Nike Member: profiteer van diverse voordelen

Last update: 24-10-2019

Echte fans van het merk Nike doen er verstandig aan om Nike Member te worden. Met een Membership profiteer je namelijk van verschillende voordelen en klantacties van Nike. Ook hoef je nooit meer verzendkosten te betalen voor bestellingen via de officiële webshop. Het Nike Membership is bovendien volkomen gratis, dus er kleven niet eens nadelen aan. Kom meer te weten over het Nike Membership, hoe je jezelf gratis inschrijft en wat de voordelen zijn die je als lid krijgt. Wil je geen Member worden maar wel voordelig shoppen bij Nike?

Nike Membership

Het lidmaatschap van Nike heet ook wel een Nike+ Account. Het is het officiële lidmaatschap van sportmerk Nike. Als lid ben je onderdeel van de Nike familie en zal je beloond worden met diverse kortingen en voordelen. Het Nike Membership is dus ideaal wanneer je regelmatig Nike artikelen koopt of bovengemiddeld geïnteresseerd bent in het sportmerk Nike.

Voordelen

De voordelen van het Nike Membership zijn indrukwekkend. Enkele voorbeelden zijn:

  • Exclusieve kortingen op Nike producten
  • Gratis verzending van bestellingen via de webshop van Nike
  • Gratis retournering binnen 30 dagen
  • Toegang tot exclusieve Nike events zoals clinics van atleten, Nike Training Club sessies en Nike Run Clubs
  • Deskundige begeleiding van Nike experts in de zoektocht naar de beste en nieuwste producten
  • Deelname aan groepswork-outs
  • Beschikking over diverse trainingsschema’s voor bijvoorbeeld hardlopen of work-outs.

Gratis inschrijven als Nike Member

Wanneer je wilt profiteren van de genoemde voordelen van het Nike lidmaatschap is gratis inschrijven het enige wat je hoeft te doen. Voor de registratie hoef je alleen maar je e-mailadres, een zelfgekozen wachtwoord, voor- en achternaam, geboortedatum, land en geslacht op te geven.

Kosten

Het Nike Membership is zoals gezegd helemaal gratis. Ook deelname aan events of groepwork-outs zijn in principe gratis. Het is mogelijk dat er in sommige gevallen voor bepaalde events registratiekosten worden gevraagd.

Nike App

Behalve de online Nike+ waar je kunt inloggen is er ook nog een handige Nike+ App. Je kunt de Nike+ App gratis downloaden in de Play Store of App Store. Je kunt gewoon dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken.