A-merken en winkelketens
Home » Bakker Bart Ontbijt

Ontbijten bij Bakker Bart

Bakker Bart vormt een lekkere baken van rust tijdens het winkelen. Even je trek stillen met een overheerlijk belegd broodje is altijd een goed idee. Maar waarom niet je dag goed beginnen bij Bakker Bart met een voordelig en compleet ontbijtje? Voor maar enkele euro’s kan je al uitgebreid ontbijten bij Bakker Bart. Voor de kosten hoef je het niet te laten en daar komt nog eens bij dat het Bakker Bart ontbijt steevast wordt verkozen tot een van de beste en lekkerste voordelige ontbijtjes die er te krijgen zijn bij winkels met een soortgelijke ontbijtformule. Kom meer te weten over het Bakker Bart ontbijt waaronder informatie over de kosten, serveertijden, samenstelling en hoeveelheid calorieën.

Voordelig ontbijten bij Bakker Bart

In Nederland lunchen en dineren steeds meer mensen buitenshuis. Het ontbijt wordt vaak nog wat traditioneler aangepakt en vindt grotendeels nog thuis plaats. Dankzij een groeiende groep winkel- en restaurantketens ontstaan er steeds meer ontbijtformules voor het voordelig ontbijten buitenshuis. Ook bij Bakker Bart kan je voor een prikkie vrij uitgebreid en zeer smakelijk ontbijten. Bakker Bart is natuurlijk bekend vanwege het brood, de belegde broodjes en andere lekkernijen. Doordat de Bakker Bart filialen vaak in of nabij winkelgebieden zijn gelegen vormt een voordelig ontbijtje er de perfecte start voor het doen van boodschappen of een dagje shoppen.

Samenstelling ontbijt

Bakker Bart staat bekend om de verse ingredienten waarvan hun producten worden gemaakt. Het standaard ontbijt van Bakker Bart bestaat uit de volgende items:

  • Roombotercroissant met jam
  • Koffie of thee
  • Verse jus d’orange (180 milliliter)
  • Een versgebakken Mini Bartje broodje belegd met kaas of ham
BakkerBartontbijt.jpg

Kosten

De kosten voor het Bakker Bart ontbijt bedragen slechts € 2,75 per persoon. Tegen bijbetaling kunnen extra lekkernijen worden gekocht. Voor slechts 75 eurocent extra krijg je bijvoorbeeld een omelet, krijg je een groter glas jus d’orange (300 milliliter) of krijg je een groot Bartje broodje. Maar ook het complete overige assortiment vol lekkernijen kan natuurlijk als aanvulling worden gekozen.

Tijden Bakker Bart ontbijt

Het Bakker Bart ontbijt kan worden gekocht vanaf het moment dat de winkel opent tot 10.00 uur. Het moment dat de winkel opent is wisselend per Bakker Bart filiaal. Wanneer er een winkel, bijvoorbeeld op zondag, pas opent na 10.00 uur betekent het dat er die dag ook geen ontbijt wordt geserveerd.

Hoge waardering

Het ontbijt van Bakker Bart is meermaals hoog geeindigd in vergelijkingsonderzoeken tussen winkels met een ontbijtformule. Het Bakker Bart ontbijt wordt namelijk als uitgebreid en uitermate vers (en lekker) beschouwd. Overigens is het ook mogelijk om het ontbijt af te halen en bijvoorbeeld thuis of buiten op te eten. 

Winkels Bakker Bart

Bakker Bart is niet meer weg te denken uit vele dorps- en stadscentra in Nederland. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Bakker Bart winkels. Niet ieder filiaal serveert het ontbijt.

Calorieën

Het standaard ontbijt van Bakker Bart bevat ongeveer zeshonderd calorieën wat voldoende is voor een voedzame en energierijke start van de dag.

Overige ontbijtformules

Bakker Bart is niet de enige keten met een eigen ontbijtformule. Andere populaire ontbijtformules zijn onder andere:

Bakker Bart ontbijt gemist?

Ben je te laat voor het Bakker Bart ontbijt? Later op de dag is het tijd voor de Bakker Bart Lunch (tussen 12.00 en 14.00 uur) die € 6 kost.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.