A-merken en winkelketens
Home » HEMA

HEMA

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

15% korting op bijna alles

ontvang met een 'meer HEMA' klantenpas 15% korting bij bestedingen vanaf € 15
registreer de plastic pas online, haal voor € 0,50 een pas bij de kassa of activeer de digitale klantenpas in de HEMA app
tot en met zondag 18 maart 2018, in de winkels en online via HEMA.nl

Stapel op Stapelen

op onder andere ondergoed, sokken, beddengoed, babykleding, vitamines, enzovoorts
bijvoorbeeld 2+1 gratis of 4+3 gratis
van 19 februari tot en met 4 maart 2018
in de HEMA winkels en online

HEMArkt

vanaf maandag 8 januari 2018
tot 70% korting
op o.a. dames-, heren- en kinderkleding + woon- en slaapartikelen
in de HEMA winkels en online

24 november 2017: Black Friday

Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 november is het Black Friday bij HEMA. Je krijgt tot 50% korting op een groot aantal geselecteerde items.

16 oktober 2017: treinkaartactie

Tussen 16 en 29 oktober 2017 zijn er weer voordelig treinkaarten te koop bij HEMA. Een dagretour kost slechts € 17,50.

 

HEMA Treinkaartactie

Bij HEMA zijn er weer voordelige treinkaarten te koop. Voor het lage bedrag van € 17,50 per persoon heb je recht op een dagretour. Hiermee bespaar je flink wat geld op een dagretour naar een verder weg gelegen bestemming. De HEMA treinkaarten zijn te koop in de winkels van HEMA en via de online webwinkel. 

 

Wanneer te koop?

De treintickets van HEMA zijn te koop van maandag 16 tot en met zondag 29 oktober 2017. 

 

Reisperiode

Een gekocht treinkaartje is te gebruiken tot en met zondag 24 december 2017. Op doordeweekse dagen zijn de HEMA treinkaartjes geldig vanaf 9.00 uur. In het weekend geldt er geen tijdsbeperking. 

 

NS en andere maatschappijen

De treintickets zijn uiteraard te gebruiken bij de Nederlandse Spoorwegen. Maar ook bij treinmaatschappijen als Breng, Connexxion, Arriva en Syntus mag je het ticket gebruiken.

29 augustus 2017: Stapel op Stapelen

De actie Stapel op Stapelen is weer van start gegaan bij HEMA. Tijdens Stapel op Stapelen koop je voordelig producten voor in huis zoals handdoeken, opbergboxen, bedtextiel, kinderkleding, baby-artikelen, pannen, enzovoorts. 

 

Soort kortingen

Zoals de naam van de kortingsactie al aangeeft stapel je de kortingen op. Zo zijn er aanbiedingen waarbij je het tweede item gratis krijgt of voor de helft van de prijs.

18 juli 2017: korting op online bestellingen

Ontvang 15% korting op je aankopen via de online webwinkel van HEMA met de code alles15.

 

15% korting

De HEMA webwinkel houdt tijdelijk uitverkoop. Met de code 'alles15' ontvang je namelijk momenteel 15% korting op al je online HEMA aankopen. Bespaar dus veel geld op dameskleding, herenkleding, kinderkleding, slaapartikelen, woonartikelen en kook- en tafelgerei van HEMA.

16 juli 2017:  voordelige tickets Walibi

Voor slechts € 25 naar Walibi met de kortingskaarten van HEMA welke te koop zijn tot en met 6 augustus 2017.

 

Walibi HEMA

Bij HEMA is er momenteel een actie waarmee je voordelig Walibi kunt bezoeken. In totaal ontvang je € 10,50 korting en betaal je in plaats van € 35,50 nog maar € 25 per persoon. De tickets zijn geldig voor personen vanaf 6 jaar (kinderen tot en met 5 jaar bezoeken Walibi gratis). De voordeeltickets zijn te koop bij de filialen van HEMA en via de webwinkel van de drogisterijketen. 

 

Duur van de actie

Voordelige kortingskaarten voor Walibi zijn te koop tot en met zondag 6 augustus 2017. De tickets zijn te gebruiken tot en met 26 oktober 2017. Slechts de Halloween Fright Nights zijn uitgesloten. 

25 juni 2017: HEMArkt uitverkoop

Het is weer HEMARKT bij HEMA en daardoor krijg je tot 50% korting op een groot aantal producten van HEMA.

 

HEMARKT

Het is weer voordelig shoppen bij HEMA tijdens de periodieke uitverkoop (HEMARKT). Je ontvangt kortingen op bijvoorbeeld mode voor dames, heren, kinderen en baby's. Maar ook kantooratikelen, woonartikelen, keukengerei en andere huishoudelijke producten zijn sterk afgeprijsd. De korting loopt op tot 50% waardoor je veel geld kunt besparen.

8 juni 2017: HEMA Dagacties

HEMA heeft scherpe dagaanbiedingen die telkens maar 1 dag geldig zijn. Profiteer van de HEMA Dagacties.

 

HEMA Dagacties

HEMA heeft weer een leuke nieuwe actie; de HEMA Dagacties. Dit zijn aanbiedingen die slechts 1 dag geldig zijn en waarvoor geldt op=op. Ruim 800 items zijn afgeprijsd waarbij je kunt profiteren van bijvoorbeeld 2+1 gratis, artikelen voor de halve prijs, kortingspercentages, enzovoorts. De HEMA Dagacties vind je alleen in de online webwinkel.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

HEMArkt Outlet

Niet iedereen weet het, maar HEMA heeft een eigen outletconcept namelijk HEMArkt. Hier koop je het typische HEMA assortiment met kortingen die oplopen tot wel 70%. HEMArkt is online te bezoeken, maar heeft ook door het hele land normale outletwinkels

HEMA Treinkaartacties

Een van de leukste klantacties van HEMA is die van de Treinkaartactie. Je koopt voor een vast laag bedrag een echt treinkaartje dat recht geeft op een dag lang rondreizen met de trein door Nederland. Je kunt het dus perfect gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een stad, familie, vrienden of een evenement wilt bezoeken. 

HEMA Ontbijt

Een lekker en voedzaam ontbijt bij HEMA kost slechts € 2,- en vormt een prettig begin van de dag. Het voordelige HEMA ontbijt bestaat uit onder andere een broodje, croissantje, koffie en jus d'orange.

Black Friday en Cyber Monday

Je verwacht het misschien niet, maar ook HEMA organiseert uitverkoop rondom Black Friday en Cyber Monday.

Folderaanbiedingen

HEMA gebruikt haar folder om de aanbiedingen aan te prijzen. Iedere keer weer staat de folder weer afgeladen vol met aanbiedingen. Mis niks en volg de HEMA folder eenvoudig online.

In ieder dorp of stad met ook maar enige omvang is wel een HEMA te vinden. Het is van alle winkelketens wellicht de meest Nederlandse van allemaal. Met een divers assortiment weet HEMA ook iedere dag weer grote aantallen mensen naar de winkels te trekken. Wat hier zeker aan bijdraagt zijn enkele leuke klantacties waarmee je veel geld kunt besparen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.