HEMA Black Friday

Last update: 25-02-2020

Black Friday is een uitverkoop die snel aan populariteit wint. Wat vooral opvalt is dat het een sale is die niet alleen bij de modebedrijven plaatsvindt. Black Friday vind je namelijk ook bij elektronicawinkels, vliegtuigmaatschappijen, enzovoorts. Dus waarom niet bij een winkel als HEMA? We hebben uitgezocht of HEMA meedoet aan Black Friday en Cyber Monday en zo ja, wat er te verwachten valt. 

HEMA en Black Friday?

Zoals gezegd kom je Black Friday tegen bij allerlei soorten winkels. Het is een breed gedragen uitverkoop geworden. Hoewel we nooit met zekerheid kunnen zeggen of HEMA ook in 2020 iets met Black Friday gaat organiseren, zijn de voortekenen zeer positief. De voorgaande jaren organiseerde HEMA namelijk al kortingsacties met Black Friday. En niet alleen die uitverkoop, ook met Cyber Monday waren er leuke aanbiedingen. Dus voor 2020 staan alle seinen op groen en verwachten we dat HEMA gewoon meedoet. Het moment van de uitverkoop is ideaal met het oog op Sinterklaas.

Datum 2020

De datums voor Black Friday en Cyber Monday liggen al vast. Op vrijdag 27 november 2020 is het tijd voor Black Friday, op maandag 30 november 2020 volgt dan Cyber Monday. Mogelijk zijn er in het tussenliggende weekend ook kortingen.

Ontvang een melding

Mis niks rondom Black Friday en Cyber Monday bij HEMA. Meld je aan via de button en we sturen een melding als bekend is wanneer de uitverkoop gaat beginnen: