel)
boeken is mogelijk tot en met 5 maart 2018

Package Deals met wereldkorting

 tot en met dinsdag 30 januari 2018
 boek voordelig complete vakanties inclusief vliegtickets en verblijf
 keuze uit topbestemmingen over de hele wereld

Werelddeal Weken

 vanaf donderdag 4 januari 2018
 voordelige vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld
 dé grootste kortingsactie van KLM, bespaar honderden euro's

Vijf Dagen Voordeel

Tot en met maandag 27 november profiteer je van de Vijf Dagen Voordeel bij KLM. Vlieg voordelig naar bestemmingen over de hele wereld.

 

Vijf Dagen Voordeel

KLM staat bekend vanwege de scherpe aanbiedingen op haar vliegtickets. Zo zijn er nu de Vijf Dagen Voordeel bij KLM waarbij je honderden euro's bespaart op vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld. Kies bijvoorbeeld uit bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied, Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

 

Actieperiode

De actie Vijf Dagen Voordeel van KLM loopt van 23 tot en met 27 november 2017. Aan de vliegtickets is wel vaak een reisperiode verbonden, dus let hier goed op tijdens het boeken.

KLM is 98 jaar en dat vieren ze met kortingen

KLM bestaat 98 jaar en om dat te vieren kan je nu voordelige vliegtickets kopen naar New York, Curaçao en Colombo. De kortingen zijn in totaal 98 uur geldig en duren tot en met 11 oktober om 12.00 uur. De vliegtickets kosten:

  • New York: vanaf € 449
  • Curaçao: vanaf € 499
  • Colombo: vanaf € 649

Werelddeal Weken

De belangrijkste actie van KLM, de Werelddeal Weken, beginnen weer op donderdag 7 september. Gedurende twee of drie weken (dat is nog niet bekend), zijn er weer honderden voordelige vluchten te koop. Per vliegticket kan de besparing oplopen tot enkele honderden euro's. Er kan worden gekozen uit bestemmingen over de hele wereld. 

Kofferpakkers

Boek vanaf 13 juli 2017 een van de KLM Kofferpakkers en vlieg in het najaar voordelig naar topbestemmingen over de hele wereld.

 

KLM Kofferpakkers

Voor wie na de zomerperiode nog een reis wil boeken zijn de KLM Kofferpakkers zeer interessant. Je krijgt tot honderden euro's korting op vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen. Vlieg bijvoorbeeld voordelig naar steden als New York, Havana, Miami of Beijing. Maar ook bestemmingen binnen Europa zijn voordelig geprijsd. Via de site van KLM sorteer je eenvoudig op continent en prijsklasse.

Sale voor Flying Blue deelnemers

Op 9 mei 2017 start de sale van KLM vliegtickets naar bestemmingen wereldwijd voor Flying Blue leden.

 

Flying Blue

KLM baat samen met verschillende andere vliegtuigmaatschappijen een Frequent Flyer spaarprogramma uit, luisterend naar de naam Flying Blue. Wie vliegt met een van de deelnemende maatschappijen spaart Flying Blue Miles. De gespaarde Miles kunnen weer worden gebruikt voor bijvoorbeeld gratis vluchten (of met korting), hotels, enzovoorts. Hoe meer en hoe verder je vliegt, hoe meer Miles je spaart.

 

Flying Blue Private Sales

Op dinsdag 9 mei 2017 start de Flying Blue Private Sales waarbij deelnemers van het spaarprogramma toegang krijgen tot scherpe aanbiedingen naar tal van bestemmingen. Een voorwaarde is dus wel dat je bent aangemeld als deelnemer. Deelname aan Flying Blue is overigens geheel gratis. 

Voordelig naar de USA

Flaneren in Californië, een rauwe stedentrip naar New York of genieten van de ongerepte natuur in de binnenlanden? Met KLM vlieg je in het najaar en winter voordelig naar de USA.

 

Amerika spreekt tot de verbeelding van velen. In de Verenigde Staten heb je megasteden met wolkenkrabbers, prachtige natuur en je hebt natuurlijk de American way of life. Niet voor niets reizen ieder jaar honderdduizenden Nederlanders naar de Verenigde Staten voor een vakantie. In het najaar en winter vlieg je extra voordelig dankzij de USA Kofferpakkers van KLM.

 

Dankzij de kortingsactie van KLM vlieg je in het najaar extra voordelig naar de Verenigde Staten. Er kan worden gekozen uit tientallen bestemmingen in de USA. De korting dankzij de USA Kofferpakkers bedraagt per vliegticket meestal tussen de € 100 en € 500,-.

 

USA Kofferpakkers kunnen nog worden gekocht tot en met woensdag 19 april 2017. De reisdatum van de Kofferpakkers bevindt zich tussen 1 september 2017 en 28 februari 2018. Eventueel kan er worden gekozen voor een Package Deal waarbij behalve de vlucht ook de overnachtingen zijn verzorgd. 

Blijf op de hoogte

Voorbeeld HTML

Uitgelichte acties:

KLM Werelddeal Weken

Tijdens de KLM Werelddeal Weken koop je vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld met honderden euro's korting. Het is de meest populaire vliegactie van Nederland.

Black Friday Sale KLM

Ook bij KLM zijn er aanbiedingen tijdens Black Friday.

Last minute reizen

Hecht je niet veel waarde aan lang van tevoren weten waar je vakantie of reis naar toe gaat? En hecht je wel waarde aan een vollere portemonnee? Boek dan een last minute vliegticket bij KLM en bespaar veel geld.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.