A-merken en winkelketens
Home » HEMA

HEMA: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

HEMArkt Outlet

HEMArkt.png

Niet iedereen weet het, maar HEMA heeft een eigen outletconcept namelijk HEMArkt. Hier koop je het typische HEMA assortiment met kortingen die oplopen tot wel 70%. HEMArkt is online te bezoeken, maar heeft ook door het hele land normale outletwinkels. 

Meer over de HEMArkt outlets en de locaties.

 

HEMA Treinkaartacties

Treinkaartactie.png

Een van de leukste klantacties van HEMA is die van de Treinkaartactie. Je koopt voor een vast laag bedrag een echt treinkaartje dat recht geeft op een dag lang rondreizen met de trein door Nederland. Je kunt het dus perfect gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een stad, familie, vrienden of een evenement wilt bezoeken. 

Meer over de HEMA Treinkaartactie en de begindatum.

HEMA Ontbijt

2931dd8f92fa4b04b725e1624d1152db.jpg

Een lekker en voedzaam ontbijt bij HEMA kost slechts € 2,- en vormt een prettig begin van de dag. Het voordelige HEMA ontbijt bestaat uit onder andere een broodje, croissantje, koffie en jus d'orange.

Meer over het voordelige HEMA ontbijt.

Black Friday en Cyber Monday

BlackFridaySale200-6.png

Je verwacht het misschien niet, maar ook HEMA organiseert uitverkoop rondom Black Friday en Cyber Monday.

Meer over deze uitverkoopperiodes bij HEMA.

Folderaanbiedingen

HEMA_logo-9.jpg

HEMA gebruikt haar folder om de aanbiedingen aan te prijzen. Iedere keer weer staat de folder weer afgeladen vol met aanbiedingen. Mis niks en volg de HEMA folder eenvoudig online:

Bekijk de HEMA Folder.

Online aanbiedingen

8af482692f4e4f81b98b48096132016b.jpg

HEMA heeft online het hele jaar door speciale aanbiedingen. Deze aanbiedingen varieren van artikelen voor baby en kind tot mode en van woonartikelen tot tafelgerei. De online aanbiedingen wisselen regelmatig dus mis er geen één.

Meer over de online aanbiedingen van HEMA.

Werken bij HEMA

Werkenbij-2.png

Dit is natuurlijk geen klantactie, maar voor veel mensen is het wel een prettig idee om voor een bekende winkelketen als HEMA te werken. En omdat er op dit moment verschillende vacatures openstaan is het zeker de moeite waard te beoordelen of er een voor jou tussen zit.

Direct naar het actuele overzicht met HEMA vacatures.

In ieder dorp of stad met ook maar enige omvang is wel een HEMA te vinden. Het is van alle winkelketens wellicht de meest Nederlandse van allemaal. Met een divers assortiment weet HEMA ook iedere dag weer grote aantallen mensen naar de winkels te trekken. Wat hier zeker aan bijdraagt zijn enkele leuke klantacties waarmee je veel geld kunt besparen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.