HEMArkt

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 29-01-2020

Winkelen bij HEMA is een soort van traditie in Nederland. De winkelketen is aanwezig in zowat ieder dorp en biedt een veelzijdig en ruim assortiment. Ook de prijs van het assortiment valt erg mee en HEMA weet altijd met bijzondere acties een groot publiek te bereiken. Een van deze acties is HEMArkt waarmee je profiteert van kortingen tot 50%. Meerdere keren per jaar is het HEMArkt bij alle HEMA filialen en shop je dus in iedere winkel extra voordelig.

Datum 2020

HEMArkt vindt meerdere keren per jaar plaats. In 2020 zal dit vermoedelijk het geval zijn in de maanden januari, april, juni/juli en oktober.

Hoeveel korting?

De hoeveelheid korting is niet per artikel hetzelfde, maar loopt op tot ongeveer 50%. De meeste kortingen zijn in de vorm van verlaagde prijzen (euro’s). Ook zijn er kortingen waarbij je gratis producten krijgt (bijvoorbeeld 2+1 gratis).

Breed aanbod

HEMA is meer dan een winkel, het is een winkelketen met een enorm breed assortiment op het gebied van onder andere mode voor dames, heren en kinderen, huisdecoratie, woonartikelen, kantoorartikelen, gezondheids- en verzorgingsproducten, voedsel, baby en kinderspullen, een uitgebreide fotoservice, tafel- en kookgerei, enzovoorts. HEMArkt vormt hier geen uitzondering op. 

HEMA Outlet winkels

Het concept van een eigen outletwinkel wordt door steeds meer winkelketens gebruikt. Vaak worden hierbij artikelen verkocht van oudere collecties en onverkochte artikelen. Doordat de consument steeds beter op de hoogte is van de prijzen van hetgeen ze kopen proberen winkelketens ook dit segment van de markt te bedienen. HEMA heeft ook verschillende outletwinkels op locaties in heel Nederland. Een overzicht van alle HEMA outlets is hier te raadplegen.