Etos treinkaartactie

Wanneer begint de treinkaartactie in 2020?

Last update: 29-01-2020

Twee keer per jaar kan je bij Etos terecht voor voordelige treinkaartjes. De Etos treinkaartenactie geeft recht op een dag reizen per trein voor minder dan 20 euro. Tevens heb je meestal recht op lekkernijen. Met de treinactie ben je tot wel tientallen euro’s voordeliger uit dan wanneer je een normaal treinkaartje had moeten kopen. Maar wanneer kan je weer voordelige Etos treinkaartjes kopen? Hoe zijn de reisvoorwaarden en wat kosten de treintickets tijdens de kortingsactie.

Datum 2020

Etos maakt de begindatum van de voordelige treinkaartactie pas kort voor de start bekend zodat het verrassingseffect zo groot mogelijk is. Hierdoor weet niemand exact wanneer de Etos Treinkaartjes weer in de uitverkoop gaan. De afgelopen jaren waren er telkens twee actieperiodes. In 2020 zijn de tickets te koop van:

  • Maandag 5 tot en met zondag 18 april 2020 (niet bevestigd)
  • Maandag 2 tot en met zondag 15 december 2019 (niet bevestigd).

Wat kost een Etos treinkaartje?

De Etos treinkaartjes kosten circa € 19,75 per stuk, maar de prijs kan per editie variëren. Over het algemeen is een Etos treinkaartje inclusief een voucher welke recht geeft op eten en/of drinken.

Kinderen

Ook kinderen kunnen gebruik maken van een Etos treinkaartje, alleen is dit financieel niet altijd even verstandig. Het is namelijk voordeliger om een kind tot en met 11 jaar met een Railrunner kaartje te laten reizen. Tot en met drie jaar oud mogen kinderen gratis gebruik maken van de trein.

Waar kopen Etos treinkaartje?

De treinkaartjes van Etos zijn te koop in de verschillende filialen. Het is niet mogelijk om de voordeeltickets te kopen bij de Etos stationsfilialen. Ook online zijn de tickets niet te koop.

Geldigheid Etos treinkaartje

De treinkaartjes kunnen worden gebruikt voor een dag reizen met de trein. De Etos treinkaartjes zijn alleen geldig na 11.00 uur wanneer de treinen meestal minder vol zijn. De tickets zijn vervolgens te gebruiken tot en met de laatste trein van de dag en de dag eindigt pas om 4.00 uur ‘s nachts. De Etos treinkaartjes zijn niet onbeperkt geldig. De datum waarbinnen het treinkaartje verzilverd moet zijn, is op het ticket aangegeven. Ook populaire periodes zoals vakanties zijn inbegrepen binnen de gebruiksperiode.

Treinmaatschappijen

Met het Etos treinkaartje kan je reizen met bijna iedere treinmaatschappij die actief is in Nederland. Uiteraard is het mogelijk te reizen met de Nederlandse Spoorwegen, maar ook Syntus, Breng, Veolia, Arriva en Connexxion doen mee. Er is één uitzondering, er kan niet worden gereisd met Thalys.

Blijf op de hoogte

Via onderstaande button houden we je op de hoogte wanneer de Etos treinkaartactie weer gaat beginnen. We sturen je een melding zodra de begindatum weer bekend is: