Media Markt Mega Deals

Last update: 11-12-2018

Iedere week pakt Media Markt uit met een heel pakket nieuwe aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen van Media Markt heten de Mega Deals. En het zijn ook echt Mega goede Deals die je kunt maken want de kortingen zijn zeer de moeite waard. Doordat er iedere week nieuwe Mega Deals zijn heb je regelmatig kans op het scoren van droomaanbiedingen. De Mega Deals van Media Markt zijn ook iedere week vermeld in de folder van het elektronicabedrijf. Kom meer te weten over de Media Markt Mega Deals waaronder informatie over het soort aanbiedingen en kortingen die worden gegeven, de Mega Deals folder, enzovoorts. 

Media Markt Mega Deals

Wanneer je inkopen wilt doen bij Media Markt is het verstandig om altijd even te controleren welke producten in de aanbieding zijn en aangemerkt zijn als Mega Deal. De Mega Deals zijn speciaal door Media Markt geselecteerde artikelen die een week lang met tientallen procenten korting worden verkocht. Elke week zijn er meerdere tientallen producten Mega Deal.

Mega Deals van vandaag

Ben je benieuwd welke Mega Deals er vandaag zijn bij Media Markt? Op de website van de elektronicaketen vind je een overzicht met alle acties van vandaag inclusief de Mega Deals. 

Hele jaar Mega Deals

De Media Markt Mega Deals zijn er het hele jaar door. De kortingsacties zijn dus niet beperkt tot een bepaalde periode van het jaar. Iedere week zijn er nieuwe Mega Deals, dus je moet goed in de gaten houden wanneer welke artikelen in de aanbieding zijn. Na afloop van de week komen er weer nieuwe Mega Deals.

Folder

Alle Mega Deals zijn ook in de wekelijkse folder van Media Markt weergegeven. Bij de aanbiedingen is duidelijk aangegeven wanneer het een Mega Deal is. In de folder staat ook enige productinformatie waardoor je meer te weten komt over het artikel. In de online folder kan je direct doorklikken naar de webshop van Media Markt waar alle productinformatie is weergegeven. Meer over de actuele folder van Media Markt.

Winkels en online

De Mega Deals zijn geldig in de filialen van Media Markt en in de online webwinkel. Het voordeel aan dat ze online kunnen worden besteld is dat je er dus niet speciaal voor uit huis hoeft. Een aanvullend voordeel is dat de webshop 24 uur per dag geopend is en je er dus zelfs ’s nachts terecht kan voor de Mega Deals.

Welke producten in de aanbieding?

Het complete assortiment kan aangewezen worden als Mega Deal. Het is dus niet zo dat bepaalde soorten artikelen of merken zijn uitgesloten van deelname. En aangezien het assortiment van Media Markt zo groot is kan je dus alles verwachten. Het kan dus gaan om audio, televisies, wasmachines, laptops, smartphones, tablets, stofzuigers, koelkasten, wasdrogers, enzovoorts.

Mega Deal gemist?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een geweldige Mega Deal hebt gemist. Toch hoef je niet direct te treuren want Media Markt heeft regelmatig promoties. Ten eerste is de kans aanzienlijk dat hetzelfde artikel (of een soortgelijk artikel) op korte termijn Mega Deal is. En anders zijn er nog grote uitverkoopperiodes zoals de BTW Weg Ermee actie, de Black Friday Sale of Media Markt Gekkenhuis wanneer grote delen van het assortiment in de uitverkoop gaan. Of kijk eens in de Media Markt Outlet waar het hele jaar door uitverkoop is.

Kortingen

Er wordt niet met een vast kortingspercentage gerekend voor de verschillende Mega Deals. Het ene artikel is meer afgeprijsd dan het andere. De korting kan oplopen tot vaak wel 70%. In het geval van de wat duurdere producten is het bedrag dat je bespaart dus soms wel meerdere honderden euro’s. Het nauwlettend in de gaten houden van de Media Markt Mega Deals is financieel zeer interessant wanneer je bijvoorbeeld op zoekt bent naar een nieuwe televisie, wasmachine, keukenapparatuur of smartphone.