Media Markt

Laatste acties en aanbiedingen

Media Markt - BTW Weg Ermee

 Betaal GEEN BTW op bijna alles, profiteer van maar liefst 21% korting!
✔ Bespaar het BTW bedrag op onder andere smartphones, televisies, laptops, televisies, games en nog veel meer
✔ De BTW Weg Ermee actie duurt t/m zondag 29 januari 2023
Lees meer »

Media Markt - Sale

Profiteer van de opruiming bij MediaMarkt met korting op geselecteerde producten! 
✔ Kortingen op tal van topmerken en topproducten. Voor alle producten geldt: op=op!
Lees meer »

Media Markt - Merken Mania

✔ Deze week is het Merken Mania bij MediaMarkt. Dat betekent dat je tot 25% korting op heel veel topmerken krijgt! 
✔ Onder andere aanbiedingen op tablets, smartphones, tv’s, wasmachines, camera's en stofzuigers van de allerbeste merken
Lees meer »

Media Markt - Mega Deals!

✔ deze week zijn er weer nieuwe mega deals  bij MediaMarkt!
✔ deals met de beste kortingen op o.a. Tv's, laptops en wasmachines
✔ shop nu online of in de winkel tot en met zondag 14 augustus 2022
Lees meer »

Media Markt - Vakantiegeld Deals

 Besteed je vakantiegeld beter dan ooit bij Media Markt met kortingen op flinke delen van het assortiment
 Grote kortingen dankzij de Vakantiegeld Deals bij alle Media Markt filialen en de webwinkel
Lees meer »

Media Markt - Red Week

✔ profiteer van 25% korting op meer dan 100 producten tijdens de Media Markt Red Week
✔ Red Deals op het gebied van televisie, telefonie, keuken, gaming, persoonlijke verzorging, huishoudelijke apparaten, enzovoorts
✔ van maandag 25 april tot en met zondag 1 mei 2022
Lees meer »

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties

BTW Actie

De dure feestmaand is nog maar net afgelopen wanneer Media Markt in de maand januari uitpakt met misschien wel de bekendste uitverkoopactie van Nederland, namelijk de Media Markt BTW Actie. De korting die je krijgt is exact gelijk aan het bedrag dat je normaal aan BTW moet betalen dus dat tikt lekker aan.

4 Halen 3 Betalen

Media Markt blinkt uit wat betreft het enorme assortiment aan CD’s, DVD’s, vinyl, games en andere soorten beeld- en geluidsdragers. Meerdere keren per jaar organiseert de elektronicaketen 4 Halen 3 Betalen waarbij je vier van dit soort artikelen koopt en slechts drie hoeft af te rekenen. Dat is snel verdiend!

Media Markt Koopnacht

Tijdens de Media Markt Koopnacht krijg je van woensdagavond 22.00 uur tot donderdagochtend 9.00 uur diverse aanbiedingen voorgeschoteld. Deze aanbiedingen zijn de hele nacht geldig en daarna kosten ze weer de gewone prijs.

Media Markt Mega Deals

De Mega Deals van Media Markt zijn eigenlijk de gangbare aanbiedingen die iedere week weer veranderen. Met de Mega Deals wordt volop geadverteerd en consumenten kijken er altijd weer reikhalzend naar uit. De kortingen per artikel bedragen meerdere tientallen procenten.

Black Friday bij Media Markt

De dure Sinterklaas- en Kersttijd breekt weer aan en gelukkig is daar Media Markt om ons een handje te helpen. Tijdens de Black Friday Sale krijg je volop korting op grote delen van het assortiment van Media Markt. Omdat het assortiment van Media Markt altijd in de smaak valt om cadeau te geven kan je dus veel geld besparen.

Media Markt Outlet

Hoewel Media Markt regelmatig kortingsacties organiseert en natuurlijk op ieder moment van het jaar aanbiedingen heeft is de Media Markt Outlet altijd wel een bezoekje waard. In de Outlet van Media Markt vind je het hele jaar door tal van aanbiedingen. Het aanbod rouleert snel en de korting van 20% is lekker meegenomen.

Cashback Acties

Media Markt heeft op ieder moment van het jaar diverse Cashback acties openstaan. Met de Cashback acties worden bepaalde artikelen gepromoot. Om deze artikelen en producten te promoten krijg je een geldbedrag teruggestort op je rekening zodra je het artikel koopt. En de geldbedragen kunnen oplopen tot honderden euro’s.

Media Markt Vakantiegekte

Ieder jaar in de maand mei krijgen miljoenen Nederlanders weer hun vakantiegeld uitbetaald. Dit is 8% van je bruto salaris en tikt dus aardig aan. Je kunt je vakantiegeld natuurlijk gebruiken voor de vakantieperiode, maar waarom zou je er niet leuke gadgets of andere elektronica van kopen? Tijdens de Media Markt Vakantiegekte biedt Media Markt geweldige producten aan met flinke kortingen. 

Meer over Media Markt

Folderaanbiedingen

De folder van Media Markt is de eenvoudigste manier om alle kortingsacties van vandaag te kunnen achterhalen. In de folder zijn dan ook alle actieproducten vermeld die bijvoorbeeld Mega Deal zijn of in de aanbieding gaan tijdens de Media Markt BTW Actie, Gekkenhuis of Black Friday. Maar in de folder van Media Markt staan ook nog diverse andere aanbiedingen die je niet wilt missen.

Media Markt Club

De Media Markt Club is de naam van het lidmaatschap van Media Markt. Wanneer je lid bent van de Club krijg je regelmatig aanbiedingen per e-mail toegestuurd. Tevens geniet je nog diverse extra voordelen die niet-leden niet hebben. Het lidmaatschap is gratis.

Media Markt Cadeaukaart

Een leuk kado om te geven en om te ontvangen is de Media Markt Cadeaukaart. De giftcard kan worden besteed in tientallen winkels en natuurlijk de webshop van Media Markt. In totaal heb je de keuze uit meer dan veertigduizend artikelen.

Over Media Markt

Altijd al alles over Media Markt willen weten? Bijvoorbeeld hoeveel winkels ze hebben, wat de openingstijden van de verschillende filialen zijn, hoe je een bestelling kunt retourneren en wat de contactgegevens zijn?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.