De Bijenkorf Sale 2020

Begindatum uitverkoop totaaloverzicht

Last update: 22-05-2020

De Bijenkorf is een van de meest exclusieve winkelketens van Nederland en mede hierdoor wordt er minder snel gestunt met bodemprijzen. Het assortiment bestaat namelijk uit internationale topmerken die minder geschikt zijn voor het stunten met prijzen. Toch zijn er gedurende het jaar meerdere sales en uitverkoopacties  bij De Bijenkorf, waarvan kan worden geprofiteerd in de winkels en natuurlijk in de webwinkel. Behalve de bekende zomersale en wintersale zijn er nog diverse andere scherpe acties. Kom te weten wanneer je in 2020 bij De Bijenkorf terecht kan voor de sale.

4 Halen 3 Betalen Woonvoordeel

De laatste jaren was er twee keer jaar ruimte voor 4 Halen 3 Betalen Woonvoordeel, telkens startend in de maanden januari en augustus. Vermoedelijk is er in 2020 ook weer 4 Halen 3 Betalen Woonvoordeel in januari en augustus/september 2020. Zoals de naam al aangeeft koop je tijdens deze sale 4 artikelen van de woonafdeling (bijvoorbeeld glazen, badtextiel en glazen) en betaal je er maar 3. Het voordeligste artikel wordt aangemerkt als gratis.

Paasvoordeel

Rondom de Paasdagen pakt De Bijenkorf altijd uit met een leuke sale, namelijk Paasvoordeel of ook weleens Vrolijk Paasvoordeel genoemd. De korting die je krijgt bedraagt 20 tot 30% op vele tienduizenden afgeprijsde artikelen. De aanbiedingen richten zich op mode voor dames, heren en kinderen én op woonartikelen. Paasvoordeel begint meestal op de woensdag voor Pasen en eindigt op Tweede Paasdag. Vermoedelijk vindt de sale daarom plaats van woensdag 15 tot en met maandag 20 april 2020.

Glamour Day

De Bijenkorf doet vaak niet mee aan landelijke saleperiodes, maar een uitzondering vormt Glamour Day. Deze speciale kortingsdag vindt twee keer per jaar plaats, eenmaal in april en eenmaal in september. Vermoedelijk kan je dus tijdens Glamour Day 2020 ook terecht bij De Bijenkorf voor 20% korting.

Verrassend Voordeel

Twee keer per jaar is er Verrassend Voordeel bij De Bijenkorf, een kortdurende sale van maar enkele dagen per editie. Verrassend Voordeel vindt over het algemeen plaats in de maanden mei en september. Voor 2020 is de verwachting ook dat mei en september de periode zal zijn. Tijdens Verrassend Voordeel mag worden gerekend op 20 en vaak 30% korting op mode, cosmetica en woonartikelen van topmerken.

Zomersale

Een van de grootste saleperiodes van het jaar is de zomersale. Tijdens de Bijenkorf zomersale gaat voornamelijk de lente- en zomermode in de uitverkoop, maar ook woonartikelen en cosmetica zijn gunstig geprijsd. De korting tijdens de zomersale loopt op tot maar liefst 50%. De zomersale vindt altijd plaats in de periode juni en juli. De prognose is dat de zomersale bij De Bijenkorf medio juni 2020 van start gaat.

Herfstvoordeel

In het najaar is een soort mid season sale bij De Bijenkorf onder de noemer Herfstvoordeel. De afgelopen jaren vond Herfstvoordeel plaats in september of oktober. Ook in 2020 zal Herfstvoordeel dus waarschijnlijk in september of oktober plaatsvinden waarbij de sale ongeveer vijf dagen lang zal duren. Tijdens Herfstvoordeel shop je voordelige woonartikelen en herfstmode voor dames, heren en kinderen met kortingen van 30%.

Sintaanbiedingen

In de aanloop naar Sinterklaas organiseert De Bijenkorf een speciale sale met Sint Aanbiedingen. Gedurende ongeveer 6 dagen in de maand november krijg je tot 30% korting op duizenden artikelen welke ideaal zijn om te geven tijdens het Sintfeest. Een mooie kans op voordelige cadeaus zoals mode, woonartikelen en cosmetica. De Sint Aanbiedingen zijn er naar verwachting eind november 2020.

Wintersale

De laatste sale van het jaar is ook misschien wel de allergrootste, in december start namelijk weer de wintersale. Een aanzienlijk deel van het assortiment waaronder flink veel wintermode en cosmetica gaat dan met korting de deur uit. De wintersale start waarschijnlijk medio december 2020 en loopt zelfs door tot in januari van het nieuwe jaar.

Overige acties

Ieder jaar pakt De Bijenkorf uit met andere acties. Enkele voorbeelden zijn de Gestipte Artikelen en wie weet wel de Blue Monday Sale in 2020. Op dit moment is dit nog onzeker.

Geen Black Friday en Cyber Monday

Misschien vraag je jezelf af waar Black Friday Sale en Cyber Monday Sale zijn gebleven? De Bijenkorf doet simpelweg niet mee aan deze uitverkoopdagen. Misschien is dit in 2020 wel anders, maar er zijn nog geen signalen dat dat dit keer wel zo is.

Geen Drie Dwaze Dagen

Het grootste slachtoffer van deze hernieuwde strategie van de Bijenkorf zijn de Drie Dwaze Dagen. Deze uitverkoopperiode was ongelooflijk populair en mensen lagen bijna voor de deur te wachten tot het startschot werd gegeven. De Bijenkorf vindt een dergelijke grootschalige uitverkoopperiode niet meer bij het imago passen en heeft er daarom een streep doorgezet. Ook de Maffe Marathon bestaat niet meer.

Hele jaar De Bijenkorf Outlet

Als je het hele jaar door van kortingen bij De Bijenkorf wilt profiteren kan je de online outlet bezoeken. In De Bijenkorf Outlet is het namelijk het hele jaar door sale en uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot ongeveer 70%. Volgt onderstaande stappen voor de allerhoogste kortingen:

  1. Ga naar de outletpagina van De Bijenkorf
  2. Selecteer aan de linkerzijde het minimale kortingspercentage dat je wilt of klik aan de rechterzijde op het pijltje naast 'aanbevolen' en kies voor de optie prijs oplopend.
  3. Shop nu de items van De Bijenkorf met de hoogste korting en de laagste prijzen

Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een officiële creditcard welke wordt uitgebracht door ICS Cards. De Bijenkorf Card geeft shoppers de kans om tijdens het winkelen punten te sparen. Deze punten kunnen worden omgezet in shoptegoed waarmee je gratis producten of kortingen kunt krijgen.

Weet wanneer de sale begint

Het moment dat de sale begint bij de Bijenkorf blijft vaak geheim tot enkele dagen voor het begin. Als je de uitverkoop niet wilt missen kan je je opgeven voor het ontvangen van een automatische melding zodra de sale gaat beginnen bij de Bijenkorf: