Home » AH Hamsterweken

AH Hamsterweken 2019

Wanneer Hamsteren bij Albert Heijn?

Last update: 29-01-2019

Wie kent ze niet, die schattige hamstertjes die regelmatig opduiken in de reclames van Albert Heijn. De hamsterfiguren zijn de sterren van de Hamsterweken, een bekend begrip in Nederland en zelfs een van de grootste acties van het land. Tijdens de Hamsterweken bespaar je veel geld op je boodschappen bij Albert Heijn, denk aan 1+1 gratis of verlaagde prijzen. Hamsteren is meerdere keren per jaar mogelijk aangezien de actie om de paar maanden wordt georganiseerd. We zochten uit op welke datum de Hamsterweken van start gaan in 2019 en welke aanbiedingen er zijn.

Datum 2019

Hamsteren is meerdere keren per jaar mogelijk bij Albert Heijn, de laatste jaren vaak wel gedurende zes periodes. Het exacte begin wordt pas kort voor de start bekendgemaakt, maar door te kijken naar voorgaande jaren kan er vermoedelijk in 2019 weer worden gehamsterd in de periodes:

  • Begin januari: altijd prettig zo kort na de dure feestdagen
  • Maart: een voordelig voorjaar
  • Juni: ideaal met het oog op de naderende zomervakantie
  • Eind augustus: even flink hamsteren nu de scholen en het werk weer gaat beginnen
  • Begin oktober: flink inslaan tijdens het najaar
  • Begin december: vlak voor de feestdagen de voorraad aanvullen
  • De duur van de Hamsterweken varieert per editie en kan één, twee of drie weken zijn. Houd de folder van Albert Heijn goed in de gaten voor de duur van de actieperiode.

Wat zijn de aanbiedingen?

Tijdens de Hamsterweken geldt voor vele tientallen producten dat het 2e artikel gratis is (1+1 gratis). Tevens zijn er aanbiedingen waarbij de prijs verlaagd is naar een mooi rond getal (bijvoorbeeld € 2). Dankzij het aanbod tijdens de AH Hamsterweken kan je een voorraadje  aan voedingsmiddelen thuis creëren, precies zoals hamsters voedsel opbulken voor de periode die komen gaat. Het aanbod kan overigens per week wijzigen, waardoor tijdens één editie van de Hamsterweken meerdere keren het aanbod veranderd.

Ook online

De Hamsterweken zijn niet alleen beperkt tot de ‘stenen’ supermarkten van Albert Heijn. Ook wanneer je online je boodschappen doet via de site van Albert Heijn profiteer je van de kortingen en 1+1 gratis.

Besparing

De besparing is telkens 50% in het gval van 1+1 gratis.Dat loopt natuurlijk lekker op:

Normaal bedrag 2 producten Bedrag tijdens Hamsterweken (1+1 gratis)
€ 0,50 € 0,25
€ 0,80 € 0,40
€ 1,50 € 0,75
€ 2,38 € 1,19
€ 2,74 € 1,37
€ 3,54 € 1,77
€ 4,30 € 2,15
€ 6,92 € 3,46
€ 12,24 € 6,12

Ontvang een melding