A-merken en winkelketens
Home » Media Markt

Media Markt acties en aanbiedingen

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

Media Markt BTW Actie (januari)

c19a64ac718e4292a5d31469d2e64dda.png

De dure feestmaand is nog maar net afgelopen wanneer Media Markt in de maand januari uitpakt met misschien wel de bekendste uitverkoopactie van Nederland, namelijk de Media Markt BTW Actie. De korting die je krijgt is exact gelijk aan het bedrag dat je normaal aan BTW moet betalen dus dat tikt lekker aan.

Meer over de BTW Actie en de begindatum.

Media Markt 4 Halen 3 Betalen (januari, mei, augustus, november)

75018237d0d24d1bb1e4ee2a2a953718.png

Media Markt blinkt uit wat betreft het enorme assortiment aan CD’s, DVD’s, vinyl, games en andere soorten beeld- en geluidsdragers. Meerdere keren per jaar organiseert de elektronicaketen 4 Halen 3 Betalen waarbij je vier van dit soort artikelen koopt en slechts drie hoeft af te rekenen. Dat is snel verdiend!

Meer over 4 Halen 3 Betalen en de begindatum.

Media Markt Koopnacht (woensdagavond tot donderdagochtend)

fc2b3b8ec1894863adb1c00a2a493127.jpg

Tijdens de Media Markt Koopnacht krijg je van woensdagavond 22.00 uur tot donderdagochtend 9.00 uur diverse aanbiedingen voorgeschoteld. Deze aanbiedingen zijn de hele nacht geldig en daarna kosten ze weer de gewone prijs.

Meer over de Koopnacht.

Media Markt Mega Deals (iedere week, hele jaar lang)

megadealsmediamarkt.png

De Mega Deals van Media Markt zijn eigenlijk de gangbare aanbiedingen die iedere week weer veranderen. Met de Mega Deals wordt volop geadverteerd en consumenten kijken er altijd weer reikhalzend naar uit. De kortingen per artikel bedragen meerdere tientallen procenten.

Meer over de Mega Deals.

Media Markt Black Friday (eind november)

d6536d03acf64506961b8957ec95f35c.png

De dure Sinterklaas- en Kersttijd breekt weer aan en gelukkig is daar Media Markt om ons een handje te helpen. Tijdens de Black Friday Sale krijg je volop korting op grote delen van het assortiment van Media Markt. Omdat het assortiment van Media Markt altijd in de smaak valt om cadeau te geven kan je dus veel geld besparen.

Meer over de Black Friday Sale en de begindatum.

Media Markt Outlet (hele jaar)

mediamarktoutlet.png

Hoewel Media Markt regelmatig kortingsacties organiseert en natuurlijk op ieder moment van het jaar aanbiedingen heeft is de Media Markt Outlet altijd wel een bezoekje waard. In de Outlet van Media Markt vind je het hele jaar door tal van aanbiedingen. Het aanbod rouleert snel en de korting van 20% is lekker meegenomen.

Meer over de Media Markt Outlet.

Dubbelop Korting (januari)

45240abdd65047989640c706c5cc31e1.png

De Dubbelop Korting is van toepassing tijdens de BTW Actie in januari. Wanneer je tijdens de BTW Actie de Media Markt Outlet bezoekt krijg je dubbele kortingen. Je krijgt namelijk de korting gelijk aan het BTW bedrag (21%) plus de standaard Outlet korting (20%).

Meer over de Dubbelop Korting en de begindatum.

Media Markt Cashback acties (hele jaar)

cashbackmediamarkt.png

Media Markt heeft op ieder moment van het jaar diverse Cashback acties openstaan. Met de Cashback acties worden bepaalde artikelen gepromoot. Om deze artikelen en producten te promoten krijg je een geldbedrag teruggestort op je rekening zodra je het artikel koopt. En de geldbedragen kunnen oplopen tot honderden euro’s.

Meer over de Cashback Acties.

Media Markt Vakantiegekte (mei)

MediaMarktVakantiegekte.png

Ieder jaar in de maand mei krijgen miljoenen Nederlanders weer hun vakantiegeld uitbetaald. Dit is 8% van je bruto salaris en tikt dus aardig aan. Je kunt je vakantiegeld natuurlijk gebruiken voor de vakantieperiode, maar waarom zou je er niet leuke gadgets of andere elektronica van kopen? Tijdens de Media Markt Vakantiegekte biedt Media Markt geweldige producten aan met flinke kortingen. 

Meer over Media Markt Vakantiegekte.

Folderaanbiedingen (hele jaar)

Mediamarktfolder-2.jpg

De folder van Media Markt is de eenvoudigste manier om alle kortingsacties van vandaag te kunnen achterhalen. In de folder zijn dan ook alle actieproducten vermeld die bijvoorbeeld Mega Deal zijn of in de aanbieding gaan tijdens de Media Markt BTW Actie, Gekkenhuis of Black Friday. Maar in de folder van Media Markt staan ook nog diverse andere aanbiedingen die je niet wilt missen.

Meer over de Media Markt folder.

Media Markt Club (hele jaar)

c4c253af18cd43f8b6cc349b23020c95.png

De Media Markt Club is de naam van het lidmaatschap van Media Markt. Wanneer je lid bent van de Club krijg je regelmatig aanbiedingen per e-mail toegestuurd. Tevens geniet je nog diverse extra voordelen die niet-leden niet hebben. Het lidmaatschap is gratis.

Meer over de Media Markt Club.

Media Markt Cadeaukaart

8f206ddc28ed428794c4ce29fc31bf1e.png

Een leuk kado om te geven en om te ontvangen is de Media Markt Cadeaukaart. De giftcard kan worden besteed in tientallen winkels en natuurlijk de webshop van Media Markt. In totaal heb je de keuze uit meer dan veertigduizend artikelen.

Meer over de Media Markt Cadeaukaart.

Media Markt EuroClix

euroclix-6.png

De laatste optie die niet van Media Markt zelf is, is het sparen van EuroClix. EuroClix is een online spaarprogramma waarbij je bij iedere aankoop (bij onder andere Media Markt) punten spaart die je op een later moment kunt laten uitbetalen. Meesparen met EuroClix kost je niets, sterker nog wanneer je je registreert heb je direct € 1,95 verdiend.

Meer over EuroClix sparen.

Werken bij Media Markt

f1541397e13a40f68dca776d1a17ef02.jpeg

Media Markt is een enorm grote winkelketen met vele duizenden mensen in loondienst. Omdat Media Markt altijd op zoek is naar nieuw talent zijn er op iedere dag van het jaar tientallen openstaande vacatures te verkrijgen. Meer weten over werken bij Media Markt en een overzicht van alle actuele vacatures zien?

Overzicht actuele vacatures bij Media Markt.

Over Media Markt

mediamarkt-4.png

Altijd al alles over Media Markt willen weten? Bijvoorbeeld hoeveel winkels ze hebben, wat de openingstijden van de verschillende filialen zijn, hoe je een bestelling kunt retourneren en wat de contactgegevens zijn?

Alles over Media Markt.

Media Markt is het grootste elektronicawarenhuis van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen klanten. Het succes is mede te verklaren door de uitgekiende marketingstrategieën met pakkende reclames en alom bekende uitverkoopperiodes. Door het hele jaar pakt Media Markt namelijk telkens flink uit met spetterende kortingsacties die je niet kunt missen. Vaak worden de acties pas kort voor de start bekend gemaakt, maar met behulp van bovenstaand kalenderoverzicht heb je een idee van wanneer Media Markt weer uitverkoop houdt.