Voordelige KLM vliegtickets tijdens Black Friday?

Last update: 25-02-2020

Black Friday is een internationale uitverkoop die afkomstig is uit Nederland. Langzaam maar zeker organiseren steeds meer Nederlandse bedrijven en winkelketens acties rondom Black Friday. Het waren vooral elektronicaketens en internationaal opererende bedrijven die als eerste Black Friday introduceerden. KLM is een Nederlands bedrijf maar heeft natuurlijk banden met de hele wereld. Betekent dit dan ook dat KLM acties heeft tijdens Black Friday 2020? We zochten het voor je uit.

Black Friday bij KLM

KLM vliegt naar bestemmingen over de hele wereld en is de favoriete vliegmaatschappij van miljoenen mensen.  Als je dan ook nog wat kunt besparen op je vliegtickets van KLM wordt vliegen nog een stukje leuker. Geld besparen is bijvoorbeeld mogelijk tijdens de Werelddeal Weken of het Vijf Dagen Voordeel. Aangezien tijdens de Black Friday Sale wereldwijd door veel vliegtuigmaatschappijen groots wordt aangepakt, is het interessant om eens te kijken hoe het met KLM zit. En dat lijkt wel goed te zitten, want de voorgaande jaren waren er hoge kortingen op een groot aantal vliegtickets. KLM beperkte de kortingen niet alleen tot de vrijdag van Black Friday zelf, maar ook de dag ervoor en enkele dagen erna waren er kortingen.

Datum 2020

Ieder jaar kan de strategie van een bedrijf als KLM natuurlijk veranderen, maar dat KLM iets gaat organiseren rondom Black Friday lijkt wel zeker te zijn. Als we een inschatting mogen maken, let op dit is niet bevestigd door KLM, dan duurt de Black Friday Sale bij KLM van donderdag 26 november tot en met maandag 30 november 2020.

Kortingen verzilveren

De aanbiedingen zijn tijdens de Black Friday Sale te vinden op de website van KLM. Het aanbod kan variëren gedurende de dagen dus het is verstandig soms niet te lang te wachten met het kopen van een vliegticket.

Ontvang een melding

Misschien volg je het nieuws rondom acties van KLM op de voet, in dat geval zal je de Black Friday aanbiedingen niet mislopen. Volg je het allemaal wat minder op de voet en wil je op de hoogte blijven van wanneer de uitverkoop gaat beginnen? Meld je dan aan via onderstaande button en we sturen je een melding zodra de begindatum bekend is: