Home » Nike

Nike

Laatste acties en aanbiedingen

Blijf op de hoogte:

Uitgelichte acties:

Nike Sale

Nike artikelen worden vooral verkocht door wederverkopers waaronder bekende webshops als Zalando of Wehkamp. Wanneer het sale (uitverkoop) is bij een van deze wederverkopers betaal je stukken minder voor je Nike artikelen. En wat te denken van de salepagina die je terugvindt in de officiële webshop van Nike? Daar is het altijd uitverkoop

Nike Member

Als Nike Member heb je recht op bijzondere kortingen en voordeeltjes. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer verzendkosten te betalen, mag je langer artikelen retourneren en ontvang je verschillende kortingen via de mail. Het Nike Membership is geheel gratis.

Nike Outlets

Nike heeft in Nederland diverse outletwinkels waar de Nike sportartikelen, schoenen en kleding sterk zijn afgeprijsd. De Nike Outlets zijn officiele Nike winkels, dus de verkochte items zijn van de vertrouwde topkwaliteit.

Nike Cadeaukaart

De Nike Cadeaukaart is een geweldig cadeau voor liefhebbers van sport en Nikeproducten. De Nike Cadeaukaart kan worden besteed in de officiële Nike webshop en geeft de ontvanger dus de keuze uit vele duizenden topproducten.

Black Friday

Uiteraard kan een Amerikaans sportmerk niet achterblijven met acties rondom de Black Friday Sale.

Alles over Nike

Nike is een bijzonder bedrijf, dat wist je waarschijnlijk al wel. Wil je meer weten over het merk Nike en de Stores en Outlet Stores in Nederland?

Sportketen Nike heeft haar sporen natuurlijk allang wereldwijd verdiend. Miljoenen mensen zweren bij de sportartikelen, kleding en natuurlijk schoenen van Nike. Om geld te besparen op je Nike aankopen is het een aanrader gebruik te maken van een van de klantacties van het sportmerk. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.