A-merken en winkelketens
Home » Media Markt

Media Markt

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Merkenmarkt

✔ iedere dag zijn er kortingen van 10, 15 en 20% op heel veel topmerken
✔ alle deals zijn 24 uur geldig en iedere dag zijn er weer nieuwe deals
✔ van maandag 19 maart tot en met zondag 25 maart 2018

Kies je kado voor een euro

✔ bij aankoop van een actieproduct kies je een kado voor maar één euro. Je krijgt dus een heel product extra, voor maar één euro extra
✔ kies telkens uit twee luxueuze kado's
✔ van maandag 26 februari tot en met zondag 4 maart

3 Halen 2 Betalen

 films, games en muziek 3 halen 2 betalen
het goedkoopste artikel is gratis
 stel zelf je gewenste games, films of muziekalbums samen, niet geldig op hardware en pre-orders
online en in de winkels

BTW Actie

 van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018
Media Markt betaalt de BTW (21%) voor je
 duizenden elektronica aanbiedingen van topmerken
online en in de winkels

18 Mega Deals voor 2018

 superscherpe mega aanbiedingen
van wasmachines en tv’s tot laptops en smartphones

13 december 2017: Koopnacht bij Media Markt

Tot morgenvroeg 9.00 uur is het weer Koopnacht bij Media Markt en kan je profiteren van vier scherpe aanbiedingen.

 

Woensdag 21.00 - donderdag 9.00 uur

Het is weer woensdagavond en dat betekent natuurlijk Koopnacht bij Media Markt. Vier zeer scherpe aanbiedingen die slechts enkele uren gelden. De Koopnacht duurt van woensdagavond 21.00 uur tot donderdagochtend 9.00 uur. Tijdens de kortingsactie geldt op = op, dus het kan voorkomen dat de actie al eerder ten einde is als alles uitverkocht zou zijn.

 

Alleen online

De Media Markt Koopnacht vindt alleen online plaats en dus niet in de winkels. Dit komt uiteraard omdat de filialen in de nachtelijke uren gesloten zijn.

December Deals

honderden superdeals op elektronica en gadgets
ontvang een cadeaukaart t.w.v. 10% van je aankoopbedrag
actie duurt van 4 t/m 17 december 2017
online wordt de 10% korting direct verrekend

22 november 2017: Black Friday Super Sale

Black Friday wordt bij Media Markt groots gevierd. Het elektronicaconcern heeft medegedeeld dat de kortingsactie duurt van vrijdag 24 tot en met maandag 27 november 2017. Dit betekent dus een compleet weekend vol kortingen inclusief de maandag (Cyber Monday).

11 november 2017: Singles Day

Als Clubmember profiteer je op 11 november (Singles Day) van in totaal elf scherpe aanbiedingen. De aanbiedingen zijn alleen te koop via de webwinkel van Media Markt.

23 oktober 2017: Gekkenhuis

Het is weer tijd voor de doldwaze aanbiedingen van Media Markt Gekkenhuis. Behalve natuurlijk voordelige elektronica heb je tijdens deze actie ook de kans om niet heel alledaagse, maar wel heel erg vette, aanbiedingen te kopen. Koop (of win) bijvoorbeeld je droombruiloft, scoor een zeer voordelige spijkerbroek, ga op minicruise naar Newcastle, enzovoorts. Maar vooral heel veel elektronica is deze week wel erg voordelig.

18 september 2017: 18% korting

Media Markt bestaat 18 jaar en dat moet worden gevierd. Daarom ontvang je nu 18% korting op honderden artikelen. De afgeprijsde artikelen zijn terug te vinden in de folder van deze week. 

 

1 minuut gratis winkelen

Behalve de 18% korting op een deel van het assortiment is er ook een winactie. Wie Media Markt op de meest originele wijze feliciteert wint 1 minuut gratis winkelen. Feliciteren is mogelijk via de Facebook van Media Markt.

7 augustus 2017: Gelukkig Nieuw Schooljaar

De zomervakantie loopt weer ten einde en dat betekent dat de scholen bijna weer gaan beginnen. In deze digitale tijden heb je verschillende apparatuur nodig op en rond de schoolbanken. 

 

Voordelige elektronica

De aanbiedingen waarvan geprofiteerd kan worden zijn bijvoorbeeld laptops, tablets en e-readers. Maar ook aan de noodzakelijke ontspanning wordt gedacht; koop bijvoorbeeld een voordelige televisie, bluetooth-speaker of smartphone. 

24 juli 2017: MerkenMarkt met iedere dag meerdere merken afgeprijsd

Tot en met zondag 30 juli 2017 zijn er iedere dag andere merken afgeprijsd tijdens de MerkenMarkt. De aanbiedingen zijn telkens 24 uur geldig en om middernacht zijn de volgende A-merken aan de beurt.

 

Korting

De korting is per merk anders, maar telkens loopt deze op tot wel 15 of 20%. De prijzen op de website zijn overigens de normale prijzen, maar in het winkelmandje worden kortingen van deelnemende producten of merken verrekend. 

27 juni 2017: Cashbackdagen

Tot en met 2 juli 2017 krijg je veel geld terug op aankopen bij Media Markt tijdens de Cashbackdagen.

 

Media Markt Cashbackdagen

Ben je nog op zoek naar voordelige consumentenelektronica? Bij Media Markt zijn er nu de Cashbackdagen waarbij je veel geld terug krijgt bij de aankoop van tientallen actieproducten. Het cash geld dat je terugkrijgt loopt in sommige gevallen op tot enkele honderden euro's. Voorbeelden van actieproducten zijn witgoed, smartphones, tablets, stofzuigers, televisies, geluidsapparatuur, enzovoorts. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Hoe werkt het?

De Cashbackdagen duren tot en met zondag 2 juli 2017. Dat wil zeggen, je aankopen moeten binnen deze periode zijn gedaan. Na afloop van de Cashbackdagen heb je nog vier weken (tot en met 30 juli 2017) om je claim in te dienen. De Cashbackdagen vinden zowel in de filialen als de webshop van Media Markt plaats. 

22 mei 2017: 3 halen 2 betalen

Alle muziek, games, films en andere beeld- en geluidsdragers 3 halen 2 betalen bij Media Markt.

 

3 halen 2 betalen

 

Houd je van gamen of ben je gek van muziek? Dan is de 3 halen 2 betalen actie van Media Markt een lot uit de loterij voor je. Tijdens deze kortingsactie koop je namelijk drie artikelen en hoef je er maar twee af te rekenen. Het gratis artikel is de voordeligste van de drie items. De actie is van toepassing op beeld- en geluidsdragers zoals DVD's, games, Blu-Rays, CD's, Vinyl, enzovoorts.

 

Duur van de actie

De 3 halen 2 betalen actie van Media Markt begint op maandag 22 mei 2017 en begint dus tegelijk met de grote Vakantiegeld-actie die ook op deze dag is begonnen bij Media Markt.

24 april 2017: opening Next Generation Store

Op woensdag 26 april 2017 opent in Eindhoven de Next Generation Store van Media Markt. Om dat te vieren zijn er speciale aanbiedingen voor iedereen.

 

Next Generation Store

In Eindhoven opent de winkel van de toekomst en die luistert naar de naam 'Next Generation Store'. Wat deze winkel anders dan anderen maakt is dat beleving en ervaringen opdoen hier centraal staan. Er zijn straks 9 belevingswerelden met ieder een eigen thema. Beleef de technologie van vandaag en van morgen. Spring uit een parachute met een VR-bril, speel de nieuwste games in een verbluffende settting, bewonder de nieuwste start-ups, enzovoorts. 

 

Speciale openingsdag

Tijdens de opening is iedereen welkom in het pand aan de Boschdijktunnel 1 in het centrum van Eindhoven. De winkel opent op woensdag 26 april om 8.00 uur en de hele dag vinden er festiviteiten plaats. Zo zijn er DJ's, volop demonstraties, hapjes, een speciale Dolby Atmos VR Bioscoop van Samsung, enzovoorts.

 

Heel Nederland viert mee

Omdat Media Markt de opening van de nieuwe Next Generation Store niet zomaar wil laten passeren kan iederee meeprofiteren. Deze week zijn er namelijk scherpe aanbiedingen te koop bij de de overige Media Markt filialen en natuurlijk in de webwinkel.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties

BTW Actie

De dure feestmaand is nog maar net afgelopen wanneer Media Markt in de maand januari uitpakt met misschien wel de bekendste uitverkoopactie van Nederland, namelijk de Media Markt BTW Actie. De korting die je krijgt is exact gelijk aan het bedrag dat je normaal aan BTW moet betalen dus dat tikt lekker aan.

4 Halen 3 Betalen

Media Markt blinkt uit wat betreft het enorme assortiment aan CD’s, DVD’s, vinyl, games en andere soorten beeld- en geluidsdragers. Meerdere keren per jaar organiseert de elektronicaketen 4 Halen 3 Betalen waarbij je vier van dit soort artikelen koopt en slechts drie hoeft af te rekenen. Dat is snel verdiend!

Media Markt Koopnacht

Tijdens de Media Markt Koopnacht krijg je van woensdagavond 22.00 uur tot donderdagochtend 9.00 uur diverse aanbiedingen voorgeschoteld. Deze aanbiedingen zijn de hele nacht geldig en daarna kosten ze weer de gewone prijs.

Media Markt Mega Deals

De Mega Deals van Media Markt zijn eigenlijk de gangbare aanbiedingen die iedere week weer veranderen. Met de Mega Deals wordt volop geadverteerd en consumenten kijken er altijd weer reikhalzend naar uit. De kortingen per artikel bedragen meerdere tientallen procenten.

Black Friday bij Media Markt

De dure Sinterklaas- en Kersttijd breekt weer aan en gelukkig is daar Media Markt om ons een handje te helpen. Tijdens de Black Friday Sale krijg je volop korting op grote delen van het assortiment van Media Markt. Omdat het assortiment van Media Markt altijd in de smaak valt om cadeau te geven kan je dus veel geld besparen.

Media Markt Outlet

Hoewel Media Markt regelmatig kortingsacties organiseert en natuurlijk op ieder moment van het jaar aanbiedingen heeft is de Media Markt Outlet altijd wel een bezoekje waard. In de Outlet van Media Markt vind je het hele jaar door tal van aanbiedingen. Het aanbod rouleert snel en de korting van 20% is lekker meegenomen.

Cashback Acties

Media Markt heeft op ieder moment van het jaar diverse Cashback acties openstaan. Met de Cashback acties worden bepaalde artikelen gepromoot. Om deze artikelen en producten te promoten krijg je een geldbedrag teruggestort op je rekening zodra je het artikel koopt. En de geldbedragen kunnen oplopen tot honderden euro’s.

Media Markt Vakantiegekte

Ieder jaar in de maand mei krijgen miljoenen Nederlanders weer hun vakantiegeld uitbetaald. Dit is 8% van je bruto salaris en tikt dus aardig aan. Je kunt je vakantiegeld natuurlijk gebruiken voor de vakantieperiode, maar waarom zou je er niet leuke gadgets of andere elektronica van kopen? Tijdens de Media Markt Vakantiegekte biedt Media Markt geweldige producten aan met flinke kortingen. 

Meer over Media Markt

Folderaanbiedingen

De folder van Media Markt is de eenvoudigste manier om alle kortingsacties van vandaag te kunnen achterhalen. In de folder zijn dan ook alle actieproducten vermeld die bijvoorbeeld Mega Deal zijn of in de aanbieding gaan tijdens de Media Markt BTW Actie, Gekkenhuis of Black Friday. Maar in de folder van Media Markt staan ook nog diverse andere aanbiedingen die je niet wilt missen.

Media Markt Club

De Media Markt Club is de naam van het lidmaatschap van Media Markt. Wanneer je lid bent van de Club krijg je regelmatig aanbiedingen per e-mail toegestuurd. Tevens geniet je nog diverse extra voordelen die niet-leden niet hebben. Het lidmaatschap is gratis.

Media Markt Cadeaukaart

Een leuk kado om te geven en om te ontvangen is de Media Markt Cadeaukaart. De giftcard kan worden besteed in tientallen winkels en natuurlijk de webshop van Media Markt. In totaal heb je de keuze uit meer dan veertigduizend artikelen.

Over Media Markt

Altijd al alles over Media Markt willen weten? Bijvoorbeeld hoeveel winkels ze hebben, wat de openingstijden van de verschillende filialen zijn, hoe je een bestelling kunt retourneren en wat de contactgegevens zijn?

Media Markt is het grootste elektronicawarenhuis van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen klanten. Het succes is mede te verklaren door de uitgekiende marketingstrategieën met pakkende reclames en alom bekende uitverkoopperiodes. Door het hele jaar pakt Media Markt namelijk telkens flink uit met spetterende kortingsacties die je niet kunt missen. Vaak worden de acties pas kort voor de start bekend gemaakt, maar met behulp van bovenstaand overzicht heb je een idee van wanneer Media Markt weer uitverkoop houdt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.